- 13 Mayıs 2022
- 11
- 5
- 41
-
- Konu Sahibi Bela060606
Yapmanız gereken şey ayrılmak. Ailesini falam işin içine katarak drama ve aksiyon oluşturmaya gerek yok benceMerhaba yardıma ihtiyacım var fikir olarak.
6 yıllık ilişkimi (neden bukadar diye sorarsaniz da ayrılıklarda yaşadım kavgalarımız da oldu)Kasım ayında nişanlandık 6 aydır da evliliğe dair ortada birşey yok.Dün öğrendim ki nişanlım olacak beyin arkadaşlık sitelerinde başkalarına yazdığının haberini aldım.siteye bende üye olarak kendisi ile yazışmaya başladım ailesinin öldüğünü evlenmek için sitede olduğunu filan yazıyor.Bu arada telefonu şifreler vermez yada kapatır şifresini bir bilmiyorum.korktugu birşeyler olduğu içindir.Şuan kendisine bilmiyor gibi davranarak yine konuşuyorum.Neyapmam gerekiyor.Ailesine gidip onların yanında bana bu şekilde yaptığını mi söyleyip yüzüğü teslim mi etsem bunu yapmadan buluşma yeri verip de önce orda rezil edip daha sonra mi ailesinin yanına gitsem.Vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
Aileyi karıştırmayın,onların ne suçu var?Ayrılın gitsin,zararın neresinden dönersen kârdır.Ya evlenmiş olsaydınız?Sizin için daha büyük bir yıkım olacaktı.Merhaba yardıma ihtiyacım var fikir olarak.
6 yıllık ilişkimi (neden bukadar diye sorarsaniz da ayrılıklarda yaşadım kavgalarımız da oldu)Kasım ayında nişanlandık 6 aydır da evliliğe dair ortada birşey yok.Dün öğrendim ki nişanlım olacak beyin arkadaşlık sitelerinde başkalarına yazdığının haberini aldım.siteye bende üye olarak kendisi ile yazışmaya başladım ailesinin öldüğünü evlenmek için sitede olduğunu filan yazıyor.Bu arada telefonu şifreler vermez yada kapatır şifresini bir bilmiyorum.korktugu birşeyler olduğu içindir.Şuan kendisine bilmiyor gibi davranarak yine konuşuyorum.Neyapmam gerekiyor.Ailesine gidip onların yanında bana bu şekilde yaptığını mi söyleyip yüzüğü teslim mi etsem bunu yapmadan buluşma yeri verip de önce orda rezil edip daha sonra mi ailesinin yanına gitsem.Vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
Teşekkür ederimRezil etmek istiyorsanız konusnaları cıktı alın ailesıne verın.yuzugu de verın orada.sonra terk edin ortamı.kulaga komik vr sacma gelıyor ama ben rahatlamak için yapardım
Teşekkür ederimBazıları gerçekten şanslı diyorsunne şanslısınki olay daha hiçbir resmi iş olmadan fark etmişsin
Diğer konudan geldim
Eşi daha bir aylık evliyken aldatmış
Ne olurdu insanlar yalan söylediğinde yamulsalardı falan
Kimse yalan söyleyemeseydi
Konu sahibi ailesine ilana gelince fazla pembe dizi kıvamında olur hiç gerek yoktur kanımca
Önce buluşma yeri verip sonra ailesine ifşalamakMerhaba yardıma ihtiyacım var fikir olarak.
Ben ailesine söyleme laflarına çok katılamıyorum. Hiçkimseye bir şey söylemeden ayrılırsan herkes sonuçta ona ayrılma nedeninizi sorucak. O da ben hata ettim demeyeceğine göre arkandan abuk sabuk konuşacak.
Yani bence rezillik çıkarma ama onun ailesi de dahil herkese anlat nişan atma nedeninizi. yoksa kendini haklı çıkarmak için klişe erkek yalanlarını sıralar arkandan. Yok psikolojisi bozuktu, yok beni çok bunaltıyordu, yok şöyle böyle biriydi vs vs
Cocugun senle olan ve diger kadinlarla olan konusmalarinin ikiser tane ciktisini al. Önce git cocugun önune bunlari firlat. Sonra git ailesinin onune firlat buyrun oglunuz diye. Sonrada yoluna devam et guzelim
Ailesine söyleyim dememin sebebi yuzuklerimiz aileler arasında takıldığı için ailesi de bilsin oğullarının ne yaptığınıverilmiş sadakanız var ki evlenmden oldu bu. ayrıca alışkanlıktan mı nişanlandınız sizin zorlamanızla mı oldu veya ailelerin?
belli ki sizle düşünmüyo evlilik.
kulağa çılgınca gelecek ama ben hiçbir şey demeden ayrılırdım, bir iki ima yapıp.
düşünsün dursun kurcalasın aklını. aileleri karıştırmayın derim.
yüzleşmek sizi rahatlatsa da sizi ikna edip barışma ihtimaliniz doğacak. ayrıca yine de rahatlayacğınızı düşünmüyorum.
en iyisi hızlıca bitirmek.
veya konusma cıktılarını evine kargolatın
Ben ailesine söyleme laflarına çok katılamıyorum. Hiçkimseye bir şey söylemeden ayrılırsan herkes sonuçta ona ayrılma nedeninizi sorucak. O da ben hata ettim demeyeceğine göre arkandan abuk sabuk konuşacak.
Yani bence rezillik çıkarma ama onun ailesi de dahil herkese anlat nişan atma nedeninizi. yoksa kendini haklı çıkarmak için klişe erkek yalanlarını sıralar arkandan. Yok psikolojisi bozuktu, yok beni çok bunaltıyordu, yok şöyle böyle biriydi vs vs