- 23 Aralık 2022
- 103
- 102
- 26
-
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
Bırak, güçlü nişanlısından hpv kapınca anlar.Sen önce terbiyeni takın.Aptal kim acaba bir sorgula kendini nişanlindan daha emin bile degilsin sorunu varmi degilmi bilmiyorsun madem bu kadar guveniyorsun neden konu açiyorsun?Doktorların böyle saçma tavirlar sergilemeyecegini akil edemiyormusun?
Demeden söyliyim, 40 dk falan oluyor, yetiyor bize elhamdülillah.Konu sahibesi birazdan "eşi 5 dk bosalan karilar gelmis benim nisanlima atip tutuyor kıskanıyor oysa ki ürolog asiliyor nisanlıma siz ne bilirsiniz hüğğğ" diyecek çok üstüne gitmeyinGücmüs genc yasta belin toton dağılsin da gör
Son pişmanlık neye yararr.Bırak, güçlü nişanlısından hpv kapınca anlar.
Şüphelendirmek istemem ama hiç ürolog gibi durmuyor. Aile hekimi olsa bir derece anlamaya çalışırım, bizim aile hekimiyle babamda arkadaş ve tahlil sonuçları, ilaç yazdırma, reçete kodu gibi sebeplerle ararlar birbirlerini. Ancak ürolog kıkırdayarak neden arasın ki? Kesinlikle geri arayın veya hangi hastane, ismi ne söylesin web sitesinden araştırın.Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Masallah diyelim o zamanDemeden söyliyim, 40 dk falan oluyor, yetiyor bize elhamdülillah.
Kesinlikle katiliyorumArayan ürolog değil..
Valla yuz vermesende yapıyorlar .
Bazı kadınlar var panter gıbı.
Kımse kusura bakmasın.
Hayat ıkı kere ıkı dort değil.
Haddını bıldırmeyunce herkese yapıyorlar.
Iyıde nerden bılıyorsun adamın yüz verdıgını.İste haddini ilk yapista bildiriyorsun bir daha yapmiyorlar
Ama tamir istiyor mu, istiyor:))Ne bozuğu ya geç geliyomuş işte.
Valla hiç bilmiyorum kadının kocası alıp ilk alo diye açınca ses vermeyip kapatıyorlardıCiddi misiniz numaraya nereden ulaşılıyorlar acaba