- 15 Ekim 2016
- 6.535
- 11.766
- 248
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Omuzları birbirine değmişse çiftleşmiş sayılırlar namus elden gitmiş çoktan sense tertemiz din halbuki tühh tüh yazık olmuşNişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Kendisi Boş İşler AŞ ofisinde sigortalı elemanZorunlucum ne iş yapıyor ayıp olmassa.Bu arada evet ayrıl ama iki kişiyle felan birlikte olduğu için değil, herkesin öncesi kendini ilgilendirir.Gecenki konunda babasının dediği bile tek başına ayrılık sebebi mesela.
Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Çok kıskandım yazarken kodlandım olmuş özür dilerim ;(
Bende diyorum benim önüme düşmez oldu konuları, meğer nişanlanmışsınNişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
evlensende boşanırsın sen bu adamdan hem çocuk masrafı hem sana nafaka adamın hayatı kararır,sende mutsuz olursun,geçmişte olana bitene takmak çokta sağlıklı bir bakış açısı değil sonuçta,fikrim geldi, hani böyle tipler var kimseyle birlikte olmamış,evlenene kadar sevgilisi olmamış slm bile vermemiş,sanırım o tip insan arıyosun,var aslında biliyomusun,ben çok görmedim ama var yani duydum,öyle biri olur aslında sana,kimseyede bakmaz,sonuçta herkesin bir kriteri,bir huyu var sen değişmiceksen nişanlını değistir sende kurtul o da.Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Benim bu takıntımı değiştirmem gerekiyorMasrafların boşa gitmesin bence nişan atma. Bundan sonra birini bulsan da aynı şeylere takılacaksın. Belki evlenirsen biraz durulursun. Sonuna kadar git.
senin önceki CİNSEL sürtüşmelerin oral vb ne olacak peki zorunluBenim bu takıntımı değiştirmem gerekiyor
Adama bir sürü masraf yapıp borç batağına suruklendin. Atma nişanı, bunu atsan başkasına masraf yapacaksın en baştan. Biraz kullan, masrafını çıkarsın atarsın.Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?