Tüm resimler mevcut değil elimde ama sanırım bunlar da fikir verir resimdekilerin haricin de bohçanın takımı olarak seccade ve havlu vardı ayrıyetten biri iğne oyası diğeri kurdela işinden yapılmış mavi ve kırmızı renkte 2 adet havlu daha eklemiştim. Onların haricinde birde aldığımız kıyafetler vardı nişanlım takım elbise giymekten hoşlanmadığı için mont ceket, kanvas kumaş pantolon, triko ve ayakkabılarını aldık.
nişanlım adına teşekkür ederim şebnem saol cnm iyi dileklerin için
graceful beğendiğine sevindim cnm saol inan insan sevdiğine hiçbirşeyi layık göremiyo usulune uygun yapmaya çalışıyo işte naçizane daha iyileri sizlerin olsun inş. yerimseniben
canım herşey çok güzel olmuş.
çoğu şeyimiz aynı bizde yarın bohça vermeye gidioz.
sandıklarımız aynı benimkisi krem renk.hemen toz olmasın die açık renk seçtim.
bende bohçayı içine yerleştirdim ama açık bıraktım üstüne tül yaptım.çiçek falan güzel oldu içime sindi.
dagiden aldığımız sette aynı.kutusu falan:)onuda sandığın içine koydum ben.
psiqocum hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin iyi günlerde kullanın inş.
bntkn sana da çok teşekkür ederim cnm ayrıca fikir edinmiş olmana sevindim yararım olduysa ne mutlu..
dejavu sende zevkli seçimler yapmışsın belli cnm bende başta normal sandığa bakmıştım ama istediğim model yoktu böyle oldu ayakkabı yoktu demişsin ben o ayakkabıyı kıyafetlerin altına almıştım zaten cnm kıyafet alınmasa olmayabilirdi tercih meselesi
buse ve eda sizlere de çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim saolun :)