Nişanlım kuzeninin düğünde gelinin kız kardeşi ile yan yana durarak fotoğraf çekilmiş , çok üzüldüm çok kodlandım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Omuzları birbirine değmişse çiftleşmiş sayılırlar namus elden gitmiş çoktan sense tertemiz din halbuki tühh tüh yazık olmuş

Ne cektin be zorunlu. Bence nisan atma nisanlini fanusa koy. Bu adamdan sakin ama sakin ayrilma zorunlu. Boylesi bir daha denk gelmez benden soylemesi.

Biraz abartmıyor musun? Sanki kızla dans ederken fotoğraf çekinmiş bunu da gitmiş paylaşmış gibi bir tavır sergiliyorsun. Ortada fol yok yumurta yok.
Bu tarz kıskanç tavırların var madem ilişkiyi neden ciddi bir boyuta taşıyıp nişanlandın? Şimdi de yüzük atacağım diyorsun. Ne kadar kolay olmuş nişanlanmak, nişan atmak...

Nişanlının senden önce iki kişi birlikte olmasına takılıyorsunda nişanlın takılırsa ondan önce kaç kişi ile beraber olacağına ne halt edeceksin acaba? Bu ilk değil esas evlendikten sonra göreceksin kimlerle ne şekilde durduğunu. Sen nişanlın ve ailesi için sadece kazanç kapısısın.

Nişanlını bu kadar kıskanıyor san güvenmiyorsan ve nişanlınsa sen neden düğünde yanında değildin?Nişanlandıktan sonra düğüne bayrama birlikte gidilir bizde.(önceden seni aldatmış biriyse nişanlın zaten hiç şans verme aldatmıştır yada aldatıcaktır tekrar zaten)

Sağlıklı şekilde ilerlemiyorsun zorunlu.
Ya çift terapisine gidin ya da bırakın.
Ona buna kurularak bi ömür geçirmeye hazırlık yapıyorsunuz. Üstelik nişanlının ailesi de çok baskın bi aile eski konularında gelinlik olayını anlatmıştın. Ya bunları çözüp öyle evlen ya da evlenme. Çocuğum var boşanamıyorum konuları açma ileride.

Bende diyorum benim önüme düşmez oldu konuları, meğer nişanlanmışsın

Konularınızı biliyorum. Sizde önceden iş arkadaşınızla seviştiniz? O niye kabul ediyor bence nişanı atma yoksa bu kafayla seni alanı biraz zor bulursun.

evlensende boşanırsın sen bu adamdan hem çocuk masrafı hem sana nafaka adamın hayatı kararır,sende mutsuz olursun,geçmişte olana bitene takmak çokta sağlıklı bir bakış açısı değil sonuçta,fikrim geldi, hani böyle tipler var kimseyle birlikte olmamış,evlenene kadar sevgilisi olmamış slm bile vermemiş,sanırım o tip insan arıyosun,var aslında biliyomusun,ben çok görmedim ama var yani duydum,öyle biri olur aslında sana,kimseyede bakmaz,sonuçta herkesin bir kriteri,bir huyu var sen değişmiceksen nişanlını değistir sende kurtul o da.

Masrafların boşa gitmesin bence nişan atma. Bundan sonra birini bulsan da aynı şeylere takılacaksın. Belki evlenirsen biraz durulursun. Sonuna kadar git.

Adama bir sürü masraf yapıp borç batağına suruklendin. Atma nişanı, bunu atsan başkasına masraf yapacaksın en baştan. Biraz kullan, masrafını çıkarsın atarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…