- 20 Nisan 2012
- 97
- 29
- 88
- Konu Sahibi floyd_boddah
gece gece uyku haram oldu ve yine kendimi burada buldum yazan ve cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler. Hemen konuya giriyorum iki yıllık bir ilişkim var ekim ayından beridir de sözlüyüm sorunum sözlüm , biz sosyal bir mecra üzerinden tanıştık ve daha sonrasında birbirimize uygun olduğumuza karar verince ilişki kendiliğinden gelişti ilişkinin en başında oturup birbirimize sınırlarımızdan bahsettik o yurtdışı gezilerini çok seviyor ve onun için bu geziler bi rahatlama aracı , buna karışmamı rica etti ben gidemiyorum işim ve ailemden dolayı bu gezilere genelde arkadaşlarıyla gidiyor ve yaklaşık dokuz gün sürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum çıldırıyorum o gittiğinde deyim yerindeyse kendisi çok özgürlüğüne düşkün ve benle tanışmadan önce inanılmaz çapkın olduğu için de bi güven problemimim var ona karşı ve asıl en büyük sorumum ise benden önceki normal arkadaşlarıyla sosyal mecrada yanak yanağa çekildiği fotoları 2 yıldır silmemesi ve benimle onun sözlüsü olduğuma dair herhangi bir fotoğraf paylaşmaması bu durum o kadar zoruma gidiyor ki ne yapacağımı şaşırdım . Ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ama bunlar yüzümden kavga çıkartan taraf olmaktan yoruldum , sevip sevildiğim bi ilişki yaşıyorum bu duruma gelmek içim çok savaş verdik bir kalemde silip atamıyorum fakat bunları görünce ondan soğuyorum ve 80 yaşıma kadar bu adamla olabilir miyim acaba diyorum . KAfam çok karışık ne olur yardım edin ne yapmalıyım .