• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
35
-7
1
Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?

Bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şey gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi
Nişanlınız görüşmüyor ise takmamanız ilişkiniz açısından daha faydalı olur.
Yalnız anlamadığım bu cinsel içerikli videolar neden hâlâ nişanlınızın telefonunda ?
afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma

Neden nişanlın o kızın videolarını saklıyor ? Senin nişanlın gevşekse parmakta atar dil de sallar o da bakar bakar ağızının suyu c..... damlar....
afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma

Son düzenleyen: Moderatör:
Mazisidir sizi ilgilendirmez ama şurda durum değişir seninle beraber mazisi i silmesi lazımdı...

Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yanişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri.

Niye nişanlımın telefonunda hala böyle videolar var bence onu bunu bırakta bunu sorgula

Midem kalktı yaw...

Onlarin birlikteliklerinde yasanan seyler onlari ilgilendirir.
Kiz kendi kendine gondermedi di mi o videoları?
Muhtemelen onda da nisanlınızın videolari var
Bu kadar ozellerine dahil olmasaniz keske.
Yada burada paylasmasaniz

Bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şey gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi

Edepsizlik falan kız atmış sevgiliniz izlemiş. Belki de o istedi hatta. Böyle şeyleri anlatmamalısınız iki kişi arasındaki şeyler ulu orta anlatılmaz.

Sizi etkileyen bi durum yoksa bırakın kim kimle görüşürse görüşsün. Taciz demişsiniz o kısmı anlayamadım ne yaptı tam olarak ama gidip şikayet edin devam ediyorsa.

Bu konumun sonunda pis şeyler olacak gibi. Biz burda neler neler okuduk, gördük. Nişanlınız masum mu cidden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back