• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımın bana uzak davrandıgını düşünüyorum

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
ilkönce bu siteyi kuranlara çok teşekür ediyorum her zaman yardım ettiler bana sorularıma cevap verildi herkese teşekür ederim yine bi sorunmu var kimseye anlatamıyorum nişanlıyım nişanlımı çok seviyorum onsuz yaşayamam görücü usulu oldu bizim tanışmamız nişanlımın baazen bana uzak davrandıgını düşünüyorum öyle hisediyorum bilmiyorum ilişkileri benmiçok üzerine düşüyorum bilmiyorum bazı zamanlar herşey iyi üzerime titriyor bazı zamanlar ise uzak gibi davranıyor uzak demekle kast etigim aramaları azalıyor kızmalar artıyor acaba ben üzerine çok düştügüm içinmi böyle oluyor bilmiyorum kendimemi güvenim az onuda bilmiyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım nişanlılık aşaması geçiren kişilerden yarım istiyorum ne olur yardım edin ilişkim bozulsun istemiyorum çok seviyorum sevgimi dahamı az belirtmeliyim ne yapmalıyım ne olur yardım şimdiden teşekiürler

Ekstra bişiy yapmanıza gerek yok..
Adamın sorunları,işi,gücü vardır sizinle pek ilgilenememiştir..
Sizin de aklnızda başka bişiyler olsa aynısını yapmaz mıydınız?

Fazla ilgiyle insanlar boğulur,sıkılır bazen,
üstüne fazlaca düşmeyin,özletin kendinizi.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlıklar değiştirilmektedir.

Belki bir problemi falan oluyordur anlatmaktan çekindiği. Anladığım kadarıyla duygusal bir yapınız var, belki de o yüzden dikkatinizi çekiyor en küçük bir değişiklik hemen. Siz yine eski siz olmaya devam edin bence ve çok takılmayın böyle şeylere. Yoksa daha da üstüne gidip nişanlınızı bu konuda sorgulamaya falan kalkarsanız sıkabilirsiniz onu, bunalabilir. :50:

Aşırı ilgi ters teper canım, sen çok sevdiğini belli ediyorsun, oda bu durumundan faydalanıyor bence. Bir süre arama sorma, telefonlarına geç cevap ver, bak bakalım nasıl yola geliyor:40:

Kesinlikle üzerine fazla düştüğün için böyle oluyor..Aynen katılıyorum rozelinda ya bu erkeklerin fazla üstüne gitme,pohpohlamaya canıma cicime gelemiyorlar..Bi adam gerile bak nasıı değişicek...

Bencede cok fazla üzerine düsmeyin. Siz onu simartacaginiza birakin o sizi simartsin. Malum ta$ yerinde agirdir. O cabalasin biraz sizin gönlünüzü hos tutmak icin. :61:

herzaman size ayni davranmasini bekleyemezsiniz..
onunda isi gucu vardir, kafasinda bin tane sey vardir
onun icin bazn byle oluyodur
cok dogal bsy, uzulmeyin...

aynı durumu yaşadım ama gerçekten ben üzerine fazla düşmüştüm.bunun böleolmayacagını anladım ve aramalarımı azalttım çoğu zaman onun aramasını bekledim..aradığı zamanlarda hep meşgulmusum gibi izlenim verdim yani aklımda deildin gibisinden..şimdiki sonuç mu? sürekli aramamaya alıştım..ve o herzamankinden fazla rıyo özlediğini neden aramadığımı soruyo..bende işim oldugunu ama aklımda oldugunu sölüyorum..:16: ama üzülüyo :)) yani 90 derece değişim.suan senin duygularında nişanım:)) beni eskisi gibi sevmiyomusun ben senin sıcacık sözlerini istiyorum geri dio tabiki söylüyorum arada havalara ucuyo altın bulmuş gibi:))) kısaca kaçan kovalanır cicim..

Son düzenleme:
Back