Nişanlıma ayrılalım dedim ben dayanamıcam dedim

Ayrılmak zor olabilir ama birinin istediğin yönde düzelmesi de zor nasıl geldiyse öyle gidiyor maalesef

Öncelikle söyleyimki herkes bir değil ana var binde anacık derler ya benim eşimde küçük abimde bekarken annelerine verirlerdi maaşlarını ama evlendikten sonra ben öle bişey görmedim ben evlendikten sonrada anneye para verilmesine karşı değilim eşimde verebilir abimlerde ama herşeyin bi ölçüsü var bunu aşmamak lazım eşim ablasına da sıkıştırıyor gidince helal olsun üç beşin lafı olmaz Ama ev alalım yokk olmaz annemin eviyok oda bizi bağlamaz Daha önceki konunuzuda okudum düğün için acele etmenin bi anlamı yok biraz daha gözlemleyin

çok gerekmedikçe neden eve para veriyo anlamadım ki

Sana çalış demesinin nedeni daha iyi sömürmek herhalde. Bence de çalış ama bu insanla kuracağın yuva için değil. Bu adamla evlilik olmaz. Evlenince düzelir der evlenirsin, sonra hadi çocuk yapayım düzelir dersin çocuk yaparsın ama bir bakarsın hala aynı. Yani değişmez. Gelecekte yaşayacaklarının sinyalleri bunlar.

asla değişmeyecek zaten sana en baştan demiş dediğim olur diye kendini net ifade etmiş en azında farklı tanıtıp evlendikten sonra değişmeyecek en baştan böyle... ya kabul edecen kaynanaya çalışacan ya da sen yoluna o yoluna

Yol yakınken ayrıl. Seninle bir aile olacağını unutmuşa benziyor.

"Bekara kari bosamak kolaydir" diye bi soz var bilir herkes.
Ayrilmayi gozum kesmiyor dedigine gore ayrılmakta istemiyorsundur zaten canim.

Cozum ariyorsan da; bu sebepten ya da baska sebeplerden zor giden nisanlilik doneminde herkes düşünür ;acaba degisir mi evlenirsek ne olur.. Ki bende öyle bi surecten gectim. Nişanlım agresifti sinirliydi. Siddetin baska turlulerine de basvurdugu olmuyor degildi. Evlilik icin acele etmedim ama ayrilmadim da. Ona zaman tanidim. Seviyordum cunku ve onsuz nasil olacagimi biliyordum. Oyle bir ayla oLacak seyler degil bunlar.
Simdi Evliyiz. İki sene oldu. Hamdolsun mutluyum.
Bi insan yedisinde neyse yetmisinde de ayni olmuyormus. Seviyorsan ugrasicaksin canim. Senin ugrasini nisanlin görünce sevip seni istiyorsa eminim o da sizin icin birseyler yapacaktir

İnşallah seni mutlu edecek karari verirsin

Herşeyin hayırlısı. Kararı vericek olan sensin ama iyi düşün. Çünkü evlendin mi geri dönüşü olmayan bir yola gireceksin. Bana göre aile oğullarının parasını harcamayı seviyor ve sana çalış diyor. Çalış ki yarın evlendiğinde onlara paranı veresin. Yarın bunlar borçta takarsa hiç şaşmam. Seçim senin..

Reactions: anu
Seni su an üzmek istemezdim ama aklin varsa evlenme, benim eski kocamda ayni sizin nisanliniz gibiydi, evlenince gecer diye ümit ettim ama dahada beter oldu.. Simdi sadece Onun icin harcadigim yillara uzuluyorum, birak ailesinin dibinde otursun boyleleri evlenmemeli cunku yuvalari kisa zaman sonra yikiliyor... Allah sabir versin bence ayrilmalisin sonu yok...

ayni sorun 2 ablamda da vardi.. Bir tanesi daha fazla dayanamadi bosandi gerci baska sebeplerde vardi.. Diger ablam ise bikac yillik evliydi ve bu konu buyuk bir tartisma haline geldi artik ailesine para vermiyor.. Eger anne babanin ihtiyaci varsa elbettr destekte bulunulur ama somurge olarak goruyorlar bu erkekler.. Benim enistelerim bu konuda cok iyiydi somurulme olarak kardeslernn dugun masraflari bile onlardn cikiyordu.. bizzat yasamdm ama deneyim elde ettim tavsiyem duzeliyorsa yoluna devam et duzelmiyorsa sal gitsin.. Ama ben erkegim lafi da olmamis.. Allah yardimcin olsun.. Mantikli sonuc alman dilegiyle..

umut kırıcı konusmak istemem ama insanlar degişmiyor malesef... kaldı ki nişanlın sana 'bu boyle olacak, ben böyleyim' de demiş... hani yanlışının farkında olsa, yapılanın dogru olmadıgını bilse, bir derece de... ne bileyim, nişanlıyken rest ceken adam, evlenince nasıl olur ki? en azından evliliği aceleye getirme derim...

"ben erkeğim benim söylediklerimi yapacaksın" diyen nişanlının her söylediğini yaparsan mutlu mesut yaşarsınız. neden olmasın.

Canım böyle insanlarla geçim yapamazsın anca ev almayıp araba almayıp kazandığın parayı kaynanana verirsen,har vurup harman savurursan,geleceğim ne olacak diye düşünmezsen geçinirsin sana kaynananın çalış demesi oğlunun parasını rahat rahat yemek istemesinden böyle savurgan insanlarla gelecek kuramasın olacak evlatlarına hiç bişey bırakamazsın sadece yeyim içiyim hhiç bir birikim yapmayım evim barkım olmasada nişanlım bana yeter diyosan evlen.canım bişey sorucam nişanlın kırık kalelimi?

Kimse degismez.
Biz ne desek boş. Bence siz de degismezsiniz, 1 ay, 1 aydan sonra 1 ay daha tanimaya devam edersiniz.

Kimse düzelmez.Çocukluktan gele alışkanlıklar gördükleri var.Sen kendinde huyunu değiştirebiliyor musun.Kusura bakma daelin bozuğunu düzelteceğim diye ömrünü tüketme.Genç kızlar artık biraz akıllı olsun.Sevgi bi yerden sonra bitiyor.Dertler sevgiyi unutturuyor.28 yaş çok geç değil.Evde kaldım korkusuna da kapılıp aman evleneyim düzeltirim deme.Kendini kandırırsın.Hala kendi sorumluluğunu alamamış,evliliğin,aile kurmanın ne demek olduğunu idrak edememiş,onun bunun lafıyla hareket eden adama ben değil 1 ay,1 gün bile şans tanımam.3 ay üzülürsün ömür boyu üzülmesi de var.Sen çalıştığını,o çalıştığını niye ailesine versin ya.Millet için mi yaşıyorsun.Bu adamın özürdilerim laflarına da kanma.Hendeği geçene kadar.Kırılma ama,bir erkek sana BEN ERKEĞİM BENİM SÖYLEDİKLERİMİ YAPACAKSIN diyebilme cesaretini gösteriyorsa,bu cesareti ona sen vermişsin.Hala ben erkeğim benim lafım olur gibi köhne zihniyette olan bir cahili değiştirsen neeee değiştirmesen nee.Değişmeez.Rol yapar.

Eveet adamın maaşını karısı mı yesin, anası mı yesin tandanslı bir konudayız yine.

Can çıkar huy çıkmaz. hadi para vermeyi kesti ki bu imkansız gibi duruyo , çabuk dolduruşa geliyo yazmışsın hadi o da geçti ben erkeğim ne dersem o mantalitesini ne yapacaksın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…