• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlınızın size yalan söylediğini anlar ve bunu ispatlarsanız?

indefinite

21.09.2010
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
71
0
86
Diğer
arkadaşlar nişanlınız size yalan söyledi ve sizde onun bu yalanını ortaya çıkarttınız. Ayrılırmıydınız? benneyaptımki

arkadaşlar nişanlınız size yalan söyledi ve sizde onun bu yalanını ortaya çıkarttınız. Ayrılırmıydınız? benneyaptımki

canım bu hangi konuda nasıl yalan söylediğine bağlı...yalanın boyutuna yani..tabi ki yalanın boyutu olmaz ama beyaz yalanlarda var sevdiğini üzmemek için söylenen..

sanirim bir kere bana yalan soyledigini yakalarsam bir daha guvenemem ona..
affedersem kotulugu kendime yaparim.. yasadigimiz iliski zamanla yipranir cozumsuz hale gelir..
affetmezsem, sanrim affedemem..

şöyleki bu beyaz bi yalan değil maalesef :( bana okulda oldugunu söylerken arkadaşıyla başka bi şehire gezmeye gitmiş hafta sonu tatili ve ben bunu tesadüfen başka birinden öğrendim. neyapacagımı nasıl tepki vereceğimi bilemedim ama güven kalmadı..............

yalanının boyutuna bağlı.. eğer bizi etkileyecek kadar büyük bir yalansa ayrılırdım. ama affedilesi bir şeyse neden ayrılayım..Allah böyle bişi yaşatmasın hiçbirimize

Ben yakaladım. Benden önceki hayatıyla ilgili bir şeyi saklamış,benimle ilgisi yoktu aslında bu durumun. Burnunu iice sürttüm ve hiçbirşeyin gizli kalmayacağını yaşayarak öğrendi =)

yalanına bağlı ama sana yalan söylediğine göre başka şehire duymaman gereken bişiler yapmayamı gitmiş

şöyleki bu beyaz bi yalan değil maalesef :( bana okulda oldugunu söylerken arkadaşıyla başka bi şehire gezmeye gitmiş hafta sonu tatili ve ben bunu tesadüfen başka birinden öğrendim. neyapacagımı nasıl tepki vereceğimi bilemedim ama güven kalmadı..............

canım o zaman durum çok farklı ya senağlama neden böyle birşey yapmış ki..kötü bi durum...ama ona nasıl güveneceksin ki...çok zor çoook...kaç senedir birliktesiniz ki??ve şuanda ona karşı nasılsın???

bu çok farklı bişey. ama şu da var belki izin vermeyeceğini düşünüp erkek erkeğe gezmeye de gitmiş olabilirler. ii bişayler çıkarmaya çalışıyorum

Haklısın güven çok zor kazanılır ama kolay biter bence al karşına konuş neden öyle yaptığını sor
sana mantıklı gelirse ve eğerki ona gerçekten inanıyorsan bidaha böyle bişey yapmicağı konusunda devam etmeye değer ama daha öncede böyle ufak tefekte bişeyleri olduysa huylu huyundan vazgeçmez devam eder

bencede al karşına konuş,yaptığı çok kötü ne olursa olsun söylediği kötü bi yalan...insan altında bir çok şey arar...allah korusun...sen ondan eminsen ona artık güvenmediğini ve güvenemiceğini anlat..hayatımızın zindan olmasını istemiyosan kendini inandır de...güven bi ilişkide herşey canım...

bana dediğine göre bana sorsa ben hayır dicektim. sonuçta o da gidicekti ama kavga edicektik. habersiz yapim sorun çıkmaz dedi Allah'da benim karşıma şak diye çıkardı hemde hemen :( çok zor bidurum Allah kimseye vermesin. belki evet erkek erkeğe gezmeye gitti ama yanıma gelmek varken neden orası? 9 yıldır birlikteyiz canım biz. güvenim yok oldu bir anda sudan çıkmış balığa döndüm napıcam bilmiyorum sanırım sadece zaman göstercek herşeyi :(

bana dediğine göre bana sorsa ben hayır dicektim. sonuçta o da gidicekti ama kavga edicektik. habersiz yapim sorun çıkmaz dedi Allah'da benim karşıma şak diye çıkardı hemde hemen :( çok zor bidurum Allah kimseye vermesin. belki evet erkek erkeğe gezmeye gitti ama yanıma gelmek varken neden orası? 9 yıldır birlikteyiz canım biz. güvenim yok oldu bir anda sudan çıkmış balığa döndüm napıcam bilmiyorum sanırım sadece zaman göstercek herşeyi :(

Cnm dediklerim belki senin sinirini bozucak; ama inan bana senin için diyorum. Hep sen, hep sen olmaz ki cnm 9 senelik ilişkiymiş bırak biraz da arkadaşlarıyla olsun ne var ki sen arkadaşlarınla gezmek istemez misin seninle herşeyi paylaşır ama onlara da ihtiyaç var emin ol bi kafa dağıtır. Hem bu arada seni özler. Bu tarz şeylere karışmasan daha iyi edersin daha doğrusu karışmanın sınırını ayarlayabilirsen iyi olur. Hemen güvenini bitirme cnm ona da hak ver. Tamam belki o şekilde söylememeliydi; ama bunu ona sen mecbur etmişin kızmasaydın, anlayış gösterseydin emin ol sana söylerdi. Biraz daha bu konularda anlayışlı olmaya çalış biraz zaman ver ona gerçekten senin bu tarz şeylere kızmadığını anlasın hala yalan söylüyorsa o zaman otur adam akıllı karar ver. 9 yıllık bi ilişki kolay değil çok emek vermişiniz bu kadar kolay bitmesin.opuyorumnanaktan

Cnm dediklerim belki senin sinirini bozucak; ama inan bana senin için diyorum. Hep sen, hep sen olmaz ki cnm 9 senelik ilişkiymiş bırak biraz da arkadaşlarıyla olsun ne var ki sen arkadaşlarınla gezmek istemez misin seninle herşeyi paylaşır ama onlara da ihtiyaç var emin ol bi kafa dağıtır. Hem bu arada seni özler. Bu tarz şeylere karışmasan daha iyi edersin daha doğrusu karışmanın sınırını ayarlayabilirsen iyi olur. Hemen güvenini bitirme cnm ona da hak ver. Tamam belki o şekilde söylememeliydi; ama bunu ona sen mecbur etmişin kızmasaydın, anlayış gösterseydin emin ol sana söylerdi. Biraz daha bu konularda anlayışlı olmaya çalış biraz zaman ver ona gerçekten senin bu tarz şeylere kızmadığını anlasın hala yalan söylüyorsa o zaman otur adam akıllı karar ver. 9 yıllık bi ilişki kolay değil çok emek vermişiniz bu kadar kolay bitmesin.opuyorumnanaktan

cnm belkide kendime itiraf edemediğim gerçekleri sen söyledim bana haklısın evet çok bunalttım çok üstüne gittim ama emin ol ki herşeyin bir sebebi var. ama sonuçta ben nasıl ona yalan söylemiyorsam o da söylememeliydi o da beni çok kısıtlıyo ben bugune kadar onu üzecek hiçbişey yapmadım ama döncekse bile burnunu sürttürmeden asla dönmicem işte bunda eminim. ama yazdıkların için çokk teşekkür ederim

Back