Herşey apaçık ortada. Burdan senin söylediğin 4-5 cümleyle bile. Hala görmek istemiyorsan senin bileceğin iş.
Belli ki, nişanlın ailesinden/çevreden/senin ailenden vs.. Bişeylerden çekindiği için sürdürüyor, sana değer vermediği, çok ta umrunda olmadığın için de tersliyor/rest çekiyor.
Hala, yok nişanlıma sordum şöyle dedi böyle dedi Ler ile hareket edip, kendini kandırmaya devam edeceksen buyur et.
Benim kardeşim olsan, ben de karışmazdım. Geleceğinden sorumlu olma riskini/sorumluluğunu ben niye göze alayım ki derdim. Herşey apaçık ortada, kendisi karar versin derdim.
Hala anlamaya niyetin yoksa, devam et bi kaç yıl sonra mutsuzluktan "ayrılsam mı" diye mesajlar yazarsın buralara.
Iyi akşamlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kusura bakma ama nişanlın nasıl bi zihniyete sahipmiş ben hiç anlamadım yani canı her istediğinde ayrılıyorum demekte neyin nesi demekki iki gün sonra evlenincede kafasına göre hadi güle güle dicek bu şekilde hayat geçmez ve emin ol asla değişmez hatta ilerde resmi olarakta evli olcanız için işi farklı boyutlara getirebilir bence yol yakınken sen bu işten dön gerçi söylemesi kolay yaşayan seven sensin ama ilerde çok sıkıntı yaşarsın
canım senin başından bir şeyler geçmiş gibi konuştun kesin ve cok kararlı bir şekilde söyledin..nedense böyle söylemen rahatlattı beniHemen bohcasini hazirla ve gotur ver ve sonrada forumdakilere dua etceksin inan bana evlenince daha beter oluyor duzelmesini asla bekleme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım herkes söylüyor cok çocukça ve düşüncesizce davranışları olduğunu ben kendisinide uyardım senin bi sinirle söylediklerin benim kararlarımı etkiliyo diye..artık söylücek bir şeyde bulamıyorumki olursa olur olmazsa olmaz ruh halindeyim artık hatta bazen bitsede kurtulsam diyorum bitirmek istiyorum ama işte ha deyincede bitirilmiyo ortada yasanmışlıklar aileler var kim nasıl ne tepki verir kötü olan taraf ben mi olurum nişanı atsam diye korkuyorum tedirginim..belkide ayrılmak istiyorum sadece onay istediğim için buralara kadar gelip yazdım.annemlerede artık istemiyorum diyemiyorum annme hala zaman ver değişir değimezse bitirirsin diyor öyle diyince boğluyor gibi oluyorum yani ne ileri gidebiliyorum nede geri canım
15 yaşından beri bu adamlasın... peki nişanlınız kac yaşında şuan ?
bu arada evlenirse değişir klasiginin arkasına sıgınma allah aşkına... koc akarı merhemi gibi o ne öyle...
hı hı degişir... olmadı bi cocuk yaparsın. oda olmadı bi cocuk daha... sonra 2 cocukla baba ocagına....
daha cok gencsin. evlenmek için acele etme. okulunu oku. meslegini eline al...
Canim nisanlim suan 23 yasinda
daha yaşlarınız çok ufak ya ben şuan ona üzüldüm.23 yaş bi erkek için çok toy bi yaş böle davranması çok normal.Bu yaştakı cocugun ewlenince olgunluk yapıpta düselceğini beklemekte muamma.seninde yaşın ufak nebiliyimbenım nişanlım 27 yaşında 18 yasından beri onlayım şdaha yenı olgunluğunu görüyorum.sana sölemiş oldugu laflarda ayıp cinsten en küçük şeyde nişan atandan hayır gelir mi bilemem iyi düşün canım abla tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza daha 20 yaşındayım. Adım Gamze size nişanlım ile problemimi anlatıp yardım istiyorum. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlım ile takılar konusunda tartıştık. Düğünden sonra bana takılan para ve altınları hepsini borca vereceğini söyledi. Ben biraz kızdım ama sonra biraz da hak verdim. Ama daha sonra nişanlım ben altın meselesine kızdığım için ayrıca düğünü hemen istemedeğim için çok kızdı. Kavga ettik. Ben düğünü hemen istemememin neden şuan onlarında borçları var. O da neyi nasıl yapacağını altından kalkamıyacağını düşünüyor ama hala düğün istiyor. Tartışma böyle büyüdü ve bana telefonda '' S*** git '' dedi çok alındım. Daha sonra hemen mesaj attı. Bohçamı getir sende bohçanı al git dedi. Ve bunu önceden tekrar yapmıştı. Ama ertesi gün aradı. Karar verdinmi diye sordu. Bende bohçan hazır yazdım. Benim annemi arayıp '' anlaşamıyoruz bohçayı getiricem '' dedi. Başka meselere de daha önce benim aileme ve kendi ailesine yansıtmıştı. Tartışınca sürekli benim annemi arıyor. Daha önce de beni babama şikayet etmişti. Ben onun özür dilemesini beklerken o hiç bunuları düşünmedi ve ağzından sürekli ayrılık çıktı. Ben artık şuan ondan emin olamıyorum. Evlenince değişir diye de düşünmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Birlikte geçirdiğimiz 5 yıl a kıyamıyorum. Daha sonra bu söyledikleri için '' sinirliyken söyledim '' diyiyor. Ama benim zoruma gitti bunları duymak. En son tartışmamız 2 gün önce oldu ve bana '' Ailem seni istemese ben seni bitrirdim. Ailem istese de seneye düğün yapmıcam. Artık seni istemiyorum. Yarın herşeyi bitirelim ne sen zorlan ne de ben. '' yazdı. Daha sonra tekrar sinirle söyledim dedi. Değişicem dedi. Ama ben hala kendime yediremiyorum. Önceden elime yüzüğü bile vermişti. Ve ben onu uyarmıştım ''birdaha geri dönmem ayrılık konusunu açarsan'' demiştim. Şimdi sanki hiçbir şey için hevesim kalmamış gibiyim. Düşündükçe boğuluyor gibi oluyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin şimdiden Teşkkürler
canım herşeyi geçtim küfür etmesi çok çirkin siz bir yolda yürüyeceksiniz ayrılık felan şimdiden böyleyse ilerde nasıl olur bilmem şimdi nişanlılık evresinin tadını çıkarma zamanı asıl sıkıntılar ilerde başlar bide ileriyi düşün geçim sıkıntısı felan girince işin içine nasıl olur bi düşün bence. Karar senin iyi düşünmen gerekiyor. Ailen bu konuda nediyor bence ailenin fikrinide sor bi.( Beş yıl geçti gibi felan düşünme önemli olan bundan sonra nasıl geçeçegi bence tabi bu benim fikrim canım hakkında hayırlısı olsun inş
Bu olanlari sadece annem ve nisanlimin annesi biliyo.nisanlim bana deisecegini bida yapmicani soledi ama deisecegini eski sıcakligi hissedebilcegimi sanmiyorum.annemde biraz zaman ver bakalim ne yapcak dio eger deismezse bitirirsin dio
evet canım yaptı askerliğini 6 ay oluyo geleli cnmAskerliğini felan yaptımı nişanlınız. İnş degişir ama ben insanların pek değişcegini düşünmüyorum .Anladıgım kadarıyla yaşı küçük daha nişanlınızın.
Merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza daha 20 yaşındayım. Adım Gamze size nişanlım ile problemimi anlatıp yardım istiyorum. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlım ile takılar konusunda tartıştık. Düğünden sonra bana takılan para ve altınları hepsini borca vereceğini söyledi. Ben biraz kızdım ama sonra biraz da hak verdim. Ama daha sonra nişanlım ben altın meselesine kızdığım için ayrıca düğünü hemen istemedeğim için çok kızdı. Kavga ettik. Ben düğünü hemen istemememin neden şuan onlarında borçları var. O da neyi nasıl yapacağını altından kalkamıyacağını düşünüyor ama hala düğün istiyor. Tartışma böyle büyüdü ve bana telefonda '' S*** git '' dedi çok alındım. Daha sonra hemen mesaj attı. Bohçamı getir sende bohçanı al git dedi. Ve bunu önceden tekrar yapmıştı. Ama ertesi gün aradı. Karar verdinmi diye sordu. Bende bohçan hazır yazdım. Benim annemi arayıp '' anlaşamıyoruz bohçayı getiricem '' dedi. Başka meselere de daha önce benim aileme ve kendi ailesine yansıtmıştı. Tartışınca sürekli benim annemi arıyor. Daha önce de beni babama şikayet etmişti. Ben onun özür dilemesini beklerken o hiç bunuları düşünmedi ve ağzından sürekli ayrılık çıktı. Ben artık şuan ondan emin olamıyorum. Evlenince değişir diye de düşünmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Birlikte geçirdiğimiz 5 yıl a kıyamıyorum. Daha sonra bu söyledikleri için '' sinirliyken söyledim '' diyiyor. Ama benim zoruma gitti bunları duymak. En son tartışmamız 2 gün önce oldu ve bana '' Ailem seni istemese ben seni bitrirdim. Ailem istese de seneye düğün yapmıcam. Artık seni istemiyorum. Yarın herşeyi bitirelim ne sen zorlan ne de ben. '' yazdı. Daha sonra tekrar sinirle söyledim dedi. Değişicem dedi. Ama ben hala kendime yediremiyorum. Önceden elime yüzüğü bile vermişti. Ve ben onu uyarmıştım ''birdaha geri dönmem ayrılık konusunu açarsan'' demiştim. Şimdi sanki hiçbir şey için hevesim kalmamış gibiyim. Düşündükçe boğuluyor gibi oluyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin şimdiden Teşkkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?