- Konu Sahibi indefinite
-
arkadaşlar nişanlınız size yalan söyledi ve sizde onun bu yalanını ortaya çıkarttınız. Ayrılırmıydınız? benneyaptımki
şöyleki bu beyaz bi yalan değil maalesefbana okulda oldugunu söylerken arkadaşıyla başka bi şehire gezmeye gitmiş hafta sonu tatili ve ben bunu tesadüfen başka birinden öğrendim. neyapacagımı nasıl tepki vereceğimi bilemedim ama güven kalmadı..............
şöyleki bu beyaz bi yalan değil maalesefbana okulda oldugunu söylerken arkadaşıyla başka bi şehire gezmeye gitmiş hafta sonu tatili ve ben bunu tesadüfen başka birinden öğrendim. neyapacagımı nasıl tepki vereceğimi bilemedim ama güven kalmadı..............
bana dediğine göre bana sorsa ben hayır dicektim. sonuçta o da gidicekti ama kavga edicektik. habersiz yapim sorun çıkmaz dedi Allah'da benim karşıma şak diye çıkardı hemde hemençok zor bidurum Allah kimseye vermesin. belki evet erkek erkeğe gezmeye gitti ama yanıma gelmek varken neden orası? 9 yıldır birlikteyiz canım biz. güvenim yok oldu bir anda sudan çıkmış balığa döndüm napıcam bilmiyorum sanırım sadece zaman göstercek herşeyi
Cnm dediklerim belki senin sinirini bozucak; ama inan bana senin için diyorum. Hep sen, hep sen olmaz ki cnm 9 senelik ilişkiymiş bırak biraz da arkadaşlarıyla olsun ne var ki sen arkadaşlarınla gezmek istemez misin seninle herşeyi paylaşır ama onlara da ihtiyaç var emin ol bi kafa dağıtır. Hem bu arada seni özler. Bu tarz şeylere karışmasan daha iyi edersin daha doğrusu karışmanın sınırını ayarlayabilirsen iyi olur. Hemen güvenini bitirme cnm ona da hak ver. Tamam belki o şekilde söylememeliydi; ama bunu ona sen mecbur etmişin kızmasaydın, anlayış gösterseydin emin ol sana söylerdi. Biraz daha bu konularda anlayışlı olmaya çalış biraz zaman ver ona gerçekten senin bu tarz şeylere kızmadığını anlasın hala yalan söylüyorsa o zaman otur adam akıllı karar ver. 9 yıllık bi ilişki kolay değil çok emek vermişiniz bu kadar kolay bitmesin.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?