- 14 Ağustos 2018
- 19.863
- En iyi cevaplar
- 2
- 74.709
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Oooooo kadar şeye takmadın da burdaki olmayan olaya mı taktınNişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Sürekli kızlara baktığını düşünüyorum bu döngüden çıkamıyorum ;( bugün de kızı yanında görünce iyice üzüldümMesele x, y kişi değil neden kıskanıyorsun? Kendini layık görmüyor musun ona?
İşi var ama ya ;(Zorunlu işi gücü yoktu galiba bunun. Senden geçinip duruyordu. Yani hala bu adamla neden berabersin ben anlamıyorum
Hmmm ben karıştırdım o zaman.İşi var ama ya ;(
Sen kendi geçmişini anlat o zaten ayrılırNişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Zorunlucum ne iş yapıyor ayıp olmassa.Bu arada evet ayrıl ama iki kişiyle felan birlikte olduğu için değil, herkesin öncesi kendini ilgilendirir.Gecenki konunda babasının dediği bile tek başına ayrılık sebebi mesela.İşi var ama ya ;(
Bence de at adama yazık.Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Konuyu zorunlu açmış pardon.Bence de at adama yazık.
Bencede ayrılın oğlana yazıkNişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Bu özgüvensizlik ile yaşamak çok zor olsa gerekNişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?