Arkadaşlarımdan da sizin gibi olanlar oldu. Kayganlaştırıcı jel kulandılar. Birisi zor da olsa başardı ama normal bir cinsel hayatının olması biraz zaman aldı.Merhabalar nişanlımla uzun süredir ilişkiye girmeyi deniyoruz ama kesinlikle olmuyor. İlk baş kendimi kasıyodum onu farkettim fakat özellikle en son denememizde gayet rahattım alkol aldık sohbet ettik vs ve bir kaç denemeden sonra zaten artık olsun bitsin modundaydım. İlk baş bir giriyor gibi ama devamı aslaaaa yooküstüne o ne kadar girmeye çalışırsa ben orda o kadar büyük bi acı hissettim sanki bi duvar var kızlık zarı diyoruz büyük ihtimal ama bu kadar acı ve denemeye nasıl olmaz herkes nasıl yapıyor diye ağlamaya başladım. O kadar çok denedik ki idrarımı yaparken artık yanma hissinden birde orda ağlayacaktım. Dr danda çekiniyorum bu sorunu yaşayan varsa nolur yardımcı olsun bana ciddi anlamda kendimi kötü hissediyorum
Doğrudur kimsenin kimseyle ömür boyu olacağının garantisi yok sonuçta. Kaç senelik evlilikler bile bitebiliyor. Ama ben bunu sevgili nişanlı evli biriyle yapılmalı ya da yapılmamalı olarak görmüyorum. Sonuçta benim vücudum ve bir erkek kadar bizim de doğamızda olan bir durum o yüzden pişman olucağımı sanmıyorum teşekkür ederim.Mümkünse girmeyin zaten. Sonra ayrılınca gelir konu açarsınız. Çok okuduk burda bu konuları
İnanın kendimi hiç kasmıyorum diyorum ya ilkinde kastım yalan yok ama sonrasında o kadar çaba gösterdik ki lütfen olsun bitsin demeye başladım.kızlık zarı bir duvar değil. Bir de evlenince deneyin belki nişanlı olduğunuz için kasıyorsundur
Dr da muayene den çekiniyorum açıkçası yani ne yapılıyor nasıl çözülüyor bilmediğim için tedirgin ediyor birazArkadaşlarımdan da sizin gibi olanlar oldu. Kayganlaştırıcı jel kulandılar. Birisi zor da olsa başardı ama normal bir cinsel hayatının olması biraz zaman aldı.
Diğeri tek başaramadı ve destek aldı. Meditasyon ve alıştırma çalışmaları yaptı. Sonrasında tamamen normal bir cinsel hayatı oldu. Demem o ki asla çekinmeyin ve doktorla kesinlikle görüşün. Sonununuz psikolojik.
Sizin sonununuzu kadın doğum çözemez ki. Psikolojik tamamen. Birçok kadın yaşıyor bunu.Dr da muayene den çekiniyorum açıkçası yani ne yapılıyor nasıl çözülüyor bilmediğim için tedirgin ediyor biraz
Kendi kendime mi halledebilirim yaniSizin sonununuzu kadın doğum çözemez ki. Psikolojik tamamen. Birçok kadın yaşıyor bunu.
Psikologdan yardım almanız lazımKendi kendime mi halledebilirim yani
Biz buna vajinismus diyoruz olmaz olasıcaMerhabalar nişanlımla uzun süredir ilişkiye girmeyi deniyoruz ama kesinlikle olmuyor. İlk baş kendimi kasıyodum onu farkettim fakat özellikle en son denememizde gayet rahattım alkol aldık sohbet ettik vs ve bir kaç denemeden sonra zaten artık olsun bitsin modundaydım. İlk baş bir giriyor gibi ama devamı aslaaaa yooküstüne o ne kadar girmeye çalışırsa ben orda o kadar büyük bi acı hissettim sanki bi duvar var kızlık zarı diyoruz büyük ihtimal ama bu kadar acı ve denemeye nasıl olmaz herkes nasıl yapıyor diye ağlamaya başladım. O kadar çok denedik ki idrarımı yaparken artık yanma hissinden birde orda ağlayacaktım. Dr danda çekiniyorum bu sorunu yaşayan varsa nolur yardımcı olsun bana ciddi anlamda kendimi kötü hissediyorum
Bilincaltinizda evlilik oncesi bir iliskiyi kabul etmemis ya da korkuyor olabilirsiniz. Siz istiyorum deseniz de bilincaltinizda oyle olmayabilir. Ister istemez bu dusuncelerle yetistiriliyoruz. Bence bu konuda kendinizi telkin edin ve rahat olun.Kendi kendime mi halledebilirim yani
Ya bunu kendime kondurmak istemiyorumBiz buna vajinismus diyoruz olmaz olasıca