• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın annesi beni istemiyor sanırım. .

oyyyy... üstüne bi de aynı apartman :52:

aman aman.. iyi düşün... ayrıl evlen diyemem de.. çoooooooooooooook iyi düşün..

nişanlın peki bu olayların neresinde? tutumu tavrı ne.. asıl önemli olan da o..

kusura bakmayın rahatsızım sizi kırmamak için geldim ama kendimi iyi hissetmiyorum deseydin..eğer nişanlını seviyosan bence biraz tatlı dille alttan alarak ya da duymayarak idare edebilirsin..ama yok katlanamam bir ömür diyosan iyi düşün..bence bi süre annesini gözlemle..

peki nişanlının tutumu nasıl annesinin bu tavrından hberdar m yada annesine tepki veriyor mu ilk nişnalandığınızda varmıydı yeni mi gelişti bu durum ? sen yinede sayg göster ama kendinide ezdirme eğer nişanlında bunu çekmeyi haketmiyosa düşünme derim :/ Allah yardımcın olsun

Evet , sanırım işin en kötü yönü de o, arada kalıcak bişi olmamasına rağmen çnkü ben hiçbişi yapmıoyırum o kendisi arada kalmış hissediyor annesi sorun çıkartınca üzüldüğünü belli edince deli oluyor ve biz problem yaşıyoruz. . bana bağırıyor beni suçluı görüyor yani . . :14:

Evet , sanırım işin en kötü yönü de o, arada kalıcak bişi olmamasına rağmen çnkü ben hiçbişi yapmıoyırum o kendisi arada kalmış hissediyor annesi sorun çıkartınca üzüldüğünü belli edince deli oluyor ve biz problem yaşıyoruz. . bana bağırıyor beni suçluı görüyor yani . . :14:

ouuwww.... işte bu problem... annesi sorun çıkartıyor daha şimdiden ve o size bağırıyor... aman aman.. ne diyimki.. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda da gidişat seni yer bitirir bunlar gibi geliyor eşin olacak adam da baksana bağırıyormuş.. aynı apartman bi de.. uzak olsa bile huzursuzluğu 1000km.den evinize yansıyabilirken...:20:

herkesin annesi kıymetliii kimse bıraK Kendi annesinin hiç bi anneninn üzülmesiiini istemezzzz. Ama herşeye de üzülünmez ki ya , oğlu evleniyorr diye üzülüyo burda üzülcek ne var
kalabalıktı fırsatım olmadı o şeklide açıklama yapmak için rhatszm falan diye , ama beni kaç aydır tanıyorlar ben hep güleryüzkllüyüm sen de bi sor ozaman neden böylesin diyeee ? hastamsısın yoruldun mu ağrıların nası oldu? die hemen çemkirmekkkk , madem sorun benmlee ilgili, bna söyle dimi benmle paylaş bende diim kii çok ağrım vr hastyam ws.
hıı buaradaaa nişanlım rahatsız demişşş HEP RAHATSIZ DEMİŞ!!!!

peki nişanlının tutumu nasıl annesinin bu tavrından hberdar m yada annesine tepki veriyor mu ilk nişnalandığınızda varmıydı yeni mi gelişti bu durum ? sen yinede sayg göster ama kendinide ezdirme eğer nişanlında bunu çekmeyi haketmiyosa düşünme derim :/ Allah yardımcın olsun

BEN hep saygı gösteriyorum zaten bazen düşünüorum da hata mı yaptım acaba ne insanlar varr bakıyorum kayınvalideleri olsun nişanlısı olsun ağzınnın içine düşüyorlarr inanmıorum ya

bu tavrı çok yanlış sonuçta herşey ortada ve haklıdan yana olması gerekir yada iki tarafıda kırmamak adına ikinizi ayrı ayrı idare edebilir. bence bu adam seni hak etmiyosa evlenince daha kötüsü olabilir iyi düşün derim canım

kimseyle problemim olmadıgı için böyle bişiyin başıma gelmesine inanamıorum halaa , sanki yine forumu okuyorum bunları yazan ben değilim . . bilmiyorum nolucak elbette ki evlilkten bu kadar kaçarken sevdiğim insanı bulduğum için nişanlandım ve epey de hızlı oldu aslında , istemediğini acele ediyorsunuz falan tarzında da belli ediyor tabi bi de bu yonu de var.
üni. mezunu bakımlı açık bi bayanım belki de bu yüzden onun profiline uymuyorum ayakları yere basan gçlü kadın profili saçı başı makyajı seviyorr bu kötü falan die de düşünebilir.
nişanlım da annesi kötüyken kötü iiken ii , zaten herşey ii olduu zaman herkes ii olur of aman ya şu an bile hala çalışıyorum
şu ramazan günü çektiklerime bakın yaaa. yarın bayram ve içimdeki bütün herşei öldürdüler
samimi duygularım yok oldu , bundan sonra herşey mecburytten olucak sanırm. .

neden mecbur olasın ki sen çalşan kendi ayakları üzerinde duran birisin yani bi macburiyet yüzünden bütün hayatını mahvetme bence benim arkadaşım da düğününe bir ay kala ayrıldı meğersem çoçuk herşeyi buna aldırtıyomuş ve kıza kredi çektirmiş düğünüde o parayla yapçaklardı kızın ailesi olayı duyunca nişanı attı o kız evlense belki ilerde daha kötüsü olucaktı canım kaderinde varsa zaten olur ama eğer bu şekilde de mutsuz olacaksan hiç olmasın daha iyi umarım düzelir kimsenin üzülmesini istemem ve hayırlısı olur inşAllah

neden mecbur olasın ki sen çalşan kendi ayakları üzerinde duran birisin yani bi macburiyet yüzünden bütün hayatını mahvetme bence benim arkadaşım da düğününe bir ay kala ayrıldı meğersem çoçuk herşeyi buna aldırtıyomuş ve kıza kredi çektirmiş düğünüde o parayla yapçaklardı kızın ailesi olayı duyunca nişanı attı o kız evlense belki ilerde daha kötüsü olucaktı canım kaderinde varsa zaten olur ama eğer bu şekilde de mutsuz olacaksan hiç olmasın daha iyi umarım düzelir kimsenin üzülmesini istemem ve hayırlısı olur inşAllah

hayırlısı demekten baska bişi diyecek laf kalmadı sanırm, nişan atılırsa kendmi nasıl hissederim bilmorum evlenirsek nolucak bilmorum her dakka her dakka sorun çıkartıcaksaa yandık biz. bgn nşlanlım resmen snr krizi geçirdi kafasını duvarlara vurdu , tekrarı olur mu olursa naparım onu da bilmiorummm . . çok çaresizim sadece

tatlım tabiki sana evlen yada ayrıl diyemeyiz ama nişanlın her şeyde annesini haklı buluyor ve üstüne bir de sana bağırıyorsa ciddi anlamda düşünmelisin.yada anne ve babanı devreye sok yani evlendikten sonra seni üzerse bunun peşini bırakmayacaklarının sinyalini versin.ve bence sakın ne annesine ne nişanlısına ezdirme kendini.ve su anda tavrını koymazsan evlendikten sonra hiç koyamazsın.ve bozulduğun sinirini zıplatan her şeyi dile getir ipler kopacaksa nişanlıyken kopsun.
ya ben anlamıyorum bu kaynanaları ne istiyorlar gelinlerinden ya!!!

Back