- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Hiç kimse değişmez canım değiştimi sanırsın şimdiden ben erkeğim diyorsa COK çekersin evlenince yol yakın ken dön sana çalış diyolar tabi sen eve bak eşin ailesine oh be hayat ne güzelKonumu okuyanlar bilir nişanlımın aılesı nısanlımı aşırı sömürüyor nısanlımda paylaşımcı olacaksın dedı yanı evlenıncede böyle devam edecek nısanlımın aılesının evıne 4-5 mılyar para gırıyo babasıda yakında emekli olacak nısanlım hala butun parasını verıyo yanı cok sorumsuz..Dün ayrılalım dedım sinirlendi tamam kapadı yüzüme 2 saat sonra özür diledi ama cok sorumsuz böylede alıştırmış aılesını zaten lüksüne cok düşkünler hayatta para yetıstıremeyız onlara!!! Birde kaynanam hep calıs calıs dıyo sımdıkı aklım olsaydı bır dk bos durmazdım diyo ..Nişanlımı afedıyorum ama yıne aynı seylerı yapıyo cok sorumsuz ve dik başlı cabuk dolduruşa geliyor hemen ben erkegım benım söyledıklarımı yapacaksın dıyo kendısı 28 yasında Evlenirsem ve böyle devam ederse çıldırırım herhalde... Calısırsamda kendı yuvam ıcın çalışırım kayınvalıdemın ıhtıyacı yok bana göre ..Bir akıl verın Bu adamı düzeltmem ıcın ne yapabılırım?? Nişanlısından severek ayrılanlar bu surecı nasıl atlattınız? Korkuyorum degısmezse ama ayrılmayada gözüm kesmıyor ama düzelmezse ayrılıcam..1 ay daha zaman tanıdımLütfen kızmayın ama bu adamın düzelme sansı yokmu size göre?
Ohoooo sen hemen affedip yelkenleri suya indirirsen adam her türlü yapacağını yapar. Valla bir ömür rezil kepaze olacaksın bu düşüncelerinle, ben sana söyleyim. Benim eşim 25 yaşında utanmasa herşeyi ailesine aldıracak. Al demiyor da, bir şey alalım dediler mi yok deme diyor. Benim kayınvalidemlerin de evi yok noolmuş yani. Onların yok diye biz de mi almayacaz? Bu gün ev alıyoruz desek geçim sıkıntısı çekmeyelim diye her ay para gönderirler. Sizinkiler iflah olmaz gibi.Konumu okuyanlar bilir nişanlımın aılesı nısanlımı aşırı sömürüyor nısanlımda paylaşımcı olacaksın dedı yanı evlenıncede böyle devam edecek nısanlımın aılesının evıne 4-5 mılyar para gırıyo babasıda yakında emekli olacak nısanlım hala butun parasını verıyo yanı cok sorumsuz..Dün ayrılalım dedım sinirlendi tamam kapadı yüzüme 2 saat sonra özür diledi ama cok sorumsuz böylede alıştırmış aılesını zaten lüksüne cok düşkünler hayatta para yetıstıremeyız onlara!!! Birde kaynanam hep calıs calıs dıyo sımdıkı aklım olsaydı bır dk bos durmazdım diyo ..Nişanlımı afedıyorum ama yıne aynı seylerı yapıyo cok sorumsuz ve dik başlı cabuk dolduruşa geliyor hemen ben erkegım benım söyledıklarımı yapacaksın dıyo kendısı 28 yasında Evlenirsem ve böyle devam ederse çıldırırım herhalde... Calısırsamda kendı yuvam ıcın çalışırım kayınvalıdemın ıhtıyacı yok bana göre ..Bir akıl verın Bu adamı düzeltmem ıcın ne yapabılırım?? Nişanlısından severek ayrılanlar bu surecı nasıl atlattınız? Korkuyorum degısmezse ama ayrılmayada gözüm kesmıyor ama düzelmezse ayrılıcam..1 ay daha zaman tanıdımLütfen kızmayın ama bu adamın düzelme sansı yokmu size göre?