- 23 Aralık 2022
- 103
- 102
- 26
-
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
Diğer konusunda sevgili 22 yaşında güçlü diye belirtiyor du bekleyip göreceğiz bakalımYeni üye , geç boşalan nişanlı ve ürolog kadın. Vaovhangi ergenin rüyası bu
İnandınız mi yaniE herhalde sordum o da bilmiyor
Aramayacağini biliyorsanız neden ürolog muydu diye soruyorsunuz o halde?Ürologları bir şey yapıyor zannetmiyorum hangi ürolog bu şekilde arar ?
AhahahahhaGeçen bizim patronu da yanımda aradılar o da genelde ahizeye verir sesi.
Arayan kadın önce musaitlik durumunu sordu, patronum da musaitim dedi.
Kadın cinsel sorununuz var mı diye çaaat diye sorunca patronla göz göze geldik.
Ben hemen kalktım telefonu nasıl kapaacagını şaşırdı adam sonra özür diledi bir daha gittiğimde ahhahahaha
E güçlü dediği şey işte bosalamamaktan mütevellit aralıksız fofenk.Yarin bi gün gtü başi ayrilinca dank eder kafasına.Diğer konusunda sevgili 22 yaşında güçlü diye belirtiyor du bekleyip göreceğiz bakalım
Nişanlı olduğunu bilen bir sevgilisi :) aralarında anlasmislar :) ürolog neden kikirdesin ayol resmi bir konuşma olur ayrıca. Sen neden ariyorsun ki ? Ne diyecek sana evet takiliyoruz mu ? Sanmam. Bence gözlemle spam kayıtlı olmadığı için mi yoksa özellikle mi spam onu bul.Merhaba hanımlar bugün nişanlımı benim yanımdayken spam 1 numara aradı aile sağlık merkezinden arıyorum dedi ama konuşması o kadar laubaliydi ki size anlatamam zaten kikir diyerek açtı telefonu nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı bu neydi şimdi sizce numarayı geri aramalı mıyım (ayrıca nişanlımın bazı cinsel sorunları olduğu için sürekli ürolojiye gidiyor o yüzden açıkçası birazcık şüphelendim acaba ürolojideki bir kadın mı)
Niye haddini bildiriyor.nisanlisi yüz göz olmazsa nasıl o haddi elde ediyor ? Benim kocama neden yavsakca kikirdeyen kadınlar arama yapmıyor ? İlla kadını suclayacaksiniz önce nişanlısına haddini bildirsin bu yüzü neden verdin diye !Doktor degildir o asıstandır .
Ara haddını bıldır.
Kadın doktor ya da asistan olsa nişanlın neden senin yanında konuşmuyor? müsait değilim demesi kuşkulu.nişanlım müsait olmadığını söyledi kadın da kapatırım o zaman deyip dalga geçer bir üslupla kapattı
O zaman orada çalışan birisi nişanlınızla konuşmaya çalışıyor. Nisanliniz bir daha doktora gidince yanında gidin bakalım konuşabilecek mi o şekilde.Valla şimdi aradık rresmi bir hat çıktı
Aradık resmi bir hat çıktı