Nişanlım ile sorunlarım var

Herşey apaçık ortada. Burdan senin söylediğin 4-5 cümleyle bile. Hala görmek istemiyorsan senin bileceğin iş.

Belli ki, nişanlın ailesinden/çevreden/senin ailenden vs.. Bişeylerden çekindiği için sürdürüyor, sana değer vermediği, çok ta umrunda olmadığın için de tersliyor/rest çekiyor.

Hala, yok nişanlıma sordum şöyle dedi böyle dedi Ler ile hareket edip, kendini kandırmaya devam edeceksen buyur et.

Benim kardeşim olsan, ben de karışmazdım. Geleceğinden sorumlu olma riskini/sorumluluğunu ben niye göze alayım ki derdim. Herşey apaçık ortada, kendisi karar versin derdim.

Hala anlamaya niyetin yoksa, devam et bi kaç yıl sonra mutsuzluktan "ayrılsam mı" diye mesajlar yazarsın buralara.

Iyi akşamlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen bohcasini hazirla ve gotur ver ve sonrada forumdakilere dua etceksin inan bana evlenince daha beter oluyor duzelmesini asla bekleme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın kendimi kandırıyorum galiba ama bende cok korkuyorum cevrenın vericegi tepkiden.nişanlımın babası aradı az önce bişiler duydum seneyemi düğün olcak dedi bende evet mustafayla konuştuk size bir şey demedi mi dedim oda daha yeni öğrendim neden seneye oluyo düğün dedi bende mustafa size anlatır ben telefonda bunu nasıl anlatabilirim dedim kayın perderimde dediki seneye düğün olcaksa seneyede ben yapmam düğünü öteki seneye yaparım ne yapıyorsanız yapın dedi..bende tamam dedim ..cok morelim bozuldu nişanlımın annelerimizi tartışmamıza dahil etmesi yüzünden babasıda karıştı anlamıyorum neden kayın pederimde karışıyo.ben şimdi onların gözün de nasıl biriyim acaba ne duruma düştüm acaba.altın düşkünümü oldum yada kötü gelin mi

canım herkes söylüyor cok çocukça ve düşüncesizce davranışları olduğunu ben kendisinide uyardım senin bi sinirle söylediklerin benim kararlarımı etkiliyo diye..artık söylücek bir şeyde bulamıyorumki olursa olur olmazsa olmaz ruh halindeyim artık hatta bazen bitsede kurtulsam diyorum bitirmek istiyorum ama işte ha deyincede bitirilmiyo ortada yasanmışlıklar aileler var kim nasıl ne tepki verir kötü olan taraf ben mi olurum nişanı atsam diye korkuyorum tedirginim..belkide ayrılmak istiyorum sadece onay istediğim için buralara kadar gelip yazdım.annemlerede artık istemiyorum diyemiyorum annme hala zaman ver değişir değimezse bitirirsin diyor öyle diyince boğluyor gibi oluyorum yani ne ileri gidebiliyorum nede geri canım

Hemen bohcasini hazirla ve gotur ver ve sonrada forumdakilere dua etceksin inan bana evlenince daha beter oluyor duzelmesini asla bekleme

canım senin başından bir şeyler geçmiş gibi konuştun kesin ve cok kararlı bir şekilde söyledin..nedense böyle söylemen rahatlattı beni

canım ben benzer sorunlar yaşaMAdım ama sadece şunu söyleyebilirim ki sen kendinin değişeceğine ne kadar inanıyorsan eşini de öyle düşün. eşimiden ziyade ben kendimin değişeceğine inanıyordum biçok konuda ama evlilik öyle hayal ettiğimiz gibi bir çıtadan atlayıp başka tarafa geçmek değil insanın ruhu hep aynı kalıyor. bekarken yada nişanlıyken ne düşünüyorsam aynı şekilde düşünüyorum ve eşim dünyanın en tatlı dilli anlayışlı insanı olmasına ramen kızdığım konular da üzüldüğüm konular da bekarken nelerse hemen hemen aynı şeyler. ayrıca bu zamanda nişandan ayrılmak artık gayet sıradan her 3-5 kişiden biri yaşıyor. gönül ister ki elbet mutlu olasın ama benim gördüğüm kadarıyla düğün telaşının içine girdiğinizde zaten kopacak o zaman daha da geç olmuş olacak. düğün sıraları insanın en gergin en stresli zamanları oluyor eşim beni kuaförden söylediği saatten 10 dk geç aldığı için (kiii normalde asla takılmam böyle bişeye) o kadar sinirlenmiştim ki belki alttan almasa çok farklı olurdu. keza evliliğin ilk zamanları bmbaşka bir yaşam şekline uyum insanı ister istemez geriyor. yani bütün bunları elele sevgi dolu geçirmek bile zorken sizin durumunuz zor görünüyor.5 sene emek verdim diyorsun o 5 seneyi de yok olmuş düşünme o da sana emek verdi sen ne kaybedeceksen o da aynısını kaybedecek. bence sen nişanı atarsam nolur kim ne der diye düşünmeden önce ben bu adama gerçekten aşık mıyım hayatımın sonuna kadar birlikte yaşamak istediğim adam bu mu ve bu adam benim çocuklarımın babası olabilir mi bunları düşün.. bütün bunlara cevabın da evetse git özür dile hatalı olan bendim de sen nasıl istersen öyle olsun de ama bunu hayatının sonuna kadar yapacağını da unutma...

15 yaşından beri bu adamlasın... peki nişanlınız kac yaşında şuan ?
bu arada evlenirse değişir klasiginin arkasına sıgınma allah aşkına... koc akarı merhemi gibi o ne öyle...
hı hı degişir... olmadı bi cocuk yaparsın. oda olmadı bi cocuk daha... sonra 2 cocukla baba ocagına....
daha cok gencsin. evlenmek için acele etme. okulunu oku. meslegini eline al...

evet gerçekten zor bi durum ama ne ailenin nede başkalarının söylediklerine takılmaman lazım sen ne istiyosun önemli olan o bu hayatı yaşıcak olan sensin nişanlınla bir ömür paylaşcak olanda sensin ilerde yaşıcan sıkıntılar bariz ortada bence bir süre kendini dinle bu konularla ilgili konuşma düşün imkanın varsa uzaklaş o zaman kendin için daha sağlıklı bi karar verebilirsin

Canim nisanlim suan 23 yasinda

Canim nisanlim suan 23 yasinda

daha yaşlarınız çok ufak ya ben şuan ona üzüldüm.23 yaş bi erkek için çok toy bi yaş böle davranması çok normal.Bu yaştakı cocugun ewlenince olgunluk yapıpta düselceğini beklemekte muamma.seninde yaşın ufak nebiliyim benım nişanlım 27 yaşında 18 yasından beri onlayım şdaha yenı olgunluğunu görüyorum.sana sölemiş oldugu laflarda ayıp cinsten en küçük şeyde nişan atandan hayır gelir mi bilemem iyi düşün canım abla tavsiyesi

Saol sölediklerin icin ve tavsiyen icin.bende o laflari yediremiyorum zaten kendimi sindirsem yedirsem tamm ama bi sogukluk girdi sanki artik aramiza zaten daha onceleri tartismaya baslamistik yaklasik 1 aydir falan hep tartismali geciyodu gunlerimiz

canım herşeyi geçtim küfür etmesi çok çirkin siz bir yolda yürüyeceksiniz ayrılık felan şimdiden böyleyse ilerde nasıl olur bilmem şimdi nişanlılık evresinin tadını çıkarma zamanı asıl sıkıntılar ilerde başlar bide ileriyi düşün geçim sıkıntısı felan girince işin içine nasıl olur bi düşün bence. Karar senin iyi düşünmen gerekiyor. Ailen bu konuda nediyor bence ailenin fikrinide sor bi. ( Beş yıl geçti gibi felan düşünme önemli olan bundan sonra nasıl geçeçegi bence tabi bu benim fikrim canım hakkında hayırlısı olsun inş

Bu olanlari sadece annem ve nisanlimin annesi biliyo.nisanlim bana deisecegini bida yapmicani soledi ama deisecegini eski sıcakligi hissedebilcegimi sanmiyorum.annemde biraz zaman ver bakalim ne yapcak dio eger deismezse bitirirsin dio

Bu olanlari sadece annem ve nisanlimin annesi biliyo.nisanlim bana deisecegini bida yapmicani soledi ama deisecegini eski sıcakligi hissedebilcegimi sanmiyorum.annemde biraz zaman ver bakalim ne yapcak dio eger deismezse bitirirsin dio

Askerliğini felan yaptımı nişanlınız. İnş degişir ama ben insanların pek değişcegini düşünmüyorum .Anladıgım kadarıyla yaşı küçük daha nişanlınızın.

hiçkimse evlenince değişmez,tam tersi evlenince beğenmediğiniz huylar daha da ortaya çıkar..rahatlamış imzayı atmıştır artık.. imza kimsenin karakterinde değişiklik yaratmaz,bu sebeple şimdiden soğumaya başladım hevesim kalmadı düyorsanız evlenince daha çok sıkıntıya girersiniz.
geçirdiğimiz 5 yılı heba etmek istemiyorum diyorsunuz,tabii ki 5 yıl uzun bi zaman ama insan ömründe 5 yıl o kadar kısa ki..gelecek yıllarınız çok daha uzun..böyle sıkıntılarla geleceği heba etmeye değer mi?

5 yıl tabiki cok uzun bir sure.beraber gecirilen gunler,mutlu ve uzuntulu anlar var.ama hic biri nisanlinizin size boyle davranmasina goz yummaniza sebep degil.seviyorsunuzdur eminim ama ayni zamanda hic birseye hevesim kalmadi diyorsunuz.peki daha nisanliyken boyle hevesinizi kaciran bi adamla birlikte omur gecer mi? Her kavgada size kapiyi gostercek bi adamla mi yasamak istiyorsunuz? Problemlerinizi ailenize anlatmasi,sizi sikayet etmesi bunlardan soz etmiyorum bile.bence nisanliniz daha yeterince olgunlasmamis kisiligi oturmamis.elalem ne der diye dusunmeyin nolur bu sizin hayatiniz.o cok umursadiginiz elalem sizinle beraber yasayip mutsuz olmucak.birakin ipleri kopsun yoksa daha fazla caniniz yanar.

Canim 20yasinda olmana ragmen olgun ve uslubunu bilen bir kizsin belli ama sevgilin kelimenin tam anlamiyla cok cocuk ve çiğ malesef
Soyledigi laflar da cabasi yenilir yutulur cinsten degil
Sana saygisi olmadigini dusunuyorum bunu da ger hareketi ve lafiyla belli etmis zaten
Uzuldum senin icin
Ama adam degismez canim bundan emin ol ve katlanirim ben diyorsan da devam et
Bana sorarsan ne koy olur ne kasaba

slm öncelikle böyle bir davranışa maruz kaldığın için çok üzüldüm
bence kimse böyle davranılmayı haketmiyor, nişanlına gelince bence sevmiyor
seven insan ayrılığı içinden bile geçirmez, seven adam sevdiğinin gözünün içine bakar
üzüyormuyum diye , Canım kendine bu eziyeti daha fazla yapma derim daha genceciksin
hayatının baharındasın ben bu kadar derim sonucu sen düşün taşın kararını ver
Allah yolunu açık etsin... son birşey hiç kimse için 1 sn bile üzülmeye değmez sen değerlisin..

canım üzgünüm ama aranızda ne sevgi ne saygı kalmış bence.
her ufak olayda nişanı atalım şeklinde konuşmaları hem kırıcı hem de sanki fırsat kolluyor ya da o da tam emin değil evlilikten gibi.
seven bi insanın ağzından bu kadar kolay nişanı atalım kelimesi çıkmaz
daha hiç bişey için geç değil. ama evlenirsen belki biraz geç olabilir. o yüzden bu süreci iyi değerlendirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…