- 7 Ekim 2011
- 73
- 16
- 298
- 41
- Konu Sahibi april83april
-
takma tabi emin ol evlendiğinde tam tersi oluyor onlar takıyo bu kez ayy aramıo konuşmuo falan...güya şimdi sana daha dur ne bu samimiyet demeye getiriyolar sen kv ve nişanlını al arkana yeter be booşşveerrr..bana böle yapanların çoğunun evlenmemeiş yada evlenememiş kızı oğlu yada yakınları vardı her ne hikmetse ) anladın ??
Doğru söylüyosun,kimseden kimseye anne-baba olmuyor...Sadece bak annesiz büyümüş edep adap bilmiyo,akrabaları saymıyo dedirtmek istemedim ama sonra önünü alamadım...Bugün milat oldu benim için,çok önemsiz gibi görünen ama içimi kemiren bu olayları bana yaşatmalarına izin vermeyeceğim bundan sonra...
..
Benimde annem yok, Allah rahmet eylesin annelerimiz ve tüm ölmüslerimize..
Acısını cok iyi bilirim 7 ay oldu ama hala bir yerden cıkıp gelicekmis gibi bekliyorum..
Bu hasret hic bitmeyecek..
Bir arkadasın dedigine katılıyorum gidersin degersiz olur, saygı görmezsin gitmezsin soguk olursun insanlara da yaranılmıyor.. Bütün aile neden böyle soguk ve ilgisiz onu da anlamıs degilim acıkcası, kimse saygı görmedigi, deger verilmedigi yere gitmek istemez, istememekte haklısınız kayınvalideniz ne diye ısrarla sizi de götürmek ister onu da anlamıs degilim.. :44:
daha nişanlıyken ne gerek var böyle içli dışlı olmaya
bana kalırsa nişanlın yokken annesini bile bu kadar sık görmen gerekmiyo
ben kaç yıllık evliyim eşimin dayısını yolda görsem tanımam:)
hiçde sorun yapmaz kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?