• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın , umursamazlığı ve rahatlığı

floyd_boddah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
97
29
88
gece gece uyku haram oldu ve yine kendimi burada buldum yazan ve cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler. Hemen konuya giriyorum iki yıllık bir ilişkim var ekim ayından beridir de sözlüyüm sorunum sözlüm , biz sosyal bir mecra üzerinden tanıştık ve daha sonrasında birbirimize uygun olduğumuza karar verince ilişki kendiliğinden gelişti ilişkinin en başında oturup birbirimize sınırlarımızdan bahsettik o yurtdışı gezilerini çok seviyor ve onun için bu geziler bi rahatlama aracı , buna karışmamı rica etti ben gidemiyorum işim ve ailemden dolayı bu gezilere genelde arkadaşlarıyla gidiyor ve yaklaşık dokuz gün sürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum çıldırıyorum o gittiğinde deyim yerindeyse kendisi çok özgürlüğüne düşkün ve benle tanışmadan önce inanılmaz çapkın olduğu için de bi güven problemimim var ona karşı ve asıl en büyük sorumum ise benden önceki normal arkadaşlarıyla sosyal mecrada yanak yanağa çekildiği fotoları 2 yıldır silmemesi ve benimle onun sözlüsü olduğuma dair herhangi bir fotoğraf paylaşmaması bu durum o kadar zoruma gidiyor ki ne yapacağımı şaşırdım . Ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ama bunlar yüzümden kavga çıkartan taraf olmaktan yoruldum , sevip sevildiğim bi ilişki yaşıyorum bu duruma gelmek içim çok savaş verdik bir kalemde silip atamıyorum fakat bunları görünce ondan soğuyorum ve 80 yaşıma kadar bu adamla olabilir miyim acaba diyorum . KAfam çok karışık ne olur yardım edin ne yapmalıyım .

Kesinlikle ayrıl gğvenılmez bence önceden capkındı gene yapıyor olabılır. Seven insan sevdiğini tanıtır

gece gece uyku haram oldu ve yine kendimi burada buldum yazan ve cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler. Hemen konuya giriyorum iki yıllık bir ilişkim var ekim ayından beridir de sözlüyüm sorunum sözlüm , biz sosyal bir mecra üzerinden tanıştık ve daha sonrasında birbirimize uygun olduğumuza karar verince ilişki kendiliğinden gelişti ilişkinin en başında oturup birbirimize sınırlarımızdan bahsettik o yurtdışı gezilerini çok seviyor ve onun için bu geziler bi rahatlama aracı , buna karışmamı rica etti ben gidemiyorum işim ve ailemden dolayı bu gezilere genelde arkadaşlarıyla gidiyor ve yaklaşık dokuz gün sürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum çıldırıyorum o gittiğinde deyim yerindeyse kendisi çok özgürlüğüne düşkün ve benle tanışmadan önce inanılmaz çapkın olduğu için de bi güven problemimim var ona karşı ve asıl en büyük sorumum ise benden önceki normal arkadaşlarıyla sosyal mecrada yanak yanağa çekildiği fotoları 2 yıldır silmemesi ve benimle onun sözlüsü olduğuma dair herhangi bir fotoğraf paylaşmaması bu durum o kadar zoruma gidiyor ki ne yapacağımı şaşırdım . Ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ama bunlar yüzümden kavga çıkartan taraf olmaktan yoruldum , sevip sevildiğim bi ilişki yaşıyorum bu duruma gelmek içim çok savaş verdik bir kalemde silip atamıyorum fakat bunları görünce ondan soğuyorum ve 80 yaşıma kadar bu adamla olabilir miyim acaba diyorum . KAfam çok karışık ne olur yardım edin ne yapmalıyım .
Daha önceden çekilmiş fotolar bırak kalsın, dert de etme arkadasları dostları belki de. Özgürlüğüne düşkün belliki gözünü korkutma. Ama sözünüze dair neden hiçbir paylaşımda bulunduğunu direkt sor bence. Sen de çok fazla paylaşma ki anlasın nası göründüğünü dışarıdan.

Daha önceden çekilmiş fotolar bırak kalsın, dert de etme arkadasları dostları belki de. Özgürlüğüne düşkün belliki gözünü korkutma. Ama sözünüze dair neden hiçbir paylaşımda bulunduğunu direkt sor bence. Sen de çok fazla paylaşma ki anlasın nası göründüğünü dışarıdan.
Yanak yanağa çok samimi ve hepsi kız ev ortamında da var fotoğraflar başbaşa ben zaten çok kısıtlayıcı biri değilimdir , birçok olaya göre tüm fotoğraflarımızı sildim o yükleniyor diye telefonumu eline alıp sen benim namusumsun diyip kendisi tekrar yükledi fotoları sevgilim başlığı altında Facebook'unu iş profili olarak kullandığını ve ilişkilerin böyle göz önünde yaşanmasından rahatsızlık duyuyormuş bayan paylaşınca tatlı oluyormuş da erkek paylaşınca iğreti duruyormuş cevabı da bu

Sözlüm derken aileler dahilinde olan bir söz mü bu. Eğer öyleyse bunu paylaşmaması hiç normal değil. Ben bundan sadece kısmetim kapanmasın mantığında olduğunu anlarım. Hiç güven verici değil. Arkadaş ortamı da sizi tanıyor mu peki
Aile arasında nişan diyelim hatta tüm arkadaşları ve tüm aile biriyleri beni tanıyor hatta işte bile nişanlı olduğunu biliyorlar

Yurdışındayken Türk erkeklerinin neler yaptıklarını anlatsam sanırım ayrılırsın. Anlatmayim. Umarim seninki öyle degildir ya. Ben gittigime de pisman oldum bazi konularda.

bende nişanlıyım, ama bu söylediklerinizi kabul edemem. Şimdi böyleyse evlenince de farklı olmayacaktır.
İyi düşünün derim.

ya bişey sorcam. 2 senedir berabermişsiniz. bu durum da ilk başından beri varmış. ne diye nişanlanıyosunuz? ortada güven yok bişey yok sırf adı olsun diye nişanlanıp evlenip aldatılmak daha mı kolay geliyo gözünüze. ben olsam güvenmediğim insana adım atmam sizdeki bu cesaret nerden geliyo?

sizi bilmem ama tek başına arkadaşlarıyla yurtdışı gezisi , yanak yanaga fotoğraf, sizinle olan resimleri begenmiyorum gibi çok sacma bir bahaneyle paylasmama, ve ben özgürüm bana karışma..
bunların hepsi degil bir tanesi bile ayrılma sebebi benim için.
güven probleminizin olduğu ortada ama adamın güveni ne kadar hakettiğide tartışılır.
umarım hakkınızda hayırlısı olur..

Back