• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım kuzeninin düğünde gelinin kız kardeşi ile yan yana durarak fotoğraf çekilmiş , çok üzüldüm çok kodlandım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz akıllanmazsınız.
Ne desem boş size.
Buna da kurulurmu insan anlamadım. Haremlik selamlık bir ortam yoksa,kalabalık bir ortamda illaki birilerinin yanında duracak adam yani ne bekliyordunuz?

Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Senin önceki iliskin ? Valla her daim sorun cikarabiliyorsunuz maşallah diyelim sana

Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Senin önceki iliskin ? Valla her daim sorun cikarabiliyorsunuz masallah. Hayir sanki her konuda şeyimi öpmedi diye konu açan başkasıydi . Sen ne yasadiysan o da yaşadı. Kendi her haltı yiyen ama bakire kız arayan erkek gibi konuşmayın

Senin önceki iliskin ? Valla her daim sorun cikarabiliyorsunuz masallah. Hayir sanki her konuda şeyimi öpmedi diye konu açan başkasıydi . Sen ne yasadiysan o da yaşadı. Kendi her haltı yiyen ama bakire kız arayan erkek gibi konuşmayın
Allahım neler okuyorum 🤣. Konu sahibindeki gaflet beni şok etti.

Zaten takmışsın. Ben olsam ben de takardım. 20 kişinin içinde neden gidip onun yanında poz vermiş. Senden önce birlikte olduğu kişileri hazmedemiyorsan ayrıl derim. Çünkü bütün hayatın boyunca beynini kemirecek. bence haklı olan sensin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back