- 23 Aralık 2022
- 103
- 102
- 26
-
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
Ciddi misiniz numaraya nereden ulaşılıyorlar acabaBunlar sapık eski çalıştığım yerde bir ablayı arayıp duruyordu aile sağlığı için arıyoruz diyip cinsel sorular soruyordu ne kadar sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz eşinizle felan diye bazen ses dinleyip kapatıyorlar değişik tipler
Ne alaka benim nişanlımın ne suçu varİnşallah cinsel hayatınız yoktur bu herifle, eskortçu bu.
Bilemiyorum artıkın kendisine sorarsınız.Ne alaka benim nişanlımın ne suçu var
Valla yuz vermesende yapıyorlar .Niye haddini bildiriyor.nisanlisi yüz göz olmazsa nasıl o haddi elde ediyor ? Benim kocama neden yavsakca kikirdeyen kadınlar arama yapmıyor ? İlla kadını suclayacaksiniz önce nişanlısına haddini bildirsin bu yüzü neden verdin diye !
Geç geliyormuş boru muÜrologlar da senin nisanlin icin ölüp bitiyo çünkü
Hem genç hem 22 yaşında hem güçlü hemde geç boşalıyormusÜrologlar da senin nisanlin icin ölüp bitiyo çünkü
Sizinle dalga gecmiş ola bilirlermi acaba.Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Böyle bir durumda aklıma gelecek son kişi ürolog olurdu. Yani nişanlın zaten cinsel sorunlar yaşıyor, ürolog senin nişanlının bozuk şeyine mi kalmış...Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Numarayı niye arayıp peşine düşüyorsunuz? Sormanız gereken kişi nişanlınız. Bence hiçbir kadın da durup dururken bir erkeğe takıp arayıp bu şekilde konuşmaz. Öncesinde başka bir samimi konuşma olmuştur ve ona dayanarak aramıştır.Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Hastalığa uygulamalı teşhis koyacaksa demekHangi erkek geç boşalıyorum diye doktora gider yav hem de kadın ürolog
Ne bozuğu ya geç geliyomuş işte.Böyle bir durumda aklıma gelecek son kişi ürolog olurdu. Yani nişanlın zaten cinsel sorunlar yaşıyor, ürolog senin nişanlının bozuk şeyine mi kalmış...
Cinsel ürünler satmak için arıyorlar belki ,telefonunu bı şekilde buluyorlar belki internetten cinsel rahatsızlığı yola ilgili arama yapmıştır ya da eczaneden ürün filan almıştır satiyorlar numarayi,onlarda arıyorlar bı defa eşimi de aramislardi,bilgileri vardı, kızda böyle laubali konuşuyordu ürün satmak için eşim kapattiMerhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Belkide erkegin bir sorunu yok o an sallamişdir bu kizda yemiş.Ama performansin daha önce görmuşse orasini bilemeyiz tabi.Ne bozuğu ya geç geliyomuş işte.
İyi de geç gelmek sorun değil nimet ahahahah.Belkide erkegin bir sorunu yok o an sallamişdir bu kizda yemiş.Ama performansin daha önce görmuşse orasini bilemeyiz tabi.
Cinsel sorunu olupda ayni anda iki tane kadına yürümektde büyük cesaret hüsranla bite bilir ilişki anlari.
Lan ne yürümesi ne kadar dengesiz aptal insansınBelkide erkegin bir sorunu yok o an sallamişdir bu kizda yemiş.Ama performansin daha önce görmuşse orasini bilemeyiz tabi.
Cinsel sorunu olupda ayni anda iki tane kadına yürümektde büyük cesaret hüsranla bite bilir ilişki anlari.
Sen önce terbiyeni takın.Aptal kim acaba bir sorgula kendini nişanlindan daha emin bile degilsin sorunu varmi degilmi bilmiyorsun madem bu kadar guveniyorsun neden konu açiyorsun?Doktorların böyle saçma tavirlar sergilemeyecegini akil edemiyormusun?Lan ne yürümesi ne kadar dengesiz aptal insansın
Ne biçim konuşma tarzı buLan ne yürümesi ne kadar dengesiz aptal insansın