• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlıma hazırladığım bohçadan görüntüler ;)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

murun84

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
867
132
648
Tüm resimler mevcut değil elimde ama sanırım bunlar da fikir verir resimdekilerin haricin de bohçanın takımı olarak seccade ve havlu vardı ayrıyetten biri iğne oyası diğeri kurdela işinden yapılmış mavi ve kırmızı renkte 2 adet havlu daha eklemiştim. Onların haricinde birde aldığımız kıyafetler vardı nişanlım takım elbise giymekten hoşlanmadığı için mont ceket, kanvas kumaş pantolon, triko ve ayakkabılarını aldık.

Eklentiler

• $Görüntü006.jpg
    $Görüntü006.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $Görüntü008.jpg
    $Görüntü008.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 141
  • $Görüntü005_1.jpg
    $Görüntü005_1.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 109
  • $Görüntü009_2.jpg
    $Görüntü009_2.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 104
  • $Görüntü010_2.jpg
    $Görüntü010_2.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 116
ve devamı...

Eklentiler

• $Görüntü011_2.jpg
    $Görüntü011_2.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $Görüntü012_1.jpg
    $Görüntü012_1.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 108
  • $Görüntü019_2.jpg
    $Görüntü019_2.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 106
  • $Görüntü022_2.jpg
    $Görüntü022_2.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $Görüntü020_2.jpg
    $Görüntü020_2.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 129
hayırlısı olsun canım sandıklarımız aynı benimki siyahı sadece.biz bide kalp sandık almıştık.güle güle kullanın hepsini.
fotoraf0123j.jpg

nian007.jpg

teşekkür ederim cnm sizde güle güle kullanın inş. hayırlı olsun evet bu sandıkları beğeniyorum hem sade hem şık her iki renkte de güzel duruyorlar ;)

nişanlım adına teşekkür ederim şebnem saol cnm iyi dileklerin için ;)
graceful beğendiğine sevindim cnm saol inan insan sevdiğine hiçbirşeyi layık göremiyo usulune uygun yapmaya çalışıyo işte naçizane daha iyileri sizlerin olsun inş. yerimseniben

çok teşekkürler tabiki keyif duyularak hazırlamak çok farklı o farkı yansıtabilmişim demek ki ;)

canım herşey çok güzel olmuş.
çoğu şeyimiz aynı bizde yarın bohça vermeye gidioz.
sandıklarımız aynı benimkisi krem renk.hemen toz olmasın die açık renk seçtim.
bende bohçayı içine yerleştirdim ama açık bıraktım üstüne tül yaptım.çiçek falan güzel oldu içime sindi.
dagiden aldığımız sette aynı.kutusu falan:)onuda sandığın içine koydum ben.

benimde bohçam böyleydi sandıkta benim normal bir sandıktı ama üzerinde güller vardı. Ben ayakkabu koymadım ama diğerleri aynıydı benimde..

psiqocum hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin iyi günlerde kullanın inş.
bntkn sana da çok teşekkür ederim cnm ayrıca fikir edinmiş olmana sevindim yararım olduysa ne mutlu..
dejavu sende zevkli seçimler yapmışsın belli cnm bende başta normal sandığa bakmıştım ama istediğim model yoktu böyle oldu ayakkabı yoktu demişsin ben o ayakkabıyı kıyafetlerin altına almıştım zaten cnm kıyafet alınmasa olmayabilirdi tercih meselesi ;)
buse ve eda sizlere de çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim saolun :)

mmnelvn ve pavurya iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Sizler de her zaman mutlu kalın inş. ;)

Back