• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlınızın sizi en çok üzdüğü an hangisi.

orgursa

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
75
0
286
İstanbul
benim nişanlım yılbaşı gecesi gittiğimiz mekanda gecenin 3ünde garson içki vermedi diye mutfağa gidip kavga çıkardı.ben engel olmaya çalışırken mekandan dışarı çıktı.ben yukarda kaldım aşağı bir indim baktım ki gitmiş.beni arkadaşlarım eve bıraktı rezil oldum herkese.rezil olmaktan öte gece 3 te yalnız kalmak beni çok üzdü.üstelik güzel bir mekanda arkadaşlarımla kutladığım ilk yılbaşı idi.sizin çok üzüldüğünüz anlarınız var mı

3 yıldır birlikteyiz.ben arasıra huysuzluk,kapris yapardım.ilk tanıştığımız sene daha çok olurdu.o da alttan alırdı.hem de önemsiz konular.
iki büyük kavga ettik.ikisini de hiç yaşamamış olmayı isterdim.ben ağlayınca o da ağlamaya başlıyor.üzücü sözler söyleniyor.aslında hep saçma sebepler.çok da uzun sürüyor ve sersemliyorum.
benim korkum evliyken kavgaların yaşanması.kötü olaylara sebep olabilir
.:sinifsinif:

beni en çok üzdüğü an artık sıkıldım dediği andı.1 bçk senedir beraberiz hiç olmadığı kadar değişti.tanıyamıyorum onu artık.enn çok sıkıldım bu ilişkiden bıktım dediği an..hiç çıkmıyo aklımdan.ayrılık düşüncesi bile beni korkuturken ondaki vazgeçmişlik kahrediyo beni.canım acıyo resmen.

en cok uzuldugum konu islerinin cok yogun olmasi nedeni ile eskisi kadar ustume titreyememesi..Hemen uyaririm oyle olunca o da bi toparlanma surecine giriyor.Ama ben de uyarmak istemiyorum sanki ben uyarinca icinden gelmiyormus da beni mutlu etmek icin yapiomus gibime geliooo...Uff bis kadinlar complex yaratiklariz galiba.. huzursuzluklari cikaran benim gnelde kendisi tartismayi pek sevmez de...

Son düzenleme:
aynen benimde öyle işinden dolayı beni ihmal etmesi.zaten ayrı şehirlerde yürütmeye çalışıyoruzmafoldumben ayrıca sinirli bi yapısı var sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor:1no2: sonra özür diliyor ama nafile içimde dağ gibi birikiyorsenağlama

benim nişanlımda da vardı ağzından çıkanı kulağı duymuyordu çok şükür artık duyuyor guclubacismile

aman bıktım valla şu erkeklerin işinden. bir sorun olsa hemen bize yansıyor, ucu bize dokunuyor. bizim bin türlü sıkıntımız olsa da onlara yine aynı davranıyoruz, hatta daha yakınlaşıyoruz. onlar hemen kabuğuna çekiliyor..

sırf bu tavrı yüzünden 3 aydır üzülüyorum nişanlım sayesinde alsanaalsanasmile

baska birseye sinirlenip gecen hafta sinirini benden cikarmisti
agir sözler söylemisti
normalde hic üzmezdi beni ama bu cok kirdi,yaraladi.

aynen benimde öyle işinden dolayı beni ihmal etmesi.zaten ayrı şehirlerde yürütmeye çalışıyoruzmafoldumben ayrıca sinirli bi yapısı var sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor:1no2: sonra özür diliyor ama nafile içimde dağ gibi birikiyorsenağlama

ayrı şehirlerde yürütmeye çalışmanın acısını iyi bilirim :gitme: benimki Allahtan sinirli değildir aksine ben çok agresifim.. :kızgın: o hep alttan alırdı.. ama artık onunda sabrı kalmadı :umursamaz: aman yaaa bir an önce evlensek geçsek kendi evimize biticek bu sıkıntılar bak gör ne kavga ne gürültü biliyorum ama uzak olunca o kadar çoookk özlüyorum ki onu geriliyorum kavga ediyoruz sonunda alsanaalsanasmile

Neyse kızlar benim üzüldüğüm tek nokta hep benim istediğim olsun istiyor mesela bir mağazaya gidiyoruz kıyafet felan alıcaz süt dökmüş kedi gibi bir köşede duruyor ben ne verirsem onu giyip deniyor bunu alalım dersem alıyoruz :sinifsinif: bende istiyorum biraz kendi fikirlerinide söylesin bana sesi çıksın :sm_cool: ama yok bacım çıkmıyor yaa :1closedeyes: hatta o kadar mülayim duruyorki o kabindeyken mağzadaki görevli bana asılmıştı :kızgın: tabi ona söylesem adamı yığar oraya ama söylemedim... Buda üzmek sayılıyorsa tek üzüntüm bu.. (gerisini takmıcammmmm artttıkkkkkk )

benmkde gecen c.tesi benim sinirimi baya bi hoplatti suan burnunu sürtüyorm :) tavir yapiyorum.. cok üzdü cünkü beni :(

revindell tam bizim zıttımızmışsınızohaoldumsmile bizde de dominant olan aşkımdır.sürekli çocuk gibi azarlar beni:asigim:o bağırır ben dinlerim:utangac:

Çok samimi olduğum bir arkadaşımın ev tellerini arama diye yalvarmama rağmen araması beni en çok üzdüğü anlardan biriydi.
Tanımadığım samimi bir arkadaşının nikahında beni bırakıp başkası için bir yere gidip gelmişti kaç saat yalnız oturdum bilmediğim bir yerde ve aynı nikahın sonunda beni bırakıp yemeğe gitmişti.
Birde kaç gün annemi hastanede bekledim ve sonrasında görüştüğümüz an merhaba bile demeden üzerimdekinin hiç yakışmadığını söylemesi.
Bu arada bunlar hep 3. kişilerin yanında oldu ne kadar rezil olduğumu saymıyorum bile. Burnunu fena sürttüm ama unutamıyorum genede bunları.

benim de nişanlım dün akşam beni çok ama çok kırdı.. yorgun ve uykusuz olmasına veriyorum bu yaptığını ama yine de ben aylardır onu incitecek bir tek harf bile çıkarmezken ağzımdan öyle bir kelime kullandı ki bana çok kalbim kırıldı :( neden erkekler bu kadar düşüncesizce davranıyorlar ki?:oklava:

nişanlılığımızda hiç ama hiç üzmedi beni sağ olsun..
ufacık bir kalp kırıklığı bile yaşamadım diyebilirim..

revindell tam bizim zıttımızmışsınızohaoldumsmile bizde de dominant olan aşkımdır.sürekli çocuk gibi azarlar beni:asigim:o bağırır ben dinlerim:utangac:

Ya bizimki de böyle biliyor musunuz ben fikir üretirim o o anda uygulamaz başka birşey söyler ama sonra bir bakarım ki benim isteklerim kendi fikirleriymiş gibi yapılmış eskide çok üzülürdüm bu duruma hep sözü geçen o olurdu sanırdım ama şimdi bakıyorum ki istediğim her şeyi yapıyo ama ben istediğim için değil o istediği için çok seviyorum aşkımı ya zaman zaman gerçekten çok üzüyor beni en çok da ikizler burcu erkeğinin özelliklerini taşıdığı için değişen ruh hallerinde üzüyor beni mesela bugün çok mutluyuz herşey yolunda bir görüşüyoruz tlfda bakıyorum suratı asık üstüne gidersem daha çok problem oluyo sonra bir bakıyosun ki hiçbir şey olmamış gibi konuşuyo dengesizzzzzzzzzzzzzzz biraz yani ama onu daha fazla tanıdıkça her şey daha güzel oluyor,

Back