Nişanlımını arayan ürolog kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beyhanyrjkg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
103
102
26
Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)

Geçen bizim patronu da yanımda aradılar o da genelde ahizeye verir sesi.
Arayan kadın önce musaitlik durumunu sordu, patronum da musaitim dedi.
Kadın cinsel sorununuz var mı diye çaaat diye sorunca patronla göz göze geldik.
Ben hemen kalktım telefonu nasıl kapaacagını şaşırdı adam sonra özür diledi bir daha gittiğimde ahhahahaha

Geçen bizim patronu da yanımda aradılar o da genelde ahizeye verir sesi.
Arayan kadın önce musaitlik durumunu sordu, patronum da musaitim dedi.
Kadın cinsel sorununuz var mı diye çaaat diye sorunca patronla göz göze geldik.
Ben hemen kalktım telefonu nasıl kapaacagını şaşırdı adam sonra özür diledi bir daha gittiğimde ahhahahaha
Ahahahahha 🤣🤣

Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Nişanlı olduğunu bilen bir sevgilisi :) aralarında anlasmislar :) ürolog neden kikirdesin ayol resmi bir konuşma olur ayrıca. Sen neden ariyorsun ki ? Ne diyecek sana evet takiliyoruz mu ? Sanmam. Bence gözlemle spam kayıtlı olmadığı için mi yoksa özellikle mi spam onu bul.

Doktor degildir o asıstandır .
Ara haddını bıldır.
Niye haddini bildiriyor.nisanlisi yüz göz olmazsa nasıl o haddi elde ediyor ? Benim kocama neden yavsakca kikirdeyen kadınlar arama yapmıyor ? İlla kadını suclayacaksiniz önce nişanlısına haddini bildirsin bu yüzü neden verdin diye !

nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı
Kadın doktor ya da asistan olsa nişanlın neden senin yanında konuşmuyor? müsait değilim demesi kuşkulu.
doktor aramaz ama asistanı arayabilir. Randevuya gelip gelmeyeceğini sorar, bir test istemişse onu yollamasını ister. Bunları senin yanında konuşamıyor mu?

Bunlar sapık eski çalıştığım yerde bir ablayı arayıp duruyordu aile sağlığı için arıyoruz diyip cinsel sorular soruyordu ne kadar sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz eşinizle felan diye bazen ses dinleyip kapatıyorlar değişik tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X