Nişanlımla ilk cinsel ilişki

Gzm3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
1
0
1
29
Kızlar söylw anlatayım nişanlımla nikahımıza tam 50 gun var zaman zaman cinsellikten konusuyoruz saglam karakterde biri nişanlım ona süphesiz guvenıyorum. Onunla sımdı nıkah öncesi tatile cıkacagız fakat bir yakınlasma olabilme ihtimali var bunun konusunu ediyorduk asla nişanlımdan dolayı pişman olmam yalnız kendim korkuyorum ya kendımı kötü hıssedersem diye ne yapmalıyım?

Nikah öncesi tatil neden ? Anne babaniz ne dusunuyor bilmiyorum ama bir iki sene sonra sende anne olacaksin. Kizinin boyle birsey yapmasini ister misin ? Dini boyuta girmiyorum bile ... 50 gün sonra helalinle birlikte olmak varken ??

Sevismenizi sağır sultana duyurma hevesinizi anlayamadim, dunyada bir cok insan bunu yapıyor, "hello ben sevisicem de bana iki gaz verin" demiyor. Nisanli, evli ya da sevgili olmaniz bile gerekmez sevismek isteyen sevisir, kenara cekilir. Bu yasina kadar tutmussun, bunu da verilecek kiymetli bir hediye gibi goruyorsun, bekleyiver ramazan ramazan. Guvenmekle bilmemneyle de alakasi yok bu mevzunun, adam sonradan basinin etini yiyecek muhafazakar bi tipse yapma. Sen benle evlenmeden tatile geldin baskasiyla da gitmissindir diye dirdir yiyceksen yapma.
Cok fazla anlam yukluyorsan yine yapma. Cinayete kurban gideceksen, dayak yiyeceksen, laf yiyeceksen yapma.
Ha yaparsaniz da korunun, hamilemiyim kan gelmedi tekrar kanar mi sevgilim beni terketti bunalimdayim gibi konular acacaksan yine yapma

sevismeyi şöyle alicengiz oyunlarina cevirten bu toplum yapisina bak ya, hey allam. Kadin olmak ekstra ekstra zor.

Bence bekle canım.Benim düğünüme 1 ay kaldı.Nişanlım da bazen ısrarcı oluyor ama o günün heyecanı olmalı bence.İlle yatmak zorunda değilsiniz bence.Minik minik yakınlaşmalar daha heyecanlı olur bence 50 gün kala.

Bunun cevabı kişiye ve fikirlere göre değişkenlik gösterir, A kişisi yapmaz B kişisi normal bulur, bunun tercihi senin. Ha sen olsan yapar mısın dersen orası ayrı, ben uygun görmem ama sen görürsün dediğim gibi subjektif şeyler. Mutluluklar

Bence öyle bakmamalı.Allah korusun çok seviyorsa neden yapmadım diyecek belki.Bence işin hiç ölüm kısmını düşünmeyin.

Vallah cinsel yönden sana gir girme diyemem sonucta yetiskin biri olarak senin bilecegin is. 50 gün kalmasina ragmen beklemekte fena olmaz. O da su yönden; emin olup olamadigin nedeniyle burada sorma ihtiyaci duydugundan ve girisimde bulunup sonra pismanlik duygusu hissedeceksen 50 günü de bekle. Zaman yerinde durmuyor nede olsa.

Ayrica böyle seyler akil yönüyle düsünerek olan birsey degil olacagi var ise olan seyler. Tabi hakimiyet derecesi yüksek oldugunda engellemesi de kolay düser.

nişanlınla tatile gitmek de güzelmiş büyük konuşmak istemiyorum bayramdan sonra sözüm olacak çocuk bize iftara yemeğe geldi annemlere utandı dışarı çaya götürebilir miyim bile diyemedi ailende senin iyiliğin için izin vermese daha iyi olurdu ama yine de senin tercihin ki eğer giderseniz ateş barut misali illa birşeyler olur onu da söyliyim

Kesinlikle birlikte olma ben çok pişman oldum sen olma

Agzinaa sağlik

Yapma annem der ki gelin ata binmiş ya nasip demis nikaha bisey kalmamış surda şahsi fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…