Nası derim onu yaYakında parmakla beni falan da der ne seviyesiz adammış sjsjshdh
Rica ediyorum seviyesine inin ve yüzüne okkalı bir böyle o.. c... diyin çok memnun kalır bence absbzbsb
Enflasyonun sorumlusu oymuş gibi düşünün :dNası derim onu ya
Ay saçmalama bilmiyorum noldu bu adama ya ne yapcağımı şaşırdım herkes yazmış saçma sapan kırmakda istemiyorum onu yapıyorum ama bida yapamamEnflasyonun sorumlusu oymuş gibi düşünün :d
Abooooovvvv. Ben böyle bir motivasyon örneği görmedim arkadaş :) Baya damardan girdiniz şu an :)Enflasyonun sorumlusu oymuş gibi düşünün :d
Nişanlına sormadın mı neden totosuna vurdurmak istediğini ne diyo yani biyerde falan mı görmüşAy saçmalama bilmiyorum noldu bu adama ya ne yapcağımı şaşırdım herkes yazmış saçma sapan kırmakda istemiyorum onu yapıyorum ama bida yapamam
Teoman - terlemeden sevişenlerSadece ben miyim 4 yıla takılan?
Ayrıca seviyeli birliktelik nasıl oluyor? Devlet memuru gibi resmi bi sekilde konusup bitiriyorsunuz herhalde.
Benim de adama sovesim geldi :dAbooooovvvv. Ben böyle bir motivasyon örneği görmedim arkadaş :) Baya damardan girdiniz şu an :)
Boşanmaları için önce evlenmeleri gerekiyorDayak, küfür, hakaret... Seviye yerlerde boşanın bence
İstediklerini yapmak istemiyorsan bu konuyu onunla konuşmalısın, biz ne diyelim tokatla parmakla onu desek yaparmısın?Merhaba arkadaşlar kafama çok takılan bir durum bu aralar ve kimseyle konuşamıyorum 4 senelik nişanlıyım nişanlımla seviyeli bi cinsel birlikteğimiz var her nişanlı gibi fakat bu sıralar nişanlımın hareketleri garipleşmeye başladı sürekli bana poposuna ellememi tokatlamamı istiyor ona sevişirken hakaret etmemi istiyor hiç böyle huyları yoktu bende acayip şaşkınım ne yapıcam hiç bilmiyorum bi akıl verin
Bende yeni geldim ve ilk denk geldiğim konuya bak11 dakika once katilmis nisanlisi poposunu tokatlamasini istiyor
Üyelerde garip olmuş artık .Merhaba arkadaşlar kafama çok takılan bir durum bu aralar ve kimseyle konuşamıyorum 4 senelik nişanlıyım nişanlımla seviyeli bi cinsel birlikteğimiz var her nişanlı gibi fakat bu sıralar nişanlımın hareketleri garipleşmeye başladı sürekli bana poposuna ellememi tokatlamamı istiyor ona sevişirken hakaret etmemi istiyor hiç böyle huyları yoktu bende acayip şaşkınım ne yapıcam hiç bilmiyorum bi akıl verin
konu bdv lik degl yalniz cinsellik bolumune tasindiÜyelerde garip olmuş artık .
Burası BDV geyik muhabbet alanı değil.
Normal kızım ,bazı erkekler böyle fantazi kuruyor.Ama seninde hoşuna gitmeli . İstemiyorsan yapmazsın.
Dikkat et ilişkiniz sadece cinsellik üzerine olmasın .