Nişanlımın tuhaf davranışları

Bir adim atarsan hep kaybeden sen olursun.
Bence senin nabzini ölcüyor, hicte ayrilik felan gibi gelmedi bana.
Iki gün sonra ayaklarina kapanir, yaziyorum buraya.
Ama sen hakliysan ve hakli oldugun halde adim atarsan, ömür billah hep ayni seyleri yasarsiniz.
Adim atma, arama, sorma. Bittiyse bitti bile yazma. Bence bekle.

İki senelik geçmişimiz var o benim ilk sevgilim bu süreçte çok sık tartışmalarımız oldu aslında başlarda benim öfke kontrolü sorunum vardı vs ama atlatmıştık.Ben nefret ederim telefonda mesajla tartışmaktan ,her zaman yüz yüze konuşup çözme taraftarıyım,kendisi bunu çok iyi bilmesine rağmen böyle davranması çok saçma.Yazık annesi de beni arayıp duruyor eve gelmiyor çok mu büyük sorun var diye.

İki senelik geçmişimiz var o benim ilk sevgilim bu süreçte çok sık tartışmalarımız oldu aslında başlarda benim öfke kontrolü sorunum vardı vs ama atlatmıştık.Ben nefret ederim telefonda mesajla tartışmaktan ,her zaman yüz yüze konuşup çözme taraftarıyım,kendisi bunu çok iyi bilmesine rağmen böyle davranması çok saçma.Yazık annesi de beni arayıp duruyor eve gelmiyor çok mu büyük sorun var diye.

yok diyin kendisi büyüttü diyin
sakinleşince gider evine canım
açıkçası hep pof pofladığınızı gösteriyor bunlar canım

Takma kafani canim. Kendi haline birak biraz. Kafa dinlesin. Hatasini kendi anlasin.
Sen adim atarsin hic anlamaz hatasini, insanoglu öyle bir varlik.
Sen kötü birsey dedin mi ona tartisma esnasinda? O sana dedi mi?
Tam olarak neydi problem, yani niye ayrilmak istesin bir anda?

bu ergen şimdi böyleyse evlenince ne olur kim bilir.Sizin için bitirmek en iyisi bence yerinizde olsam tek kelime bile etmeden ailesi ile haber gönderirdim dumur olsun diye.

• Beğen
Reactions: anu
Tartıştığımız günün akşamı arkadaşlarımıza gidecektik bir gün önceden anlaşmıştık yani tamam demişti o gün tutturdu ben öyle bir şey demedim diye bunun üzerine büyüdü o sebepten

Bu cocuk (cünkü adam degil,ergen bile degil,bildigin cocuk) ile sakin evlenme. Sözünü tyumayan, küfür kullanan ve en basit olayda ayrilmak istiyen bir cocuktan koca olmaz.

Evlendiginizde degismiyecek cünkü. Bu sefer en kücük olayda yataklari ayirir, gece eve gelmez,... Ve canin daha cok yanir

Yapacagin sey yüzügü herseyi posta ile yolla. O yüzügü görünce senin ile konusmak istediginde, artik ayrilmak istedigini söylersin. Ha özür diler, hatta aglar ama sakin kanma. Yaptigi sey, hic bir 27 yasindaki adama yakismaz. Evlenmek icin cidden hic olgun degil.

• Beğen
Reactions: anu
Hiç olgun biri değil böyle şımarık bi oğlan çocuğu ile nasıl bi Ömür geçireceksiniz?

Nedir ki tartismalarinizin sebebi de face den resim silmeler, uzaktan bitti demeler, eve gitmemeler. Ergence değil simariklik olduğunu dusunuyorum. Yol ver gitsin

Nedeni ne olursa olsun, aynisi bana yapilmis olsaydi ben resti cekerdim. Hint kumaşımısin arkadas, afran tafran kime ne derdim. Allahin sevgili kulusun ki evlenmeden karakterini gostermis.

Aman diyeyim uzak dur. Evlenirsen hasta eder seni. Bu cinslerin bir de her halukarda kendilerini hakli gorme huylari vardir. Bende de vardi ordan biliyorum. Madem ergen gibi bitirmis sende bitti say onune bak.

Haklısınız,gelip bana ben artık istemiyorum bitsin dese içim rahatlayacak resmen,ortak tanıdıklar noldu diyor geçiştiriyorum en iyisi babama da söyleyip yüzüğü vermek ,başka yolu yok artık.

benımde vardı böle bitane,bir kaç kez mesajda bitrdi,sonra barıştık,en son mesajda bitirdi,ve onu uyarmıştım mesajlamı başladıda ilişkimiz mesajla bitiriyosun,sonra bır mesajla bıtırışınde mesaj yazdım,arayıp yüzüme söyleyeceksın,sesınden duyucam dedim,ooo pin pişman oldu,en son mesajla bıtrdı ve ben yazdığı onca şeye tek cevap vermedım,halen arada yazar,ama asla cevap vermıyorum,bence hiç muhatap olma

Merhaba ,6 aylık nişan sürecinden sonra Ekim'de evleneceğiz yani en azından tarih o şekilde.Sorun şu ki nişanlımla üç gün önce tartıştık zaten bu aralar tartışmalarımız çok sıklaştı.Tartışma sonucunda ben bıktı artık bu tartışmalardan diyince küfür edip suratıma telefonu kapadı. Üç gündür haklı olduğum için en azından bir özür bekliyorum ama onun yerine çocuk gibi facebookta resimlerimizi silip whatsupta da iletisine her şey bitti yazmış.Ya deli olcam nişanlısın sonuçta uzaktan bitirmek nedir en sonunda annesine söyledim durum bu şekilde diye kadın eve çağırmış konuşmak için iki gündür eve gitmiyor, kadın üzülüyor ben muallakta kaldım,bu sabah da faceden sen artık bana yabancısın evine dön yok bilmem ne içerikli şarkılar paylaşıyor.27 yaşındaki adam doğrudan karşıma geçip derdini anlatmıyor e ben çok kırıldım tamam bitircem ama yüz yüze konuşup bitirmek istiyorum tekrar aramak istemiyorum ama adam triplerde kendince ,ne yapsam bilemiyorum.Sizce nasıl yapsam ki?

üfff hala soruyo musun ya
adam bitirmiş sizce ne yapmalıyım falan bir bitmediniz
seni sevmeyeni sen de sevme bu kadar basit
tenezzül edip yüzüne bitti dememiş
annesinin karşısında ezilmek niye

Ben senin yerinde olsam hiç ses seda çıkarmazdım. tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. Yaşadığın durum çok zor öncelikle Allah sabır versin. Ama ben olsam yazmazdım bunu yapan insan sen yazdığın zaman seni kıracak cevaplar verebilir.
Onun aklını karıştıran şeyler olmuş ve bunu bahane göstermiş.
Sessizliğini ve gizemini koru bir sürede facebook ve , wsappına bakma ..

Nişanlınız evliliğin ciddiyetini anlamamış daha bir ev geçindirecek, bir yuvayı idare edecek iradeyi ve sorumluluğu göremedim.O sessizse siz de sessiz kalın.

bende bişan attım bir sene yi gececek bende çok şey yaşadım değer verilmemek önemsenmemek en sonda ailemle oturcam dedi ve bitmişti. ama bazen okuyorum burda çok dengesiz erkekler oluyo ve diyorum ben haksızlıkmı yaptım acaba diye düşünmeden edemiyorum vallahi. benim için aile ile oturmakda problem olmazdı ama 7 ay nişanlılıkda o bir ailemle oturtcam bi ayrı oturcaz bir ailemle düşünceler bir yerde sabit kalmayınca benim tüm sinirlerim bozuluyordu tutarsız davranışları beni çok yıpratmıştı. eski nişanlım haklı veya haksızdı ama sonuçta bitti. belkide ben haksızdım ama herseyin hayırlısı

Bu ne ya 15 yasinda ergen gibi...insan birqz yasinin agirligini alir...kac kurtar kendini bunun nazi tribi cekilmezz ..facede ayrilik sarkilari paylasmak falan ne kadar itici .....

bende bişan attım bir sene yi gececek bende çok şey yaşadım değer verilmemek önemsenmemek en sonda ailemle oturcam dedi ve bitmişti. ama bazen okuyorum burda çok dengesiz erkekler oluyo ve diyorum ben haksızlıkmı yaptım acaba diye düşünmeden edemiyorum vallahi. benim için aile ile oturmakda problem olmazdı ama 7 ay nişanlılıkda o bir ailemle oturtcam bi ayrı oturcaz bir ailemle düşünceler bir yerde sabit kalmayınca benim tüm sinirlerim bozuluyordu tutarsız davranışları beni çok yıpratmıştı. eski nişanlım haklı veya haksızdı ama sonuçta bitti. belkide ben haksızdım ama herseyin hayırlısı

Ayri evde kalamayacaksa, niye evleniyor? Sende madem bi ailenin yaninda kalacaksin, eh kendi ailenin yaninda kal. Nisan atmak ile en iyisini yapmisin. Ev üstüne ev olmaz.

X