- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Senden önce 2kisiyle beraber olmuş diyorsun sende sütten çıkmış ak kaşık değilsinNişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Kodlandım ney ki kız. Z kuşağımısın? Güvenmıyorsan boşan canım. Bende kıskancım ama senın kıskançlık çok abartıNişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
senden önce iki kişi ile olmasini hazmedemiyomusun?Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Oy ile ne alakası var kiŞimdi bu hanımın oyuyla benim oyum bir mi ?
O leyla zaten bosverOy ile ne alakası var ki
Neden bunu bu kadar kıskandım bilmiyorumKalabalık diyorsunuz özellikle yan yana gelmemisler ki.
Ayrılacağınız bu ilişki için niye bu kadar şey çektiniz?
Siz bilirsiniz yinede ama düzgün biri size düzgün yol göstermeli. Kendinize yazık etmeyin
Kodlandım olmuş ne demek acabaÇok kıskandım yazarken kodlandım olmuş özür dilerim ;(
Aysun kayacınin kulakları çınladiŞimdi bu hanımın oyuyla benim oyum bir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?