Nişanlımla yeni bir kriz

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Selam kızlar yine ben ve yeni bir olay..Nişanlımla bugün konuşurken haftasonu selin diye bi arkadaşımla buluşucam dedim oda şu şişman kızmı dedi(selin çocukluk arkadaşım ve taşındı gittiler yıllardır görüşmediğim birisi nişanlıma hiç bahsetmedim)Sen nerden biliyosun ya dedim facebooktan biliyorum sen benim arkadaşlarımamı bakıyosun dedim evet ne var bunda paylaştığın herşeyi beğeniyo bende gördüm ayrıca arkadaş listene ara sıra bakıyorum dedi ben senin listeni tek tek bilmiyorum valla dedim baya bi atıştık şuan konuşmuyorum..Halbuki bugün staj çıkışıma geldi sürpriz yaptı bana ama bi konuşmadan nerelere geldi konu çok sinirliyim

Selam kızlar yine ben ve yeni bir olay..Nişanlımla bugün konuşurken haftasonu selin diye bi arkadaşımla buluşucam dedim oda şu şişman kızmı dedi(selin çocukluk arkadaşım ve taşındı gittiler yıllardır görüşmediğim birisi nişanlıma hiç bahsetmedim)Sen nerden biliyosun ya dedim facebooktan biliyorum sen benim arkadaşlarımamı bakıyosun dedim evet ne var bunda paylaştığın herşeyi beğeniyo bende gördüm ayrıca arkadaş listene ara sıra bakıyorum dedi ben senin listeni tek tek bilmiyorum valla dedim baya bi atıştık şuan konuşmuyorum..Halbuki bugün staj çıkışıma geldi sürpriz yaptı bana ama bi konuşmadan nerelere geldi konu çok sinirliyim
niye bu kadar sinirlendiniz ki
bakarsa baksın ne olcak
seni seviyor arkadaşlarını da merak etmiş sadece:)

Arkadaş listen herkese açıksa bakmasından daha normal ne var. Kıskanmayan adama kıskanmıyor dersiniz kıskanan adama da ne bakıyor arkadaş listeme. Ne yapsın bu adamlar sizi memnun etmek için bilemiyorum. Siz kaç yaşındasınız? Evlilik ve aile sorumluluğu alabileceğinizi sanmıyorum çok nazlanıyorsunuz.

Nedir bu facebook ya arkadas:KK12:yuva bozuyor,ara bozuyor :110:hey allahim alsana bi vakka daha:63:

anormal olan nedir? nişanlın kıskanç biri bellı. yenı mı fark ettın yani?
arkadasın her paylasımını begenıyor ve yorum yapıyorsa normaldır yani nişanlının bılmesı.
hem listen acıksa sırf meraktan bıle bakabılır yani. bakan çok insan var, illa sevgılı, eş olmaya gerek yok.

yerınde tepkıler verırsen
gereklı tepkı verdıgınde takan olmaz bılesın :KK66:
öyle her seye trıplenme

Ben iş arkadaşlarımın, eski okul arkadaşlarımın bile arkadaş listesine bakıyorum arada.
Siz üstelik de etiketlenmişsiniz, o vesile ile bakmış nişanlınız.

Çok abartmışsınız, normal birşey bu.

sen merak edip hiç onun arkadaş listesine bakkamdıysan sorun sende :KK53: hrm kız herşeyi beğendiği için dikkatini çekmiş ne vr bunda

Sende buyutme o kadar canim ya,merak etmis bakmis,anlam veremiyorum bi turlu bu sosyal hasaplar yuzunden,birbirlerine girenleri ya,kullanmasini bilmiyosan kullanma arkadas :KK14:

Sen facebook da arattığı isimlere baksan nişan atarsın heralde bende buna takıntılıyım ama fazla merak iyi değil güveniyorsan bazen susmak en iyisi çocuk gelmiş süpriz yapmış halan trip atıp aranızı sogutma

Baksın ne var?
Sorun çıkarmaya yer arıyorsunuz sanırım.
Çok eahatsız ettiyse arkadaş listenizi kapatırsınız olur biter.

Nickini görünce ben seni nerden hatırlıyorum acaba diye açtığın konulara bakayım derken gördüğüm tek şey nişanlım da nişanlım oldu.. Yeter artık. Madem bu kadar her şeyini dert ediyorsun neden evlenmeden ayrılmıyorsun. Madem ayrılmak istemiyorsun neden zırt pırt her şeyine laf ediyorsun burada konu açacak kadar...
Bence hayatı kendine de nişanlına da zindan ediyorsun

Bütün konularınız nerdeyse nisanlinizla ilgili . İçinize oturmayan bişeyler mi var?

X