Biz nisanlimla orta okuldayken ayni okuldaydik ama hic bi samimiyetimiz yoktu hatta belki birbirimizin varligindan bile, yillar sonra karsilastik, gecen yaz ve ikimizde birbirimizden hoslandik, ikimizde 25 yasindayiz ve nerdeyse her konuda bir orta yol buldugumuzu gorunce 3ayin sonunda nisanlanmaya karar verdik, ben nisanlimi cok seviyorum, nisanlanincaya kadar onunda beni cok sevdigini dusunuyodum, ben sigortali bir iste calisiyorum o ise su an issiz ve benim bi diplomam var onun yok ama ona ragmen ben kabul ettim fakat annem hic istemedi, onun isini okulunu sorun yapti, zorla ikna ettim bu seferde onun annesi gonulsuz oldu, beni sosyete gorduler. istemeye geldikleri gun bizim sorunlarimiz basladi
benim ailem buyuk salonda nisan istedi onlar olmaz dedi, ama benim sozumu alirken gelinimiz ne isterse yapicaz bizim maddi sikintimiz yok dediler, nisanlim bi sekilde ailesini ikna etti daha sonra ben ne istediysem sorun oldu gelinlik, balayi, kimin ne alacagi, girecegimiz apartmanin insaati, davetiye bile
anlayacaginiz hersey, ama anlamadigim ailenin para sikintisi yok, nisanlimda zamaninda calistigi tum parayi ailesine vermis kenarda hic parasi yok, ailesi de bunu guvendirmis sen evlenirken herseyini guzelce yapicaz diye, bende nisanlimla onceden neler istedigimi soylemistim yani supriz olmadi o da soz verip tamam demisti bende annemi ikna etmek icin benim isteklerimo kabul etti demistim ama daha ilk gunden bizim sorunlar basladi, simdide nisanlim bana karsi eski sicakligi kalmadigini dusunuyorum :'( ilk zamanlarda ilk firsatta yanima gelir sevgi dolu msjlar atardi beni bi sekilde sasirtirdi bende onun o ilgisine alakasina asik olmustum kimseden oyle ilgi alaka gormemistim ama simdi onun bu halleri cok uzuyo, bu sabah konusmayi denedim bu ara cok yorugunum hersey ust uste geldi senden sogumadim dio ama bi sevgi dolu msj atmak icin ne enerji gerekiyo ki icinden geliosa atarsin gelmiosa soylemezsin, dugunumuze 1 bucuk ay kaldi bu ara apartmanin insaatiyla mesgul anlamaya calisiyorum ama bende kendimi boslukta hissediyorum, acaba ailesinin etkisinde mi kaliyor diorum, cunku aile belli beni gonullu almio yoksa herseyim problem olmazdi, resmen nisanlandigima bin pisman oldum, cikarken hersey cok guzeldi acaba benim durumumda baska kimseler varmi? Evlendikten sonra duzelirmiyizki ?? ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)