• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlıma hazırladığım bohçadan görüntüler ;)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bohça iye açtım karşıma servet yüklü bir sandık çıktı. güle güle kullansın nişanlınız

ben de dün aynı pijamayı nişanlıma aldım,daginin üçlü takımı demi:) ben de kozmetik-traş malzemeleri aldım amaayrı ayrı.. traş seti için kutuyu nerden aldın ayrı mı satılıyor onu soracaktım. güle güle kullansın nişanlın.

Teşekkür ederim cnm sizde iyi günlerde kullanın inş. Evet daginin üçlü pijama takımı bir de lacivert seçeneği mevcut bunun ilgilenenler için söyliyim dedim ama bu rengi daha şık duruyor ;) Traş seti için kutuyu çeyiz malzemeleri satan bir mağazadan aldım. Ayrı yani içini ben kendim hazırladım. Traş takımlarını çok fazla beğenmediğim için (özellikle kutularını) kendim hazırlamak istedim içerisindekiler her yerde bulunabilecek malzemeler zaten önemli olan kutuydu onu da isteğime göre buldum diğer takımların kutuları hoşuma gitmemişti bu şekilde olsun dedim :)

Teşekkür ederim cnm sizde iyi günlerde kullanın inş. Evet daginin üçlü pijama takımı bir de lacivert seçeneği mevcut bunun ilgilenenler için söyliyim dedim ama bu rengi daha şık duruyor ;) Traş seti için kutuyu çeyiz malzemeleri satan bir mağazadan aldım. Ayrı yani içini ben kendim hazırladım. Traş takımlarını çok fazla beğenmediğim için (özellikle kutularını) kendim hazırlamak istedim içerisindekiler her yerde bulunabilecek malzemeler zaten önemli olan kutuydu onu da isteğime göre buldum diğer takımların kutuları hoşuma gitmemişti bu şekilde olsun dedim :)

ya tüm bunlara ortalama olarak ne kadar harcadın 10 gün sonra nişanım var bikaç güne alışveriş için çıkıcaz ama kendimi şimdiden batmışş gibi hissettim senağlama

he bide damat tarafı çok kalabalık olduğu için eve sığamadık oyüzden dışarıda biryer tuttum yüzükler alışveriş derken amanın noluyo ya düğünden beter masrafa mı giriyorum ne :bbo:

canım çok güzel herşey maşallah güzel günlerde kullanamk nasip olsun.
Ben bi soru soracağım şimdi..
Benimki pek klasik ayakkabı beğenemyor böyle uzun burunlu falaln bebek mezarı gibi oluyor :((
Ama senin nişanlına aldığınız ayakkabı çok güzel kemal tancadan galba.
Biz gittiğimizde bu model yoktu siz hangi şubedeb aldınız bunu söyleyebilir misin

canım çok güzel herşey maşallah güzel günlerde kullanamk nasip olsun.
Ben bi soru soracağım şimdi..
Benimki pek klasik ayakkabı beğenemyor böyle uzun burunlu falaln bebek mezarı gibi oluyor :((
Ama senin nişanlına aldığınız ayakkabı çok güzel kemal tancadan galba.
Biz gittiğimizde bu model yoktu siz hangi şubedeb aldınız bunu söyleyebilir misin

öncelikle tesekkür ederim cnm cok saol biz bu ayakkabıyı palladium avm'nin içinde ki kemal tanca mağazasından aldık istanbul anadolu yakasın da şuan hala varmı bilemiyorum biz alalı çok olmadı haziranda almıştık sezon değişmediyse bulma şansınız yüksek bi bakın derim ;)

çok güzel allah mesut etsin canım............................................

canım Allah mutlu etsin hepppsi çok güzeller
güle güle mutlulukla iyi günlerde kullanın
ben de bu hafta bohça vereceğim aldığımız her şey hemen hemen aynı bişey sorucam dagi'nin 3'lü setinin aynısını aldım ben de yalnızca rengi lacivert sen ne kadara aldın?
bir de biz alışverişimizi yaptık kıyafetler gömlekler falan hepsi alındı ama nişanlımın istediği tarzda gömleği bulamadık şimdilik bitane aldık değiştiricez onu sizin pierre cardin kol düğmeli gömlek çok şık çok beğendim onu nereden aldınız fiyatı ne?
yeniden mutlulukla iyi günlerde kullanın canım

canım Allah mutlu etsin hepppsi çok güzeller
güle güle mutlulukla iyi günlerde kullanın
ben de bu hafta bohça vereceğim aldığımız her şey hemen hemen aynı bişey sorucam dagi'nin 3'lü setinin aynısını aldım ben de yalnızca rengi lacivert sen ne kadara aldın?
bir de biz alışverişimizi yaptık kıyafetler gömlekler falan hepsi alındı ama nişanlımın istediği tarzda gömleği bulamadık şimdilik bitane aldık değiştiricez onu sizin pierre cardin kol düğmeli gömlek çok şık çok beğendim onu nereden aldınız fiyatı ne?
yeniden mutlulukla iyi günlerde kullanın canım

Çok teşekkürler sizde iyi günlerde kullanın inş. daginin setini geçen yaz sezonunda kendi mağazasından 99tlye almıştım. Gömleği de İstanbul da Avrupa yakasında bir semt var Eminönü diye orada Pierre Cardin marka ürünler satan bir mağazadan 40 tl civarına almıştım.

masraftan baska bisey degil. etniki etherya
:))) Yorumunuza çok güldüm ilahi...
Masraftan başka bir şey değil yaklaşımın da bulunabilmek için alınan ürünlerin kullanıp kullanılmadığı ve işe yarayıp yaramadığı tartışılmalı. Bu da aldıklarınızla direk orantılı bir şey. Ben şahsen kullanmadığımız hiçbirşeyi eklemedim bu alışverişe çok da iyi planlama yapmışım ki inanın şuan resimler de görmüş olduğunuz herşey iğneden ipliğine eşim ve benim tarafımdan kullanılmakta. Bu da demek oluyor ki akıllı bir alışveriş planı yapıp sadece göz doldurmak ve boyamak için değilde israftan kaçınıp mantıklı bir alışveriş yapılmakla ilgili birşey. Geleneklerimiz de nişan bohçası çiftler tarafından nişan öncesin de yapılan alışverişte (ilerde kullanımak üzere alınan ihtiyaçlar dahilinde) alınanların nişan öncesi veya sonrası ailelerin birbirlerine götürerek yaptıkları güzel bir jesttir. İsteğe bağlı olarak kimi çiftler ve ailelerin kararı doğrultusun da yapılmamaktadır tabi ama yapmış olanlar için de artı bir getirisi var çünkü evlendikten sonra alınabilecek olan bir takım eşyalar için ön bir hazırlama oluyor. Bu da ilerde bunlara ayırabileceğiniz vaktin size kalıyor olması demek. Bu şekilde bir bakış açısında bulunarak hazırlık yapmakta insanı motive ediyor. Bu tarz şeyleri zamanın da gereksiz görmek ilerde vakit kaybı demek ;) Umarım anlatabilmişimdir.. Ayrıca Etnik-i Eterya'nın konumuzla ne alakası var anlayamadım.

gerçekten hoş ve sade olmuş :) iyi günlerde kullanmak nasip etsin allah :)

çok güzel :1hug:
sandığın çok hoşuma gitti bende böyle almayı düşünüyorum zemuszemus
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. Sandık çok kullanışlı tavsiye ederim bu rengi ve deri olması ev içerisinde kullanım imkanı sağlıyor rahatlıkla çünkü mobilya rengine uyumsuzluk söz konusu olmuyor. Ben yatak odamda kullanıyorum. Zaten genellikle oraya konuluyor ve çok estetik duruyor. ;)

Back