• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımmm..

Bayan3467bayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
105
-53
28
Merhaba kızlar 7aydır nişanlıyım artık yavaş yavaş evimizin dekorasyonununa karar veriyoruz boyası mutfak dolabı flan nişanlımla konuşmuştuk mütayitin kullandığı mermeri begenmediğimi söylemiştim oda hallederiz demişti dün mermeri aramış gitti bakmaya Bn şehir dışındaydım gidemedim. O mermer kalsın boşa 10 bin gidicek diyo tartıştık biraz çıktım yanından..
O mermeri asla istemiyorum nasıl Bi tutum sergilemeliyim ona karşı

40 saniyede şehirler yerle bir oluyor böyle şeylere önem vermemek lazım. Takılmışsa bir süre kullanın daha sonra düğün telaşı ve masraflar halloldukran sonra değistirirsiniz. Ucuz bir şey de değil neticede. Durumunuz çok çok iyiyse bile bence israf olur. 💐

Mermer kırılacak yenisi takılacak dogru anladıysam. Çocuk gbi tutturmaktansa yanında sizde gidin konusun anlatın derdinizi belki daha uygun Bi fiyata hallettirebilirsiniz.Mermer yüzünden tartısmakta ne biliyim 🙈ben kiracıyım ev sahibine yeni mutfak istiyorum dedim mesela yaptırdı ama en uygun tezgahı taktırdı mermer bile değil. 2 aylık evliyim renk değişimleri bile basladı. Daha neler olucak kimbilir. Böyle seyler için keyfinizi bozmayın. Eğer iyi bir malzeme ise sadece rengini falan begenmediysenis değişmeyin kalsın. Nisanlınızın değişmeye durumu yoksa da çok istiyorsanız siz değiştirin.

Merhaba kızlar 7aydır nişanlıyım artık yavaş yavaş evimizin dekorasyonununa karar veriyoruz boyası mutfak dolabı flan nişanlımla konuşmuştuk mütayitin kullandığı mermeri begenmediğimi söylemiştim oda hallederiz demişti dün mermeri aramış gitti bakmaya Bn şehir dışındaydım gidemedim. O mermer kalsın boşa 10 bin gidicek diyo tartıştık biraz çıktım yanından..
Sıfır ev mi acaba? Eğer ev sıfırsa boşuna kalp kırmayın çünkü ne gerek var sıfır mutfağa tekrar mermer yaptırmaya ve harbiden 10 bin masrafa. Daha o kadar çok masraf çıkacak ki... ayrıca mutfak kısmından da genelde kız tarafı sorumlu oluyor benim bildiğim ama.
Daha bunun salonu var salon diyip geçme benim asıl para salon tuttu.
Dügünüydü,fotoğrafcısı videosu zartı zurtı derken inan aklının almayacağı rakamlarda harcamalar olcak .
suan bence en son düsünmen gereken şey mutfaktaki mermer... kaldı ki bi mermer nasıl bu kadar kötü olabilir değiştirmek isteyecek kadar? Mermerin her türlü desenini severim mesela ben.

Ne istiyorsanız gönlünüzden ne geçiyorsa durumunuz da müsaitse yaptırın nişanlıyken yapılmayan şeyler evlendikten sonra biraz zor yapılıyor hep geçiştiriliyor ve demem o ki ölümlü dünya ve Allah nasip ederse bir kere evleniyorsunuz o evde siz yaşayacaksınız içinizden nasıl kullanmak geçiyorsa gönlünüze göre döşeyin nişanlınıza da küserek değil istediğim gibi olmazsa kalbim kırılır deyin güzel bir şekilde ikna edin evin içinde en çok vakti geçirecek ne de olsa sizsiniz sizi kırmayacaktır

Ne bileyim bana garip geliyor herhalde böyle konular. Adam haklı geliyor başkasının evine düğün zamanı niye masraf edilsin ki. Ev sizinde bile daha sonraki bir zaman da yapılabilir. İçinde birlikte mutlu olmadıktan sonra ha öyle olmuş ha şöyle.
Oturduğum ev eski ama iyi bir muhitte ev sahibi ve konumundan dolayı tercih ettik. Tezgahları bildiğimiz beyaz tezgah. Mutfak halısı duvardan duvara idi çok büyük bir mutfak o yüzden ev sahibinin halısını bile değiştirmedim diğer evimde bu kadar büyük halı kullanmam diye.
Birlikte olduktan sonra iyi olduktan sonra o tezgahta yemek pişirsen başka tezgahta Pişirmesen ne.

Mermerlerim üstünü folyo ile yapıştırabiliyormuşsun. Bende yeni ögrendim. Yeni gibi duruyorlarmış. Bi araştır istersen. 10 bin tl ödememiş olursunuz, ikinizde mutlu olursunuz

Ben nişanlınızı haklı buldum takılan mermer de yeni takılmış sonuçta sıfır mermeri kırdırıp 10 bin verip yenisini yaptırmak mantıksız bence, tabi çok paranız varsa bilemem.

Bunun için çocukça davranıp tartışacaksan vaayy o evliliğe. Maddi şeylere değer vermeyin o kadar, borçla girdiğiniz evde huzur kaçar para bi bakmışsın her şey olmuş. O yüzden maddi durumunuz çok iyi değil ki gereksiz görülmüş ee o zaman bu durumda gereksiz masraftan kaçının bir mermer büyür büyür Başka taraflara gider sonra yarın bigün önüne gelir. Biraz duygulara önem verin.

Evi ortak aldıysanız 5 er bin daha verin değiştirin

10bin gerçekten fazlaymış tabii durumunuzu bilemem ama. Evlendikten sonra masrafları halledip ondan sonra yaptırırsınız. Şuanki haliyle kullanmayı hiç istemiyorsanız kaplatmayı bi düşünseniz maliyeti daha az olur hem?

10 bin nedir ya, 10 metre mi mutfağınız? Metresi Bin civarında en iyi mermerin diye düşünüyorum.. sen de git mutfakmışlar birlikte görüşün, ortak bir şey bulunur diye düşünüyorum. Deyin ki boşa 10 bin vermek ben de istemem, seni anlıyorum ama sende beni anla o mermeri istemiyorum diye yumuşat biraz ortamı..

Kira vermiyorsun şükret
Parasını sen verceksen değiştir tabi

Back