- 23 Aralık 2022
- 103
- 102
- 26
-
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
Arayan ürolog değil..Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Geç boşalıyor sadeceCinsel sorununun olması bi kadınla laubali konuşmasından daha büyük dert değil mi
Arayayım mı sizce spam numaraydı amaArayan ürolog değil..
O olsa ne farkeder sizin için?Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Bir de niye arasın yahu. Hangimizi arıyorlar hastaneden. Sekreteri arasa neyse. Dr'un kendi araması bana mantıklı gelmediÜrolog arayıp böyle davranmaz ki.
kadından önce neden oturup nişanlınızla konuşamıyorsunuz bunu? kimdi arayan diye kendisine sorunArayayım mı sizce spam numaraydı ama
Bir de niye arasın yahu. Hangimizi arıyorlar hastaneden. Sekreteri arasa neyse. Dr'un kendi araması bana mantıklı gelmedi
E herhalde sordum o da bilmiyorkadından önce neden oturup nişanlınızla konuşamıyorsunuz bunu? kimdi arayan diye kendisine sorun
Sen de yedin. Nasıl bilmez?E herhalde sordum o da bilmiyor
Size kimin olduğunu açık açık söyleyecek hali yok ya..E herhalde sordum o da bilmiyor
Ürologları bir şey yapıyor zannetmiyorum hangi ürolog bu şekilde arar ?O olsa ne farkeder sizin için?
Ürologları ne yapıyor sanıyorsunuz?
Valla şimdi aradık rresmi bir hat çıktıSen de yedin. Nasıl bilmez?
Aradık resmi bir hat çıktıSen de yedin. Nasıl bilmez?
Size kimin olduğunu açık açık söyleyecek hali yok ya..E herhalde sordum o da bilmiyor
bizde onu diyoruzÜrologları bir şey yapıyor zannetmiyorum hangi ürolog bu şekilde arar ?