- 15 Ağustos 2017
- 105
- -53
- 28
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Sıfır ev mi acaba? Eğer ev sıfırsa boşuna kalp kırmayın çünkü ne gerek var sıfır mutfağa tekrar mermer yaptırmaya ve harbiden 10 bin masrafa. Daha o kadar çok masraf çıkacak ki... ayrıca mutfak kısmından da genelde kız tarafı sorumlu oluyor benim bildiğim ama.Merhaba kızlar 7aydır nişanlıyım artık yavaş yavaş evimizin dekorasyonununa karar veriyoruz boyası mutfak dolabı flan nişanlımla konuşmuştuk mütayitin kullandığı mermeri begenmediğimi söylemiştim oda hallederiz demişti dün mermeri aramış gitti bakmaya Bn şehir dışındaydım gidemedim. O mermer kalsın boşa 10 bin gidicek diyo tartıştık biraz çıktım yanından..
O mermeri asla istemiyorum nasıl Bi tutum sergilemeliyim ona karşı
Ne istiyorsanız gönlünüzden ne geçiyorsa durumunuz da müsaitse yaptırın nişanlıyken yapılmayan şeyler evlendikten sonra biraz zor yapılıyor hep geçiştiriliyor ve demem o ki ölümlü dünya ve Allah nasip ederse bir kere evleniyorsunuz o evde siz yaşayacaksınız içinizden nasıl kullanmak geçiyorsa gönlünüze göre döşeyin nişanlınıza da küserek değil istediğim gibi olmazsa kalbim kırılır deyin güzel bir şekilde ikna edin evin içinde en çok vakti geçirecek ne de olsa sizsiniz sizi kırmayacaktırMerhaba kızlar 7aydır nişanlıyım artık yavaş yavaş evimizin dekorasyonununa karar veriyoruz boyası mutfak dolabı flan nişanlımla konuşmuştuk mütayitin kullandığı mermeri begenmediğimi söylemiştim oda hallederiz demişti dün mermeri aramış gitti bakmaya Bn şehir dışındaydım gidemedim. O mermer kalsın boşa 10 bin gidicek diyo tartıştık biraz çıktım yanından..
Bunun için çocukça davranıp tartışacaksan vaayy o evliliğe. Maddi şeylere değer vermeyin o kadar, borçla girdiğiniz evde huzur kaçar para bi bakmışsın her şey olmuş. O yüzden maddi durumunuz çok iyi değil ki gereksiz görülmüş ee o zaman bu durumda gereksiz masraftan kaçının bir mermer büyür büyür Başka taraflara gider sonra yarın bigün önüne gelir. Biraz duygulara önem verin.Merhaba kızlar 7aydır nişanlıyım artık yavaş yavaş evimizin dekorasyonununa karar veriyoruz boyası mutfak dolabı flan nişanlımla konuşmuştuk mütayitin kullandığı mermeri begenmediğimi söylemiştim oda hallederiz demişti dün mermeri aramış gitti bakmaya Bn şehir dışındaydım gidemedim. O mermer kalsın boşa 10 bin gidicek diyo tartıştık biraz çıktım yanından..
10bin gerçekten fazlaymış tabii durumunuzu bilemem ama. Evlendikten sonra masrafları halledip ondan sonra yaptırırsınız. Şuanki haliyle kullanmayı hiç istemiyorsanız kaplatmayı bi düşünseniz maliyeti daha az olur hem?Merhaba kızlar 7aydır nişanlıyım artık yavaş yavaş evimizin dekorasyonununa karar veriyoruz boyası mutfak dolabı flan nişanlımla konuşmuştuk mütayitin kullandığı mermeri begenmediğimi söylemiştim oda hallederiz demişti dün mermeri aramış gitti bakmaya Bn şehir dışındaydım gidemedim. O mermer kalsın boşa 10 bin gidicek diyo tartıştık biraz çıktım yanından..
Takılmadı daha mermerBen nişanlınızı haklı buldum takılan mermer de yeni takılmış sonuçta sıfır mermeri kırdırıp 10 bin verip yenisini yaptırmak mantıksız bence, tabi çok paranız varsa bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?