• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin benden sogudugunu dusunuyorum

tubs_87

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
16
Yer
Belçika
Biz nisanlimla orta okuldayken ayni okuldaydik ama hic bi samimiyetimiz yoktu hatta belki birbirimizin varligindan bile, yillar sonra karsilastik, gecen yaz ve ikimizde birbirimizden hoslandik, ikimizde 25 yasindayiz ve nerdeyse her konuda bir orta yol buldugumuzu gorunce 3ayin sonunda nisanlanmaya karar verdik, ben nisanlimi cok seviyorum, nisanlanincaya kadar onunda beni cok sevdigini dusunuyodum, ben sigortali bir iste calisiyorum o ise su an issiz ve benim bi diplomam var onun yok ama ona ragmen ben kabul ettim fakat annem hic istemedi, onun isini okulunu sorun yapti, zorla ikna ettim bu seferde onun annesi gonulsuz oldu, beni sosyete gorduler. istemeye geldikleri gun bizim sorunlarimiz basladi :( benim ailem buyuk salonda nisan istedi onlar olmaz dedi, ama benim sozumu alirken gelinimiz ne isterse yapicaz bizim maddi sikintimiz yok dediler, nisanlim bi sekilde ailesini ikna etti daha sonra ben ne istediysem sorun oldu gelinlik, balayi, kimin ne alacagi, girecegimiz apartmanin insaati, davetiye bile :( anlayacaginiz hersey, ama anlamadigim ailenin para sikintisi yok, nisanlimda zamaninda calistigi tum parayi ailesine vermis kenarda hic parasi yok, ailesi de bunu guvendirmis sen evlenirken herseyini guzelce yapicaz diye, bende nisanlimla onceden neler istedigimi soylemistim yani supriz olmadi o da soz verip tamam demisti bende annemi ikna etmek icin benim isteklerimo kabul etti demistim ama daha ilk gunden bizim sorunlar basladi, simdide nisanlim bana karsi eski sicakligi kalmadigini dusunuyorum :'( ilk zamanlarda ilk firsatta yanima gelir sevgi dolu msjlar atardi beni bi sekilde sasirtirdi bende onun o ilgisine alakasina asik olmustum kimseden oyle ilgi alaka gormemistim ama simdi onun bu halleri cok uzuyo, bu sabah konusmayi denedim bu ara cok yorugunum hersey ust uste geldi senden sogumadim dio ama bi sevgi dolu msj atmak icin ne enerji gerekiyo ki icinden geliosa atarsin gelmiosa soylemezsin, dugunumuze 1 bucuk ay kaldi bu ara apartmanin insaatiyla mesgul anlamaya calisiyorum ama bende kendimi boslukta hissediyorum, acaba ailesinin etkisinde mi kaliyor diorum, cunku aile belli beni gonullu almio yoksa herseyim problem olmazdi, resmen nisanlandigima bin pisman oldum, cikarken hersey cok guzeldi acaba benim durumumda baska kimseler varmi? Evlendikten sonra duzelirmiyizki ?? :(

canımm bende çok çektim ailelerimizin kültür farkından, anlaşamamasından, iletişimsizliğinden. seni çok iyi anlıyorum.. nişanlına gelince.. böyle dönemlerde hepimiz badireler atlattık. ben eşimle 4 senelik beraberlik yaşadım nişanlı kaldığım süre 6 ay.. neden kısa nişanlılık istedim çünkü yıpranmıştık.. sözümüzden sonra artık ikimizinde psikolojisi bozulmuştu her gün bi sorun.. gerçekten zor dönemler.. ama biz aramızdaki bağ sayesinde sağ salim atlattık iyiki evlemişim onunla.. inşallah bu sorunlar geçicidir canım. evlendiğinde herkesin kapısı ayrı olucak merak etme.. huzur senin huzurun düzen senin düzenin.. Allah yardımcın olsun

Bilmiyorum, onu o kadar cok seviyorum ki benden sogursa naparim bilemiyorum, tabi su an bende onun bana davrandigi gibi davraniyorum soguk soguk mesajlar felan, gorsun anlasin nasil biz duyguymus diye tabi icim hic rahat degil canim cok sIKkIn ama aklima baska bi cozum gelmiyor!!! Offf ne zormus bu nisanlilik!!!

Bilmiyorum, onu o kadar cok seviyorum ki benden sogursa naparim bilemiyorum, tabi su an bende onun bana davrandigi gibi davraniyorum soguk soguk mesajlar felan, gorsun anlasin nasil biz duyguymus diye tabi icim hic rahat degil canim cok sIKkIn ama aklima baska bi cozum gelmiyor!!! Offf ne zormus bu nisanlilik!!!

Bu süreçte olabilen/ olağan şeyler bunlar birşeyler yavaş yavaş netleştikçe herkeste bi heyecan aynı zamanda telaş, stres...:53:
ama sana nacizane şunu tavsiye edebilirim o da anlasın nasıl bi duyguymuş demişsin bunu yapmak yani o soğuk diye soğuk davranmak işleri iyice çıkmaza sokuyor bi süre sonra
şu sıralar okuduğum evlilikle ilgili kitapların birinde diyordu ki "mutlu edersen mutlu olursun, nişanlın/eşin sana soğuk mu davranıyor ya da öyle mi hissediyorsun sen sıcak davranmakla ne kaybedersin ilk adımı atmak seni küçük düşürmez sen mutluluğunu satın alıyorsun"
Belki de nişanlının bu süreçteki stresi arttığı için bunu ister istemez sana yansıtıyordur
Hepimiz insanız her anımız bir olmuyor. İlk adımı atan olmak bize birşey kaybettirmiyor aksine olayların daha kısa sürede halledilmesini sağlıyor
Zor olduğu kadar sevgi ile dolu günler aslında heyecan dolu günler nişanlılık günleri :69: :16:
Sabırlar diliyorum...:34:

Bu süreçte olabilen/ olağan şeyler bunlar birşeyler yavaş yavaş netleştikçe herkeste bi heyecan aynı zamanda telaş, stres...:53:
ama sana nacizane şunu tavsiye edebilirim o da anlasın nasıl bi duyguymuş demişsin bunu yapmak yani o soğuk diye soğuk davranmak işleri iyice çıkmaza sokuyor bi süre sonra
şu sıralar okuduğum evlilikle ilgili kitapların birinde diyordu ki "mutlu edersen mutlu olursun, nişanlın/eşin sana soğuk mu davranıyor ya da öyle mi hissediyorsun sen sıcak davranmakla ne kaybedersin ilk adımı atmak seni küçük düşürmez sen mutluluğunu satın alıyorsun"
Belki de nişanlının bu süreçteki stresi arttığı için bunu ister istemez sana yansıtıyordur
Hepimiz insanız her anımız bir olmuyor. İlk adımı atan olmak bize birşey kaybettirmiyor aksine olayların daha kısa sürede halledilmesini sağlıyor
Zor olduğu kadar sevgi ile dolu günler aslında heyecan dolu günler nişanlılık günleri :69: :16:
Sabırlar diliyorum...:34:

Oncelikle tesekkur ederim, okudugunuz kitap tarzinda bende kitaplar okudum, normalde bende oyle dusunuyorum ama nisanlim anlamiyo ona gore onun tavirlari ayni anlamasi icin benim ona yansitmam lazim, aslinda gucumede gidiyor, biraz gururda yok degil cunku bu zamana kadar az adim atmadim ama asil amacim ona onu yansitmak! Stresden heyecana yer kalmadi bende maalesef! Artik ne yapacagimida sasirdim, cok konusunca dirdirci oluyorum susunca sorunlar cozulmuyor, ayrilamiyorum zaten ayrilmakta istemiyorum seviyorum, karmakarisik bi durumdayim...

Merhaba.

Bende bundan 1 ay kadar önce aynı senin gibi düşünüyordu. Bzide nişanlıyız evlilik hazırlıkları yapıyoruz. Üstelik bizim paramız fazla yok ve ev baştan sona yenilenmek zorunda. Eşyalar filan derken zor bir dönem geçiriyoruz. Neyse bende, benden soğuduğu, sanki evlenme kararında pişmanlık yaşadığı gibi şeyler düşünmeye başlamıştım. Çok üzülüyordum anlayamam. Doğal olarak da ona soğuk davranıyordum. Ama her akşam yatınca ağlıyordum. Bu böyle gitmez dedim. Ya eskisi gibi olacak yada bitecek. Neyse ben eskisi gibi olayım ondan gelen tepkiye göre kararımı vereyim dedim. Neyse yavaş yavaş ona olan ilgimi arttırdım. Baktım bana geri dönüşü var. Yani anladım ki maddi sIkIntIlar onu strese sokmuş e birde ben öyle davranınca o da uzak durmuş benden. Bunu onunla konuşmadım ama böyle olduğuu anladım.

Yani şimdi (allah nazardan saklasın) çok iyiyiz. Demem o ki erkekler bizim kadar güçlü değiller. Kafaları karışıksa başka şeye yoğunlaşamıyorlar. Onun için öyle soğudu gibi bir düşünce olmasın. Sen yaklaş aynı eskisi gibi ol sevecen bak gör karşılığını alacaksın. Dediğim gibi benim öyle oldu. Eskisine göre daha iyiyiz ve bağlıyız.

İnşallah en kısa zamanda düzelir.

Sukur duzelttik :) ben oyle dolandiramam icimde tutamam eger canim sikkinsa ilk bas nisanlim olmak uzere herkez anlar bir sorun oldugunu (aslinda bu ilerisi icin kotu birsey ama rol yapamiyorum olmuyor maalesef), neyse 2 gun once pazartesi aksami aldim karsima derdin ne diye sordum, o da anlatti benim husnu kuruntummus, baska sorunlari varmis, benim canimi s!kmamak icin anlatmamis canim yaaa 2 gundur eski halimize donduk :) soz verdi bir daha boyle ilgisiz olmayacagina :) ayrica hepinize tesekkur ederim kizlar, boyle durumda insan yakinlarina cok fazla anlatamiyor

Merhaba.

Bende bundan 1 ay kadar önce aynı senin gibi düşünüyordu. Bzide nişanlıyız evlilik hazırlıkları yapıyoruz. Üstelik bizim paramız fazla yok ve ev baştan sona yenilenmek zorunda. Eşyalar filan derken zor bir dönem geçiriyoruz. Neyse bende, benden soğuduğu, sanki evlenme kararında pişmanlık yaşadığı gibi şeyler düşünmeye başlamıştım. Çok üzülüyordum anlayamam. Doğal olarak da ona soğuk davranıyordum. Ama her akşam yatınca ağlıyordum. Bu böyle gitmez dedim. Ya eskisi gibi olacak yada bitecek. Neyse ben eskisi gibi olayım ondan gelen tepkiye göre kararımı vereyim dedim. Neyse yavaş yavaş ona olan ilgimi arttırdım. Baktım bana geri dönüşü var. Yani anladım ki maddi sIkIntIlar onu strese sokmuş e birde ben öyle davranınca o da uzak durmuş benden. Bunu onunla konuşmadım ama böyle olduğuu anladım.

Yani şimdi (allah nazardan saklasın) çok iyiyiz. Demem o ki erkekler bizim kadar güçlü değiller. Kafaları karışıksa başka şeye yoğunlaşamıyorlar. Onun için öyle soğudu gibi bir düşünce olmasın. Sen yaklaş aynı eskisi gibi ol sevecen bak gör karşılığını alacaksın. Dediğim gibi benim öyle oldu. Eskisine göre daha iyiyiz ve bağlıyız.

İnşallah en kısa zamanda düzelir.

evet canım sana sonuna kadar katılıyorum. biz de nişanlıyız evlilik hazırlıgı dönemindeyiz ve çok heyecanlı bir o kadar da sıkıcı bir dönem. bir iki ay öncesine kadar biz de bu sorunları yasadık. aramıza soğukluk girdiğini düşündüm. ve asıl sorunu buldum. erkekler malesef çok fazla sorumluluga gelemiyorlar. su da var bu da var deyince kafaları karısıyor ve aslında evlilik hazırlıgı onlara angarya işmiş gibi geliyor. ama biz de her şeyi beraber yapmak istiyoruz. ve o bizim kadar uğras vermeyince patlıyoruz. işte tüm sorun burda. erkekler azıcık güler yüz görmeyince uzaklasabiliyorlar. bizim canımız yok sanki ama napacaksın işte:5:

Back