- 17 Şubat 2014
- 83
- 21
- 18
- 35
Hayırlı aksamlar arkadaslar. Bir kaç aydır nişanlımla sorunlarımız var. Nişanlanalı 3 ay oldu. Nişandan beri bizim evimize bir kere bile gelmedi, akrabalarım ve ailem hergün bana laf sokup duruyorlar öyle çok yoruldum iki arada bi derede kalmaktan. Ona diyorum bak gelmelisin benim ailem senin ailen artık. Ben sevmiyorum insan içine çıkmayı, hoşuma gtmiyor falan diyip gelmek istemediğini söylüyor. Ve ben çok zor durumda kalıyorum. Kv. ne zaman gel kızım bize, gel kızım şu akrabamıza gtcez dese ben ayıp olmasın saygısızlık etmeyeyim die gidiyorum. Zaten tek gelinleriyim. Ama nişanlım bize gelmiyor benim ailemle vakit geçirmek istemiyor, zaten tuhaf birisidir. (ailemden kimse tarafından ona karsı bi saygısızlık yapılmadı) benden başka ve bi kaç arkadasından baska pek kmseyle görüşmez. Ama ben çok üzülüyorum onun böyle yapmasına. Ve biz aylardır düğün ev eşya derken zaten hep tartışma içindeyiz, iki gün iyi olsak üçüncü gün tartısıyoruz. Ve ben çok yıprandım zaten çok duygusal bi insanım kimseye de en yakınlarıma bile hiç bsy anlatmam. Öfke ve sinir problemi yaşıyorum bi doktora gtmeye karar verdim. Ama çok yoruldum isyan etmiyorum hep dua ediyorum RABBBİME, kendimi bsylerle oyalamaya çalışıyorum olmuyor. O beni üzüp ağlattıkça aklımdan kendime zarar vermek geçiyor. Bu bedenin emanet olduğu mahşer günün de vereceğim hesap geliyor aklıma yapmıyorum bsy vazgeçiyorum. Artık onunla aynı konuları konuşmaktan çok sıkıldım oda bana hakszılık yaptığını farkında zaten. Deli gibi ağlıyorum onunla konusurken, aniden sinirleniyor bana bağırıp çağırıp teli kapat falan dio bende ağlaya ağlaya kapatıyorum aradan bi kaç saat geçiyor hemen arıyor haklıydın özür dilerim falan diyor. Ama yüreğim unutamıyor bana kızmalarını, beni kırıp ağlatmasını.. Artık ne yapcağımı bilmiyorum onla olmuyor, onsuz da olmuyor. Bi kaç gün konuşmayalım diyorum ama ikimizde yapamıyoruz. Bu zamana gelene kadar çok sıkıntılar çektik, şimdi nişanlımı tanıyamıyorum. Birlite dr. a gidelim diyorum istemiyor, ama ben karar verdim bi dr. a gideceğim çnki tek başıma üstesinden gelemiyorum, içime atmaktan onun bana yaptıklarını unutamamaktan çok yoruldum. ALLAH cümle müslüman kardeşimizin ve benim yardımcımız olsun. Ben ne yapmalıyım sizce bana akıl verir misiniz?