Aynen öyleŞimdi hoşuna gider yarın lafı sokar benden demesi..
Nikah öncesi tatil neden ? Anne babaniz ne dusunuyor bilmiyorum ama bir iki sene sonra sende anne olacaksin. Kizinin boyle birsey yapmasini ister misin ? Dini boyuta girmiyorum bile ... 50 gün sonra helalinle birlikte olmak varken ??Kızlar söylw anlatayım nişanlımla nikahımıza tam 50 gun var zaman zaman cinsellikten konusuyoruz saglam karakterde biri nişanlım ona süphesiz guvenıyorum. Onunla sımdı nıkah öncesi tatile cıkacagız fakat bir yakınlasma olabilme ihtimali var bunun konusunu ediyorduk asla nişanlımdan dolayı pişman olmam yalnız kendim korkuyorum ya kendımı kötü hıssedersem diye ne yapmalıyım?
Kızlar söylw anlatayım nişanlımla nikahımıza tam 50 gun var zaman zaman cinsellikten konusuyoruz saglam karakterde biri nişanlım ona süphesiz guvenıyorum. Onunla sımdı nıkah öncesi tatile cıkacagız fakat bir yakınlasma olabilme ihtimali var bunun konusunu ediyorduk asla nişanlımdan dolayı pişman olmam yalnız kendim korkuyorum ya kendımı kötü hıssedersem diye ne yapmalıyım?
Agzinaa sağlikSevismenizi sağır sultana duyurma hevesinizi anlayamadim, dunyada bir cok insan bunu yapıyor, "hello ben sevisicem de bana iki gaz verin" demiyor. Nisanli, evli ya da sevgili olmaniz bile gerekmez sevismek isteyen sevisir, kenara cekilir. Bu yasina kadar tutmussun, bunu da verilecek kiymetli bir hediye gibi goruyorsun, bekleyiver ramazan ramazan. Guvenmekle bilmemneyle de alakasi yok bu mevzunun, adam sonradan basinin etini yiyecek muhafazakar bi tipse yapma. Sen benle evlenmeden tatile geldin baskasiyla da gitmissindir diye dirdir yiyceksen yapma.
Cok fazla anlam yukluyorsan yine yapma. Cinayete kurban gideceksen, dayak yiyeceksen, laf yiyeceksen yapma.
Ha yaparsaniz da korunun, hamilemiyim kan gelmedi tekrar kanar mi sevgilim beni terketti bunalimdayim gibi konular acacaksan yine yapma
sevismeyi şöyle alicengiz oyunlarina cevirten bu toplum yapisina bak ya, hey allam. Kadin olmak ekstra ekstra zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?