Nişanlım ile sorunlarım var

. Kimse sonradan degismiyor. Sakin inanma kendini kandirma. Dayakci kocalari dusun. Yarisi pisman oluyo ozurler dileyip yalvariyo bidaha yapmicam
Diyo. Ama kadin bi kez affetmistir ve adamin bellegine yerlesmistir. Yapar yapar ozurdilerim. Karsimdaki affedici.. Ayni sey deme ama erkek kafasi hep ayni. Ayrica iliskiniz aranizda bile degil, ayriliginizi annenle rahatca konusuyo. Yapma etme.. Benim fikrim bu tabi. 5 yil bosami die dusunmek yerine 5 yil iyi kotu ama guzel bi tecrube edindigini dusun. Bir sonraki iliskini daha saglikli kurabilicegine emin ol. Ve emin olki daha mutlu olacaksin canim ben nie bunca sikinti cekmisim bosa diceksin. . Hayirlisi olsun :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım bu olay neye benziyor biliyor musun? Hani anneannelerimiz babaannelerimiz kocasından çok çeker ama boşanmak diye birşey olamayacağı için ezer ya. Aradan yıllar geçer belki yaşlanır kıymetini anlar ama sen bitmiş olursun. Benim sana tavsiyem hemen kurtul. Dua et hayırlısı değilse kendiliğinden bozulsun diye. Sen geleni yapmışsın. allaha bırakmalısın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…