Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet , sanırım işin en kötü yönü de o, arada kalıcak bişi olmamasına rağmen çnkü ben hiçbişi yapmıoyırum o kendisi arada kalmış hissediyor annesi sorun çıkartınca üzüldüğünü belli edince deli oluyor ve biz problem yaşıyoruz. . bana bağırıyor beni suçluı görüyor yani . .![]()
peki nişanlının tutumu nasıl annesinin bu tavrından hberdar m yada annesine tepki veriyor mu ilk nişnalandığınızda varmıydı yeni mi gelişti bu durum ? sen yinede sayg göster ama kendinide ezdirme eğer nişanlında bunu çekmeyi haketmiyosa düşünme derim :/ Allah yardımcın olsun
neden mecbur olasın ki sen çalşan kendi ayakları üzerinde duran birisin yani bi macburiyet yüzünden bütün hayatını mahvetme bence benim arkadaşım da düğününe bir ay kala ayrıldı meğersem çoçuk herşeyi buna aldırtıyomuş ve kıza kredi çektirmiş düğünüde o parayla yapçaklardı kızın ailesi olayı duyunca nişanı attı o kız evlense belki ilerde daha kötüsü olucaktı canım kaderinde varsa zaten olur ama eğer bu şekilde de mutsuz olacaksan hiç olmasın daha iyi umarım düzelir kimsenin üzülmesini istemem ve hayırlısı olur inşAllah
Evet , sanırım işin en kötü yönü de o, arada kalıcak bişi olmamasına rağmen çnkü ben hiçbişi yapmıoyırum o kendisi arada kalmış hissediyor annesi sorun çıkartınca üzüldüğünü belli edince deli oluyor ve biz problem yaşıyoruz. . bana bağırıyor beni suçluı görüyor yani . .![]()