Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar söylw anlatayım nişanlımla nikahımıza tam 50 gun var zaman zaman cinsellikten konusuyoruz saglam karakterde biri nişanlım ona süphesiz guvenıyorum. Onunla sımdı nıkah öncesi tatile cıkacagız fakat bir yakınlasma olabilme ihtimali var bunun konusunu ediyorduk asla nişanlımdan dolayı pişman olmam yalnız kendim korkuyorum ya kendımı kötü hıssedersem diye ne yapmalıyım?
Biz nikahı düğünden 1 ay önce yatık öyle olması gerekiyordu . Evimizi düzdük vs sonra biraz yakınlaştık eşim bunu yapamayacağını söyledi bunun altından kalkamayiz vs dedi o gün tekrar aşık oldum iradesi bu kadar kuvvetli bi adama dedim güvenim iki ye dörde beşe katlandı benim zarar görme ihtimalime dahi dayanamayacagini söyledi benim hoşuma gitmişti .
Bekle derim. Aynen evlendiğimizde lafı sokar kendini kötü hissedersin. Zaten nikaha az kalmış. Eger bu şekilde kaygın varsa tatile çıkma bacım bahane bul hem aranızda kötü olmaz
Kızlar söylw anlatayım nişanlımla nikahımıza tam 50 gun var zaman zaman cinsellikten konusuyoruz saglam karakterde biri nişanlım ona süphesiz guvenıyorum. Onunla sımdı nıkah öncesi tatile cıkacagız fakat bir yakınlasma olabilme ihtimali var bunun konusunu ediyorduk asla nişanlımdan dolayı pişman olmam yalnız kendim korkuyorum ya kendımı kötü hıssedersem diye ne yapmalıyım?
Nikah öncesi tatil neden ? Anne babaniz ne dusunuyor bilmiyorum ama bir iki sene sonra sende anne olacaksin. Kizinin boyle birsey yapmasini ister misin ? Dini boyuta girmiyorum bile ... 50 gün sonra helalinle birlikte olmak varken ??