Nişanlımı bakire olmadığını öğrenince öldürdüm

Bilemedim belki yine evlenir, evlendikten sonra başına kakar kakar, sonra yine yapardı yapacağını. Takıntılı bir tipe benziyor, durduk yere beni aldattın deyip yine keserdi kadını
Allah kimseyi boyle sapik manyaklarla karsilastirmasin.Evlatlarimizi vicdanli insanlar olarak yetistirelim

Ne akli dengesinden bahsediyorlar olay Türkiyede geçiyor neticede. Ha bu kafadakilerin hepsinin aklından zoru varsa bu türlerin hepsine versinler bi rapor madem tıksınlar servise o zaman...
Bir insan yaşamı psikopat bir hanzonun namus kavramına göre böyle kolay sonlanabiliyor ya bu ülkede en çok o dokunuyor bana. Bu cehalet de değil zihniyet. Pis kokuşmuş aşağılık bir zihniyet. Cehalet demek hoş görmeyi gerektiriyor bence. Bir canı alma hakkı olduğuna inanan, pis yargılarına uymayanın cezasını kesebileceğini düşünen ve bunu eyleme döken aşağılık bir zihniyete sahip aşağılık insancıklardan biri o kadar. Bu piskopatı yetiştiren, bu zihniyeti aşılayan anası babası da şimdi iftihar etsinler oğulcuklarıyla...

Bol keseden sallarsin tabi nasilsa karsi taraf ölü hicbir iddiana cevap veremeyecek. Bir güzel indirimini de alırsın. Oh degme keyfine.

Kadin cinayetleri abartiliyor yeaaaggg, erkek terörü diye bir sey yok yeeaaaggg.
Belki baska bir sey icin öldürdü veza indirimi almak icin bakire degildi öldürdüm dedi
Nasil olsa namus dedin mi bol bol ceza indirimini kapiyorsun
Evlenmis barklanmis kadinin ben bakireydim demesini kafamda oturtamadim

Zihniyete bak, Nişanlım Neslihan daha önce evlenmişti, evliliği 6 ay sürmüştü, bana eşinin iktidarsız olduğunu hala bakire olduğunu söyledi bunun üzerine nişanlandım

Bu arkadaş namusu farklı yerlerde arayanlardanmış, yazık üzüldüm kıza Allah rahmet eylesin, anlatılanlar doğruysa bakirelik takıntısı olan bir katil, aslında belki de bu kızla hiç birlikte olmamış eski kocanın erkekliğine laf gelmesin diye ortaya attığı bir laf yüzünden ölüp gitti

Bakire olması bu kadar önemli miydi, kızcağız evlenip ayrılmış, ne var bunda

Bu ülkede kadın hakları kadınları sömürme amaçlı kurulmuş. Kadın hakkı korunması vs bunlar lafta

Ay Allahim lutfen böyle adamlari da birileri gebertsin lutfen. Adi köpek. Allah belani versin..
Kizlar bosuna degilmis demekki hymenoplasty yaptiriyorlar..
Olan gencecik kiza oldu Allahim..

Zihniyet namus değerler bacak arası

Evlenmiş boşanmış yani ne bekliyordu anlamadım ki. Cahil ya pislik kendisi bakir miymiş acaba biz bayanlar da buna takıp bunları mı doğrasak

Konu eminim anlattığı gibi değildir altından başka bir şey çıkar. Belki de kendi iktidarsızdı pislik.

Bir gün kadına şiddet haberiyle uyanmazsam yemin ederim hayatıma çok daha mutlu bir insan olarak devam edeceğim. Benim de kızım var ve bir organı fazla diye kendine bide utanmadan erkek diyen böyle yaratıkların bırakın öldürmeyi kadınlara ters bakmaya bile hakları yok. Şimdi oğluma hamileyim ona öğreteceğim ilk şey kadınlara karşı daima saygılı ve merhametli olması gerektiği olacak,başka ülkede okuma yazma öğretirler biz ise önce kadınlara karşı nasıl davranılması gerektiğini öğretelim yoksa bu zihniyet asla yok olmayacak. Bir arkadaşın yazdığı gibi şimdi namusunu kurtaran oğluşlarıyla gurur duysunlar.

Keşke dürüst olsaydı evlenmiş ayrılmış sonuçta en baştan bakireyim demeseydi..O şerefsizi savunmuyorum ama bir küçük yalan canından etmiş kızcağızı yazık günah ya

Siz de kadını öldüren adamın ifadesine inanıyor musunuz. Adam tahrik indirimi almak için elinden geleni yapıyor evlenmiş boşanmış kadina kendini aklamak için nasıl bir iftira atabilir işte bunu bulmuş atmış. Bunların en meşhuru aslında erkekligime küfür etti olur ama onu düşünmemiş herhalde

acaba bu gerızekalı kac kızın ahını almıstır
bıde acaba bu gerızekalı ne kadar gerızekalıdır
tam bı gerızekalı ıle bu gerızekalı arasındakı 8 farkı bulalım

Buna mı takıldın!
Hödük, seni bir de namus davasından diye yaftalarlar!

Özellikle kadin cinayeti işleyenleri idam etmek gerek.
Ya da nasil öldürdüyse ayni sekilde öldurmek gerek..
Simdi akli dengesi yerinde değil diye ceza almaz. Sonra pismanim der 1 sene yatar cikar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…