Merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza daha 20 yaşındayım. Adım Gamze size nişanlım ile problemimi anlatıp yardım istiyorum. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlım ile takılar konusunda tartıştık. Düğünden sonra bana takılan para ve altınları hepsini borca vereceğini söyledi. Ben biraz kızdım ama sonra biraz da hak verdim. Ama daha sonra nişanlım ben altın meselesine kızdığım için ayrıca düğünü hemen istemedeğim için çok kızdı. Kavga ettik. Ben düğünü hemen istemememin neden şuan onlarında borçları var. O da neyi nasıl yapacağını altından kalkamıyacağını düşünüyor ama hala düğün istiyor. Tartışma böyle büyüdü ve bana telefonda '' S*** git '' dedi çok alındım. Daha sonra hemen mesaj attı. Bohçamı getir sende bohçanı al git dedi. Ve bunu önceden tekrar yapmıştı. Ama ertesi gün aradı. Karar verdinmi diye sordu. Bende bohçan hazır yazdım. Benim annemi arayıp '' anlaşamıyoruz bohçayı getiricem '' dedi. Başka meselere de daha önce benim aileme ve kendi ailesine yansıtmıştı. Tartışınca sürekli benim annemi arıyor. Daha önce de beni babama şikayet etmişti. Ben onun özür dilemesini beklerken o hiç bunuları düşünmedi ve ağzından sürekli ayrılık çıktı. Ben artık şuan ondan emin olamıyorum. Evlenince değişir diye de düşünmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Birlikte geçirdiğimiz 5 yıl a kıyamıyorum. Daha sonra bu söyledikleri için '' sinirliyken söyledim '' diyiyor. Ama benim zoruma gitti bunları duymak. En son tartışmamız 2 gün önce oldu ve bana '' Ailem seni istemese ben seni bitrirdim. Ailem istese de seneye düğün yapmıcam. Artık seni istemiyorum. Yarın herşeyi bitirelim ne sen zorlan ne de ben. '' yazdı. Daha sonra tekrar sinirle söyledim dedi. Değişicem dedi. Ama ben hala kendime yediremiyorum. Önceden elime yüzüğü bile vermişti. Ve ben onu uyarmıştım ''birdaha geri dönmem ayrılık konusunu açarsan'' demiştim. Şimdi sanki hiçbir şey için hevesim kalmamış gibiyim. Düşündükçe boğuluyor gibi oluyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Lütfen yardım edin şiTeşkkürler