nişanlısını evlilik hazırlığı için dürtmekten usananlar....

bizde nişanlıyız. nikahı sevgililer gününde yaptık.

düğüne 1 ay kaldı...

geçen ay karar verip bakmaya başladık herşeye.. hiç dürtmedim kendimde hiç oralı olmadım. o hadi diyene kadar bekledim. şimdi sevgili kocacım evin temizliğini bile tek başına yapıyor..:))) eşyaların montajını bekliyor toz alıyor. akşam gittiğimde hep bir adımda ilerlemiş oluyor herşey..
hiç birşey için gezip karar vermedik. ben internetten baktım aldık hep..:)) çok şanslıyım gelinlik için bile yoruılmadıkk..:)

alkisalkisalkisooooooo sahanealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kocişine hürmetlerr. ders veriyormu kocan heehehe

:teytey: iyi olur aslında bütün bayanlar rahat eder ohhhhhh:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım zaten son 1 ay kala alacak durumda olsak bizde dürtmeyizki... ben zaten biran önce alınsın borçlar ödensin borçsuz evlenelim diye dürtüyorum .. para olsa son bir gün bile gidip alırım... ama maşşallah eşin anlayışlıymış.. benimkisi hallederiz kadir gibi hihoyyyt

para olmasada tatlım düğün paralarıyla ödenir. hiç üzerine düşme..

bak habnire eşya geliyo aşkım silip süpürüyo evde eksik nereye ne konur diye bakıyor avize alalım şu köşeye çiçek yaptıralım bir sürü ayrıntı düşünüyor. prizlerden musluklara kadar değiştirdi. balkon duvarlarını fırçayla yıkamış lambasını silmiş içine sinmemiş yenisini almış.
herşeyle ben ilgilensem ya üstüme kalıcak hepsi nasıl olsa sen bakıyosun diicek yada bu kadar hevesli olmayacak bu çabasını görmek çok güzel.

yapmak istediklerini söylüyor alıncakları ben bakıp beğeniyorum..

darısı herkesin başına.. benim kocişide nazar değmesin maşalah...:)

benim nişanlım saolsun eşya eşya demişim çok dürtmüşüm. bu pazartesi tartıştık ki önemli bişi değildi ama içimde birikenler vardı teli kapadıktan sonra sinir krizi geçirdim. hastaneye kaldırıldım ve o ara aramış kardeşim hastaneye gittiler demiş. ondan sonra ne aradı ne sordu. 4 gündür nasıl oldun nasılsın niye öle oldun demedi.sorumsuzun tekiymiş geç anladım. ben herşeyden vazgeçtim bi yatak odası oturma grubu alalım dedim. o sade yatak baza alalım yatak odası almayalım dedi. bende olmaz dedim. niye olmaz demişim. kızlar bi ay sonra evlencez ama ne resmi nikaha müracat var ne de ev eşya. yeni evlenen biri olarak eşya ev istemek hakkım değilmi ? bide kapris yapıyor aramıyor. off of kafayı yiycem ben

hiç kimseye asla diyemeceyeceğim bir şeyi söylicem direk terket direkkk kötükedihüso

kızlaaaar benim nişanlımda beni dürtüyo hazırlıklar için onu alalım bunu alalım .ya ev dekorasyonunda her şeye karışıyo deli oluyorum bişe beğeniyorum yok ben onu hiç sevmedim o olmaz diyooo...her şeyle çok fazla ilgileniyo buda kötüü yani :)

benımkı yatakodasını aldı bıde odeme planı cıkarmıs kendısıne toparlandı canımm...

kızlar delirecem bizimki hiçbirşey almıyor herşeyi benim annemler aldı.almadığı gibi ne anne babası yardım etmiyor hiçbirşey almıyor.benim düğün temmuz 12 ve benim ne bohça oldu ne kıyafet ne ayakkabı hiçbirşey yok ve bizimkinin ailesi hiçbirşey yapmadığı gibi lafı geçince de ailesine laf söyletmiyor öyle sessiz anlayın yani.böyle sessiz adamlarla uğraşmak çok zor herşeyde dürtüyorsun.ve bunun üstüne düğün takılarını alıp ailesine verecekmiş ben ne yapayım kızlar o öyle yapacak diye ben de inat olsun oh olsun bende aileme verecem takılarımın çoğunu diyorum offf off bıktım valla

ayy yok çekememm büyük konuşmıyım benimki süper bir adammışş ozaman
vallahi çekemem tamam benimkide sessiz ailesi biişey yapmadıkları gibi yapmıcaz diyolarr açıkca
ve maaşını onların borcuna banka kestiği halde ama bana diyemez düğün takılarını aileme vercem diye
valla benim annem konuştuu
onlar dedi onları ilerde biriktiriler ev alırlar dokunamazlarrr aslaaaaaaa

kızlar bir iş nasıl baslarsa oyle devam eder bence.. ılk evlenırken bıseyler yapmaya calısıyosa çaba gosterıyosa oyle devam eder... yok hıc umursamıyor oralı olmuyorsa buda omur boyu ole devam eder... Bence ıyıce dusunup oyle karar vein derım

erkekler fazla sıkıntıya gelemiyo. acelede etmezler bizde heycan olur ay az kaldı ay yetişmicek ama erkekler öle değil olur olur daha var der. benim nişanlımda diodum yaa 4 ay kaldı düğüne hadi hazırlıklara başlayalım daha vaaaaaaar bana bırak diodu deli oluodum deli. ama bi ay kala bi hızlandı sorma gitsin onu yapalım şurayı halledelim servisleri aradınmı halledio maşallah dielim. yaparlar bekleyin.

yalnız değilmişim onu anladım
benimki de düğüne 1 ay 10 gün kala kıpırdanmaya başladı sağolsun beni de deli etti -tatlicadiarzu-

kızlar çok moralim bozuk yaaaa bıktım ben dürtmekten söylemekten ve rahatlığından valal sabah kadar uyuyamadım sinirdenn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…