Nişanlıma ayrılalım dedim ben dayanamıcam dedim

Ben tecrübeli değilim ama değişeceğini sanmıyorum. Burda birsürü şey okudum, nişanlıyken bazı huyları farkediyorlar evlenince düzelir diye önemsemiyorlar evlenincede iyice beter oluyorlar. Senin kararın tabiki ama kimseyi beslemek zorunda değilsin yani.

değişmez, evlenince daha da beter olur. aynı evde yaşayınca sinir olursun, ömrün tükenir.

Değişmez çok net.
Bu şekilde evlenirsen olur idare ederim diyorsan ki zaten olmayacağını kendin de biliyorsun yaşa ve gör derim.

Ama zaten nişanlının bu konuda uzlaşmaya yanaşmadığı 'ben erkeğim..' ile başlayan sözlerde açık ve net görünüyor.
Hala daha emin değilsen sen zaten evleneceksin diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun.

Aaaa kaynanayı dinle çalış tabi. Sonuçta sen de çalışırsan sadece oğlundan gelmeyecek para akışı senden de lazım bişeyler Evlendikten sonra değişir diye beklersen daha çooookk beklersin

Hiç kimse değişmez canım değiştimi sanırsın şimdiden ben erkeğim diyorsa COK çekersin evlenince yol yakın ken dön sana çalış diyolar tabi sen eve bak eşin ailesine oh be hayat ne güzel

Reactions: anu
Ben erkeğim diye cümlelerle konuşmaya başlayıp, ç...nü nimet sanan adamlardan uzak duracaksın, değişmez hiç böyle umutlar besleme

Ohoooo sen hemen affedip yelkenleri suya indirirsen adam her türlü yapacağını yapar. Valla bir ömür rezil kepaze olacaksın bu düşüncelerinle, ben sana söyleyim. Benim eşim 25 yaşında utanmasa herşeyi ailesine aldıracak. Al demiyor da, bir şey alalım dediler mi yok deme diyor. Benim kayınvalidemlerin de evi yok noolmuş yani. Onların yok diye biz de mi almayacaz? Bu gün ev alıyoruz desek geçim sıkıntısı çekmeyelim diye her ay para gönderirler. Sizinkiler iflah olmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…