- 1 Mart 2007
- 288
- 37
- 318
Arkadaşlar size bir sorum olucak.Cuma sabahı şiddetli bir ağrıyla uyandım.Nişanlımın çalıştığı hastaneye gittim.Acilen ameliyata aldılar beni.Apandisitim patlamış.Gece hastanede yattım tabi.Bi tane hemşire geldi allah için güzel kız lafım yok.1-2 saat sonra nişanlım geldi dedikki bi tane hemşire var çok güzel ama nişanlıymış kardeşime düşünmüştük falan dedik güldük .Benim nişanlımın gözleri açıldı bi anda hangi hemşire,nasıl,esmermi falan merak sardı bunu.Aradan biraz zaman geçti yatmaktan belim ağrıdı kalkıcam dedim.Ben gidiim hemşireye soriim doktoru arasın dedi.Gitti,gidiş o gidiş.Hemşire bankosu da odanın az ilerisinde.20 dakika orda kaldı.Annemi kapıya gönderdim napıyo dedim.Kollarını bankoya dayamış konuşuyo dedi.Ama kızların kahkaha seslerini bende duyuyorum.Geldiğinde doktoru aradılar falan abartma dedi.Ama ben çok üzüldüm tabi.Çünkü cidden çok acım vardı ben orda yatarken o hemşire kızlarla oynaşıyodu ve üstelik biz daha nişanlıyız.Çok moralim bozuldu.Son zamanlarda bana karşı burnu havalarda,senden çok var etrafımda gibi davranıyodu.Beraber gezdiğimiz zamanlarda da sağa sola gözünün takıldığını farkediyorum hep kavga ediyoruz.Ben artık bunları yaşamaktan ve bu konulardan dolayıda kavga etmekten bıktım.Lütfen yanlış anlamayın ama çirkin biri değilim.Üniv.mezunuyum,bankacıyım.Nişanlım lise mezunu ve benim sayemde açıköğretimi zar zor okuyo.Beni basit görmesini gerektiricek bişey yok.Nasıl bir tavır almalıyım ya da ne demeliyim bilmiyorum.Yazı uzun ve sıkıcı oldu biliyorum.Özür diliyorum bunun için.Ama daha evlenmeden böle bi durumla karşı karşıya kalınca çok canım sıkıldı.Yorumlarınızı bekliyorum.Sevgiler..