• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın , umursamazlığı ve rahatlığı

Ciddi ciddi böyle bir insanla evlenecek misiniz? İlişkiniz güzel falan gitmiyor sen öyle olduğunu sanıyorsun.

Yanak yanağa çok samimi ve hepsi kız ev ortamında da var fotoğraflar başbaşa ben zaten çok kısıtlayıcı biri değilimdir , birçok olaya göre tüm fotoğraflarımızı sildim o yükleniyor diye telefonumu eline alıp sen benim namusumsun diyip kendisi tekrar yükledi fotoları sevgilim başlığı altında Facebook'unu iş profili olarak kullandığını ve ilişkilerin böyle göz önünde yaşanmasından rahatsızlık duyuyormuş bayan paylaşınca tatlı oluyormuş da erkek paylaşınca iğreti duruyormuş cevabı da bu
Bu kadar gezip tozan, kendince açık görüşlü bir insanın biraz ufku geniş olur ya bu ne böyle namusumsun falan.
İlk okurken ne güzel geziyormuş, kültürlüdür diye düşünüyor insan ama bariz kendim her haltı yerim ama sözlüm namusumdur diyen kırolardan.
Niye gezdiği de belli oluyor böylece.

ya bişey sorcam. 2 senedir berabermişsiniz. bu durum da ilk başından beri varmış. ne diye nişanlanıyosunuz? ortada güven yok bişey yok sırf adı olsun diye nişanlanıp evlenip aldatılmak daha mı kolay geliyo gözünüze. ben olsam güvenmediğim insana adım atmam sizdeki bu cesaret nerden geliyo?
İnsanların sevdikten sonra değişebileceğine inandım ki zaten bişeyini yakalamadım bugüne kadar bunlar dışında ama güven Yok oldu bu durumlardan , ilahi herkes mükemmel olacak diye bişey yok ki sadece aşkıyla bunları yenebilir mi ona da bakacaksın ki dediğim çok fazla değişimler var ilişkinin başından beri

İnsanların sevdikten sonra değişebileceğine inandım ki zaten bişeyini yakalamadım bugüne kadar bunlar dışında ama güven Yok oldu bu durumlardan , ilahi herkes mükemmel olacak diye bişey yok ki sadece aşkıyla bunları yenebilir mi ona da bakacaksın ki dediğim çok fazla değişimler var ilişkinin başından beri

1,5 senede değişmemiş daha ne bekliyosun?

gece gece uyku haram oldu ve yine kendimi burada buldum yazan ve cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler. Hemen konuya giriyorum iki yıllık bir ilişkim var ekim ayından beridir de sözlüyüm sorunum sözlüm , biz sosyal bir mecra üzerinden tanıştık ve daha sonrasında birbirimize uygun olduğumuza karar verince ilişki kendiliğinden gelişti ilişkinin en başında oturup birbirimize sınırlarımızdan bahsettik o yurtdışı gezilerini çok seviyor ve onun için bu geziler bi rahatlama aracı , buna karışmamı rica etti ben gidemiyorum işim ve ailemden dolayı bu gezilere genelde arkadaşlarıyla gidiyor ve yaklaşık dokuz gün sürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum çıldırıyorum o gittiğinde deyim yerindeyse kendisi çok özgürlüğüne düşkün ve benle tanışmadan önce inanılmaz çapkın olduğu için de bi güven problemimim var ona karşı ve asıl en büyük sorumum ise benden önceki normal arkadaşlarıyla sosyal mecrada yanak yanağa çekildiği fotoları 2 yıldır silmemesi ve benimle onun sözlüsü olduğuma dair herhangi bir fotoğraf paylaşmaması bu durum o kadar zoruma gidiyor ki ne yapacağımı şaşırdım . Ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ama bunlar yüzümden kavga çıkartan taraf olmaktan yoruldum , sevip sevildiğim bi ilişki yaşıyorum bu duruma gelmek içim çok savaş verdik bir kalemde silip atamıyorum fakat bunları görünce ondan soğuyorum ve 80 yaşıma kadar bu adamla olabilir miyim acaba diyorum . KAfam çok karışık ne olur yardım edin ne yapmalıyım .
Bir adam evliyse nişanlıysa sosyal medya hesaplarından anlaşılmalı bence. Hatta kadın için de durum aynı. Biz eşimle sozlendigimizde hemen fotolarımızı paylaştık. Bilmiyorum belki biz çok hevesliydik, mutluyduk ama ben çevremden de hep böyle görüyorum. Söz ve nişan büyük olaylardır. Hayatın değişiyor artık 2 kişi oluyorsun, ailen akrabaların herkese ilan ediyorsun. Sorumlulukların başlıyor. Öyle yok efendim ben başımı alıp yurtdışına gider kaybolurum, vay efendim başka kızlarla samimiyetim eskisi gibi devam eder sen karışamazsın, bunlar bana ters geldi. Bir söz verildiyse iki taraf da gereğini yerine getirmeli diye düşünüyorum.

Face ini iş profili olarak kullanıyorsa diğer arkadaşları ile fotoğraflarını neden paylaşıyor peki?
Eskiymiş onlar ;)
Bir adam evliyse nişanlıysa sosyal medya hesaplarından anlaşılmalı bence. Hatta kadın için de durum aynı. Biz eşimle sozlendigimizde hemen fotolarımızı paylaştık. Bilmiyorum belki biz çok hevesliydik, mutluyduk ama ben çevremden de hep böyle görüyorum. Söz ve nişan büyük olaylardır. Hayatın değişiyor artık 2 kişi oluyorsun, ailen akrabaların herkese ilan ediyorsun. Sorumlulukların başlıyor. Öyle yok efendim ben başımı alıp yurtdışına gider kaybolurum, vay efendim başka kızlarla samimiyetim eskisi gibi devam eder sen karışamazsın, bunlar bana ters geldi. Bir söz verildiyse iki taraf da gereğini yerine getirmeli diye düşünüyorum.
İnan'ın bende artık bu durumu anlamıyorum beğenmiyor desem hani beğenilmiyecek biri de değilim , artık o kadar yoruldum ona göre bunları düşünmeyi bırakıp nasıl daha güzel bir ilişki yaşamalıyız ona bakmalıymışız merak ediyorum hangi kadın bunları düşünmeden bi ilişki Yaşar olgun olmadığımı söylüyor bu arada bunlar çocuk şeylermiş

Bulustugunuzda istesene vermezsede al onun telini kos vcye kapiyi kitle bak
Nasil olsa bidaha gorusmuyceksiniz herseyi gormus olursun
Ayni evde kalıyoruz nerdeyse zaten ya o bende ya ben onda ailelerimiz şehir dışında telefonunu açamıyorum göremiyorum şifresini belki de korkuyorum görmekten silkelendim kendime geldim , ama. Aksiyon alma konusında zayıfım kabul ediyorom

Valla sen benim bir arkadaşım olabilir misin? Onlar nişanlanmadılar ama, erkek arkadaşı ona da hazır değildi. Kız arkadaşım çok savaş verdi ama bitti bir yerde, tek tarafın çabası ile bir ilişki yürümez ki . Nişan nasıl oldu, kim istedi merak ettim. Belki de biz yanlış anlıyoruzdur, ilişkinizi başka şekilde sahipleniyordur belki?

Eskiymiş onlar :KK66:

İnan'ın bende artık bu durumu anlamıyorum beğenmiyor desem hani beğenilmiyecek biri de değilim , artık o kadar yoruldum ona göre bunları düşünmeyi bırakıp nasıl daha güzel bir ilişki yaşamalıyız ona bakmalıymışız merak ediyorum hangi kadın bunları düşünmeden bi ilişki Yaşar olgun olmadığımı söylüyor bu arada bunlar çocuk şeylermiş
Ters psikoloji yapıp sana kendini suçlu hissettiriyor. Ben senin isteklerinde bir tuhaflık göremedim, gayet normalsin. Ama kendisi tuhaf bir profil çiziyor. Kesinlikle baştan önlemini al derim, yoksa verdiğin taviz evlilikte direkt senin canını sıkar. Etrafınızda birbirinden hiç ayrılmayan, yapışık gezen çiftler vardır değil mi? Bir süre o tarz ciftlerle takılın ufku açılsın :KK48: fazla başıboş kalmış ondan boyle olmuş. Çok afedersin kaba tabir olucak ama biraz ipini sıkman lazım, gevsemis :KK70:

Hayatta böyle bir ilişki sürdüremem....

Pardon da bu adamın nesine aşık oldunuz ?

Yani iliskinin basinda bunlar konusulmus sende kabul etmissin.. büyük ihtimal sorunlar olucak sen simdi kabul etmiyorum dersen kendini baski altinda hissedicek. Eski fotolara takilma derim.. arkadsslariysa eger birden silmesi hos olmaz diye düsünebilir. Su birlikte foto koyma olayina gelince.. birini taniyorum o da koymaz sevgilisiyle.. cevabi da : özel hayatimi öyle acik acik yasamak istemiyorum ve baskalarinin bakmasini kiskanirim.. he ama arkadas ortamlarina fln heryere getiriyor. O yüzden bu cvplar dogrumuudur.. yoksa bi kac kisinin dedigi gibi " kismetim kapanmasin" midir.. bende tam anlamiyorum. Tatile gitmesine bukadae takilma bence. Her tatile giden bisey yapcak diye birsey yok.. yani evlendiginizde birlikte gidersiniz byk ihtimal. Ama sen bunu yinede söyle soradan da olcaksa kabul etmiyorum fln diye :)

Yurtdışı tatiline gitmesi bile başlı başına sorunken bu adam çapkınmış diyorsun üstelik baskalariyla fotoğrafları var ama seninle fotograflarını paylaşmıyor.Herşey çok açık gibi.

Back