Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha nişan söz bıle olamadım be,
olsa da düsrtsem
kızlar bendede öle bi düşüncesiz nişanlı var. 1 bucuk ay var evliliğe. ama ortada hiç bişi yok. çok sinirleniyorum. söyleyince erken diyo. ama biliyorum zamanı gelincede para mı var da alayım diycek. gelinliği mi bile alamadım daha. sözde model beyendim de diktircem. kapora verse dikilcekte sallıyo hep. sürekli hatırlatmaktan bıktım. artık söylemiyorum. resmi nikah işlemlerine bile başlamadık. sadece düğün salonu tutuldu o da tarih belli olsun diye. şimdi kızlar ben ÖLEYİMMİ ÖLDÜREYİMMİ? yoksa yüzüğü kafasına mı atayım ?
erkekler çok sinirler nişandan söz den önce böyle demezler ama sonrada işi rahata vururlar...
Ben hiç dürtüklemedim hep o beni dürtükledi...rahat bırakın o üstünüze düşsün belki de ısrarı sevmiyorlardır...
ayrıca ben bazı arkadaslara katılmıyorum paramız yok diyenler illa da lüks bi ev mi döşenecek yani ya da büyük bi dügün mü olmalı...bence milleti sevindirmenin eglendirmenin o sırada da zorluk içine girmenin bi nedeni yok...isteyen alır iki kanepe bi yatak evlenir bi nikahla..inanın ki ne kadar uzarsa o kadar cılkı cıkar...
tatlım 1,5 ayda dikilmiyor bildiğim yani en az bu kadar zaman lazım değil mi...
sen sec begen hepsını sonra bu bu bu begendım bunları alman lazım falan de.
boşlamasın yahu hep son dakikacı sanırım
tatlım evin çeyizin eşyaların hep hazırsa,sadece nikah ve gelinlik kaldıysa 1.5 ayda halledilir.ama nişanlının da biraz daha acele etmesi lazım, son günlere bırakmaması gerekir.ama sen sıkma canını, adamın niyeti varsa,parası da varsa son hafta bile herşey yetişir.sen bence şimdilik bişey deme, ona bırak artık. bundan sonrası onun yapacağı işler..