• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım kuzeninin düğünde gelinin kız kardeşi ile yan yana durarak fotoğraf çekilmiş , çok üzüldüm çok kodlandım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?

Kıskançlıkta zirve olmuş bu demekki öyle denk geldi sanki dudak dudağa cekinmis gibi anlatmışsin . Bundan ayrılsan bir başkasına daha aynı olacaksın bu adama özel değil yani sıkıntı partnerinde değil sende malasef kızla yan yana resim çekince akşam da hadi bana gidelim demezler merak ettme 😕

Nişanlımın halasının oğlunun düğünü vardı , çok da iyi arkadaştırlar. Düğün sonunda toplu fotoğrafta gelinin güzel kız kardeşi yan yana fotoğrafı var fotoğrafta en az 20 kişi var ve bu kız benim nişanlımın tam omuzu kadar dip dibe , biliyorum beni hep linçlediniz. Ben galiba nişanı atacağım . Sürekli kızlara baktığını düşünmek istemiyorum artık . Zaten bende önce iki kişi ile birlikte olmasını hazmedemiyorum sürekli aklıma geliyor. Çok üzülüyorum bilmiyorum bu fotoğrafa takmalı mıyım ?
Senden önce 2kisiyle beraber olmuş diyorsun sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin

Zaten zor buldun sacma sacma nedenlerle nişan atip yine 215454 tane yalnizim konusu acacaksin.😬
Bi de toplu fotoda yan yana durunca ne oluyor acaba? Sirf boyle bir toplu foti yuzunden tanimadigim etmedigin cocugun manitasi beni yolacakti az kalsin yillllaaaar evvel. Hala anlam verebilmiş değilim. Beni yolacak kiza da soramadim noluyor diye bari siz soyleyin noluyor fotoda yaninda durunca? 😁😁😁😁

Kodlandım ney ki kız. Z kuşağımısın? Güvenmıyorsan boşan canım. Bende kıskancım ama senın kıskançlık çok abartı

senden önce iki kişi ile olmasini hazmedemiyomusun?
senin öncesi nolacak zorunlu?

Kargaşada çekilen , kimin kimin yanında durduğunu önemi olmayan bir düğün fotoğrafı için mi nişan atacaksın zorunlu?

Kalabalık diyorsunuz özellikle yan yana gelmemisler ki.
Ayrılacağınız bu ilişki için niye bu kadar şey çektiniz?
Siz bilirsiniz yinede ama düzgün biri size düzgün yol göstermeli. Kendinize yazık etmeyin
Neden bunu bu kadar kıskandım bilmiyorum 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back