Bende nişanlınız gibiyim ,eşimin bardağından falan asla su içmem kim olursa olsun yani,beni anlatıyorsunuz resmen ,tam tersine eşim de asla titiz davranmaz hep söylenirim, bunun sevgiyle bi alakası yok sizde titizseniz sorun yok.Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açıyorum.2 aylık nişanlıyım öncesinde 1.5 senelik ilişkimiz vardı.çok farkında değildim kayınvalidem söyleyince farkettim.nişanlım aynı bardaktan su içmez,benim kullandığım havluyu kullanmaz ve eğer kıyafetini giymişsem kısa süreli bile olsa yıkanmadan asla giymez.bunlar hijyen açısından doğru şeyler ama bana karşı bile böyle olması zoruma gidiyor.böyle insanlar çok tanıdım mesela yengemde böyle ama hep söyler "bir tek abinin bardağından su içebiliyorum"diye.cinsel birleşmemiz de oldu ve bu konuda asla sınırı yok ama diğer konularda takık.sevgisinden şüphe etmem gerekir mi?ben mi fazla hassas davranıyorum yoksa bu durum anormal mi?
Çünkü ben de başkasının eşyasını kullanamam ama o eşim artık öpüşüyoruz,sevişiyoruz onun eşyasını her türlü kullanırımHijyen takıntısı var diye sevgisinden niye şüphe edeseniz anlamadım
Hayır demek istediğim ben de başkasının eşyasını kullanmam ama sevdiğim ve seviştiğim kişinin eşyasını kullanırım ve batmaz bana.karşımdaki kişidende aynı şeyi bekliyorum sadeceAyrılasınız varsa farklı şeyleri bahane etmeyi bırakın lütfen. Cinsellik yaşaması ayrı cinsellik dışında hijyene önem göstermesi ayrı. Cinsellik yaşıyoruz diye günlük hayatta birbirimizin ağzına tükürüp sıvılarımızı değiş tokuş da edelim bari.
Hayır demek istediğim ben de başkasının eşyasını kullanmam ama sevdiğim ve seviştiğim kişinin eşyasını kullanırım ve batmaz bana.karşımdaki kişidende aynı şeyi bekliyorum sadeceSevgiyle titizlik ne alaka, caninizmi sıkılıyor dertsiz basiniza dert cikariyorsunuz
Ben kullanmam şahsen. Annemle bile aynı bardağı kullanmam.Çünkü ben de başkasının eşyasını kullanamam ama o eşim artık öpüşüyoruz,sevişiyoruz onun eşyasını her türlü kullanırım
İyi de bu sizsiniz. Karşınızdaki farklı bir insan. Her şeyde aynı düşünemezsiniz?Hayır demek istediğim ben de başkasının eşyasını kullanmam ama sevdiğim ve seviştiğim kişinin eşyasını kullanırım ve batmaz bana.karşımdaki kişidende aynı şeyi bekliyorum sadece