• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlıma hazırladığım bohçadan görüntüler ;)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hepsi titizlikle seçilmiş..güle güle kullanın..
Tamam bazılarına fuzuli masraf gibi gelebilir ama..bu alınanlara kullanılacak şeyler..
Bohçaya alınmasa çeyize alınacak..kız iç çamaşırını geceliğini terliğini vs.alacak en nihayetinde..
bunlara damat için olanlarda eklenince ortaya bohça geleneği çıkıyor..
bir pijama ve iç çamaşırı parasıyla kimse batmaz.
sandıklar bohçalarda bir şekilde aksesuar olarak kullanılıyor..
onu alma bunu yapma,örtü koyma..yeni evlenen çiftlerin evleri ofis ortamına dönecek..

Bunları yaparkend,e herkes bütçesi ölçüsünde yapar..
X marka alınmaz da, y marka alınır..kese ve zevk meselesi..

Hepsi titizlikle seçilmiş..güle güle kullanın..
Tamam bazılarına fuzuli masraf gibi gelebilir ama..bu alınanlara kullanılacak şeyler..
Bohçaya alınmasa çeyize alınacak..kız iç çamaşırını geceliğini terliğini vs.alacak en nihayetinde..
bunlara damat için olanlarda eklenince ortaya bohça geleneği çıkıyor..
bir pijama ve iç çamaşırı parasıyla kimse batmaz.
sandıklar bohçalarda bir şekilde aksesuar olarak kullanılıyor..
onu alma bunu yapma,örtü koyma..yeni evlenen çiftlerin evleri ofis ortamına dönecek..

Bunları yaparkend,e herkes bütçesi ölçüsünde yapar..
X marka alınmaz da, y marka alınır..kese ve zevk meselesi..
Çok teşekkür ederim. Yorumunuza da aynen katılıyorum. Ekleyecek başka bir cümle yok tam da anlattığınız gibi.

Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. Sandık çok kullanışlı tavsiye ederim bu rengi ve deri olması ev içerisinde kullanım imkanı sağlıyor rahatlıkla çünkü mobilya rengine uyumsuzluk söz konusu olmuyor. Ben yatak odamda kullanıyorum. Zaten genellikle oraya konuluyor ve çok estetik duruyor. ;)

istemiyordum sandık ama seninkini görünce hoşuma gitti :1rolleyes:
kullanışlıda diyorsun CADIARZU
bulursam seninkinin aynısı bulamazsam deri başka bi renk kaydirigubbakcemile3

istemiyordum sandık ama seninkini görünce hoşuma gitti :1rolleyes:
kullanışlıda diyorsun CADIARZU
bulursam seninkinin aynısı bulamazsam deri başka bi renk kaydirigubbakcemile3
İstanbul da oturuyorsunuz sanırım. Eminönünde bulabilirsiniz çeyizlik mefruşat vs satılan büyük bir yer var tam olarak adını bilemiyorum ama zaten kime sorarsanız gösterirler. Oraya gidin ve pierre cardin ürünleri satan yeri sorun muhakkak bulacaksınızdır. Ben ilk olarak netten görüp fatihe gitmiş ve ahşabını almaya karar vermiştim ama kalmamıştı daha dogrusu artık üretilmiyodu. Sonra doğrudan eminönüne geçip bunu buldum iyi ki de kalmamış dedim. :) Çünkü ahşabı mobilyalara uydurmak hayli zor olacaktı. Bir de bu kesinlikle daha şık duruyor.

CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ HERŞEY BENDE NıŞAN BOHÇASI ıÇıN KARARSIZDIM RESıMLERıN BANA YARDIMCI OLDU TEŞEKKÜR EDERıM kaydirigubbakcemile5

Canım bu arada sandığının ölçüleri nedir?.. 40*50*36 cm mi?

CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ HERŞEY BENDE NİŞAN BOHÇASI İÇİN KARARSIZDIM RESİMLERİN BANA YARDIMCI OLDU TEŞEKKÜR EDERİM kaydirigubbakcemile5

Çok sevindim fikir verebildiysem ne mutlu bana. Ölçüleri de aynen yazdığın gibi cnm. :)

çok güzel olmuş. evlenmişsin, kullanmaya başlamışsınızdır. mutluluklar dilerimmm.

Bende çok beğendim. Benimde çok az kaldı nişana 1,5 ay. Yavaş yavaş başlamalıyım herhalde anladığım kadarıyla. Biz beraberken ben ona çeyizliği gibi herşeyi almıştım. Şimdi baştan hepsini birden alcam sanırımboshayallersmile
O kadar masraf edebilir miyim bilmiyorum ama. Sandık değilde bohça olsun istiyorum birtek. Sizinki çok gusel çok beğendim ama ben sandık düşünmüyorum. Pijama, iç çamaşırı çorap bunlardan başlasam iyi olcak herhalde artık ne dersin canım? Üf çok heyecanlıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum.Yavaş yavaş almaya başlasam daha az sıkılırım maddi açıdan sanırım. Ama fazla zamanda yok 1,5 ay:)
Bana yardımcı olabilir misiniz.Nerden başlayayım..

Bende çok beğendim. Benimde çok az kaldı nişana 1,5 ay. Yavaş yavaş başlamalıyım herhalde anladığım kadarıyla. Biz beraberken ben ona çeyizliği gibi herşeyi almıştım. Şimdi baştan hepsini birden alcam sanırımboshayallersmile
O kadar masraf edebilir miyim bilmiyorum ama. Sandık değilde bohça olsun istiyorum birtek. Sizinki çok gusel çok beğendim ama ben sandık düşünmüyorum. Pijama, iç çamaşırı çorap bunlardan başlasam iyi olcak herhalde artık ne dersin canım? Üf çok heyecanlıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum.Yavaş yavaş almaya başlasam daha az sıkılırım maddi açıdan sanırım. Ama fazla zamanda yok 1,5 ay:)
Bana yardımcı olabilir misiniz.Nerden başlayayım..

cnm kendini çok sıkma yavaş yavaş olur herşey daha zamanın varmış neler koymayı düşünüyorsun bohçaya ?? bi gün pijama iç çamaşırını alsan diğerleride olur merak etme . bende sandık yapmadım ne bileyim erkek tarafına sandık götürmek hoşuma gitmedi biz hasır kutulara koymuştuk nişanlımın büyük bir hasır kutu ve küçük bir tane vardı çok güzel süsledik öyle götürdük sende öyle birşey yapabilirsin kaydirigubbakcemile2

Back