Evlenince de hadi kapı dışarı diyecek bir adam. Göze alıyorsan devam.
canım kusura bakma ama nişanlın nasıl bi zihniyete sahipmiş ben hiç anlamadım yani canı her istediğinde ayrılıyorum demekte neyin nesi demekki iki gün sonra evlenincede kafasına göre hadi güle güle dicek bu şekilde hayat geçmez ve emin ol asla değişmez hatta ilerde resmi olarakta evli olcanız için işi farklı boyutlara getirebilir bence yol yakınken sen bu işten dön gerçi söylemesi kolay yaşayan seven sensin ama ilerde çok sıkıntı yaşarsınMerhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza daha 20 yaşındayım. Adım Gamze size nişanlım ile problemimi anlatıp yardım istiyorum. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlım ile takılar konusunda tartıştık. Düğünden sonra bana takılan para ve altınları hepsini borca vereceğini söyledi. Ben biraz kızdım ama sonra biraz da hak verdim. Ama daha sonra nişanlım ben altın meselesine kızdığım için ayrıca düğünü hemen istemedeğim için çok kızdı. Kavga ettik. Ben düğünü hemen istemememin neden şuan onlarında borçları var. O da neyi nasıl yapacağını altından kalkamıyacağını düşünüyor ama hala düğün istiyor. Tartışma böyle büyüdü ve bana telefonda '' S*** git '' dedi çok alındım. Daha sonra hemen mesaj attı. Bohçamı getir sende bohçanı al git dedi. Ve bunu önceden tekrar yapmıştı. Ama ertesi gün aradı. Karar verdinmi diye sordu. Bende bohçan hazır yazdım. Benim annemi arayıp '' anlaşamıyoruz bohçayı getiricem '' dedi. Başka meselere de daha önce benim aileme ve kendi ailesine yansıtmıştı. Tartışınca sürekli benim annemi arıyor. Daha önce de beni babama şikayet etmişti. Ben onun özür dilemesini beklerken o hiç bunuları düşünmedi ve ağzından sürekli ayrılık çıktı. Ben artık şuan ondan emin olamıyorum. Evlenince değişir diye de düşünmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Birlikte geçirdiğimiz 5 yıl a kıyamıyorum. Daha sonra bu söyledikleri için '' sinirliyken söyledim '' diyiyor. Ama benim zoruma gitti bunları duymak. En son tartışmamız 2 gün önce oldu ve bana '' Ailem seni istemese ben seni bitrirdim. Ailem istese de seneye düğün yapmıcam. Artık seni istemiyorum. Yarın herşeyi bitirelim ne sen zorlan ne de ben. '' yazdı. Daha sonra tekrar sinirle söyledim dedi. Değişicem dedi. Ama ben hala kendime yediremiyorum. Önceden elime yüzüğü bile vermişti. Ve ben onu uyarmıştım ''birdaha geri dönmem ayrılık konusunu açarsan'' demiştim. Şimdi sanki hiçbir şey için hevesim kalmamış gibiyim. Düşündükçe boğuluyor gibi oluyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin şimdiden Teşkkürler
5 yıl çok uzun bir süre. Bu zamana kadar davranışları düzene girmdiyse hala sana kıymet verir gibi davranmıyorsa, evlenince neden değişsin sence? Burnunu çok büyütmüşsünüz. Bence kararlı bir şekilde ayrılın. Pişman olursa davranışlarını değiştirirse bir daha düşünürsünüz. Ama istediğiniz zaman ayrılabileceğinizi bilmesi gerek. Yoksa böyle saygı duymaz size. Daha da kötüye gider.Yorum için teşekkür ediyorum. Daha önceden de yalanla söylediğini filan yakalamıştım affetmiştim. Kapı dışarı meselesine gelince benim ailemin verdiği daire de oturacağız. bunu ben istememiştim ilk başta . babam ısrar etti. nişanlımda sonradan oturmak istedi daha sonra evin boyası felan yapılırken babamın çok karıştığını söylemişti başka eve taşınmak istediğini söyledi bu yüzdende tartıştık. Bu zamana kadar alttan alan bendim hala da sabrediyorum kendime şaşırıyorum. evlendikten sonra değişeceğini düşünmek hata mı sizce ?
5 yıl çok uzun bir süre. Bu zamana kadar davranışları düzene girmdiyse hala sana kıymet verir gibi davranmıyorsa, evlenince neden değişsin sence? Burnunu çok büyütmüşsünüz. Bence kararlı bir şekilde ayrılın. Pişman olursa davranışlarını değiştirirse bir daha düşünürsünüz. Ama istediğiniz zaman ayrılabileceğinizi bilmesi gerek. Yoksa böyle saygı duymaz size. Daha da kötüye gider.
Merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza daha 20 yaşındayım. Adım Gamze size nişanlım ile problemimi anlatıp yardım istiyorum. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlım ile takılar konusunda tartıştık. Düğünden sonra bana takılan para ve altınları hepsini borca vereceğini söyledi. Ben biraz kızdım ama sonra biraz da hak verdim. Ama daha sonra nişanlım ben altın meselesine kızdığım için ayrıca düğünü hemen istemedeğim için çok kızdı. Kavga ettik. Ben düğünü hemen istemememin neden şuan onlarında borçları var. O da neyi nasıl yapacağını altından kalkamıyacağını düşünüyor ama hala düğün istiyor. Tartışma böyle büyüdü ve bana telefonda '' S*** git '' dedi çok alındım. Daha sonra hemen mesaj attı. Bohçamı getir sende bohçanı al git dedi. Ve bunu önceden tekrar yapmıştı. Ama ertesi gün aradı. Karar verdinmi diye sordu. Bende bohçan hazır yazdım. Benim annemi arayıp '' anlaşamıyoruz bohçayı getiricem '' dedi. Başka meselere de daha önce benim aileme ve kendi ailesine yansıtmıştı. Tartışınca sürekli benim annemi arıyor. Daha önce de beni babama şikayet etmişti. Ben onun özür dilemesini beklerken o hiç bunuları düşünmedi ve ağzından sürekli ayrılık çıktı. Ben artık şuan ondan emin olamıyorum. Evlenince değişir diye de düşünmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Birlikte geçirdiğimiz 5 yıl a kıyamıyorum. Daha sonra bu söyledikleri için '' sinirliyken söyledim '' diyiyor. Ama benim zoruma gitti bunları duymak. En son tartışmamız 2 gün önce oldu ve bana '' Ailem seni istemese ben seni bitrirdim. Ailem istese de seneye düğün yapmıcam. Artık seni istemiyorum. Yarın herşeyi bitirelim ne sen zorlan ne de ben. '' yazdı. Daha sonra tekrar sinirle söyledim dedi. Değişicem dedi. Ama ben hala kendime yediremiyorum. Önceden elime yüzüğü bile vermişti. Ve ben onu uyarmıştım ''birdaha geri dönmem ayrılık konusunu açarsan'' demiştim. Şimdi sanki hiçbir şey için hevesim kalmamış gibiyim. Düşündükçe boğuluyor gibi oluyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin şimdiden Teşkkürler
nişanlın kaç yaşında
canım kusura bakma ama nişanlın nasıl bi zihniyete sahipmiş ben hiç anlamadım yani canı her istediğinde ayrılıyorum demekte neyin nesi demekki iki gün sonra evlenincede kafasına göre hadi güle güle dicek bu şekilde hayat geçmez ve emin ol asla değişmez hatta ilerde resmi olarakta evli olcanız için işi farklı boyutlara getirebilir bence yol yakınken sen bu işten dön gerçi söylemesi kolay yaşayan seven sensin ama ilerde çok sıkıntı yaşarsın
Ayni sey ablmdada vrdi evlndi ve cok mutsuz birak gitsin dha cok gencsin onurunu ezdrme cnm
Kendine acı çektireceksen devam et ama adam sürekli ayrılma derdin sen bırak daha çok küçüksün. 5 yılda çok öenmli değil.
Belli ki ailesinin ısrarı, bi yuva kursun isteği + babanın vereceği evin de etkisi var çocuğun senden tekrar tekrar özür dilemesinde.
Gayet ortada senle beraber olmak istemediği, mutlu olmadığı. Baştan sorunlu bi evliliğe bulaşmaktansa, ayrıl evde kal daha iyi.
Kendine yazık etme. Yarın evlendiğinde de sürekli burnundan getirir...
Ben nisanlimada sordum evlilik yoluna girdigin icin pismanmisin die oda hayir deilim dedi.onuda anlamaya calisiyorum ama hakli olduguna inandiramiyorum kendimi.ablamlarda bisey demiyo bana kararimi etkilememk icin ilerde onlaro suclamayim die.haklilar ama tek basimada cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?