- 21 Ağustos 2022
- 1.744
- 5.918
- 88
- 33
Ailesinden ona böyle bir istek gelmiş olmasın. O da kendi fikriymiş gibi size sunuyo olabilir.Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Adamla hiç cinsellik yaşadınız mı? Acaba görümceyi de getirip cinsellik yaşamamak için bahane mi uyduracak?Oturup bu konuyu konuştuklarını planladıklarını düşünüyorum zaten
Muhtemelen çalışan kardeşlerin içinde tek kız, evin bütün işini buna yıkıp ezecekler, tek koruyan evlenecek olan abi, o da diğerlerinin eline kalsın istemiyor. Aile büyük ihtimal memlekette. Tabi üzülür insan ama şahsen görümcemi belirsiz bir zaman için evime almam.Bu kız kardeşin özelliği neymiş? Maddi olarak size destek olacağına diğer kardeşlerin yaşadığı eve destek olması daha mantıklı değil mi? Diğer kardeşler kirada kalıyorsa, aralarında okuyanı da varsa nasıl geçinecekler? Evden 2 çalışan ayrılacak.
Ben size olacakları söyleyeyim. Evlenince o kız kardeş önce misafir olacak gelecek, sonra haftalar, aylarca sizde gitmeyip yerleşecek. Sonra da diğerleri tek tek gelmeye başlayacak. Başka açıklama bulamadım ben çünkü. Aşırı mantıksız. Ailesi adama muhtemelen eşinle, kardeşlerinle hep beraber yaşayın. Kardeşlerini de başında olsun dedi o da annesine hayır diyemeyip size yalandan bahanelerle teklifte bulundu. Şimdilik bu konu kapanır, evlenince tekrar açılır.
Seni zorlarsa degil suan bunu ona soylemen gerek. Neden boyle yapiyorsun diye sordugunda kesin ve sert bir dille asla kabul etmeyecegini soylemen gerek. Ustune basa basa ISTEMIYORUM, BOYLE BIR SACMALIGI KABUL ETMIYORUM. Demen gerek.. Bir evlenelim nasilsa kabul eder diye dusunuyorsa da evli cocuklu olsan bile bir dakika dusunmeden catir catir bosanacagini soylemen gerek.Direk rest çekmedim ama beni zorlarsa kendisinin evliliğe hazır olduğunu düşünmediğimi benim başımı yakmaması gerektiğini söyleyeceğim
Annesi dedi diye düşünüyorum aklına girdi konuştu çünkü bugün arayıp defalarca özür diledi yaptığının yanlış olduğunu düşünemediğini doğru olanı yaptığını düşündüğünü söylediAilesinden ona böyle bir istek gelmiş olmasın. O da kendi fikriymiş gibi size sunuyo olabilir.
Anasının ağzına bakmaya devam edecekse daha çok talep gelir sana buna benzerAnnesi dedi diye düşünüyorum aklına girdi konuştu çünkü bugün arayıp defalarca özür diledi yaptığının yanlış olduğunu düşünemediğini doğru olanı yaptığını düşündüğünü söyledi
yalnız kalma diye cümlesini her yere çekerim ben. misal sana güvenmediği için başına bekçi olarak almak istiyor olabilir. mazallah o ise gidince evde yalnız kalırsan erkek filan atabilme ihtimaline karşı bir önlem almaya çalışıyor olabilir yani....Hayır ilçede yaşıyorlar. Bilmiyorum neden bana böyle bir teklifle geldi.
Kesinlikle kabul etmeyin, ne kadar iyi biri de olsa aynı evin içinde yaşamak hele ki yeni evliyken çok büyük sorunlar yaratır. Bir kere eşinizle özel bir anınız bile olamaz, eşiniz de bir garip anlaşılan.Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Ee bu da kötü bir şey sokma akıllı adamdan adam olmaz ya iki gazlamaya sana bunu teklif edeni güzel bi dolduruşla neler yaptırırlar bir düşünAnnesi dedi diye düşünüyorum aklına girdi konuştu çünkü bugün arayıp defalarca özür diledi yaptığının yanlış olduğunu düşünemediğini doğru olanı yaptığını düşündüğünü söyledi
Seneye bu zamanlarda yeni doğum yaptım. Görümcem kayınpederim kaynanam ve diğer aile bireyleri yatılı kalıyor. İyi değilim gibisinden konular açmak istemiyorsanız bu adamı hayatınızdan gönderin. Birebir aynısını ailesinde yaşayan biri olarak diyorum. Bu hikayenin sonunda sadece siz üzülürsünüz.Annesi dedi diye düşünüyorum aklına girdi konuştu çünkü bugün arayıp defalarca özür diledi yaptığının yanlış olduğunu düşünemediğini doğru olanı yaptığını düşündüğünü söyledi
Esegin s...den dolayi deseydin :) ensest falan olabilir dikkat et aklı da kıt gibi. Böyle abuk bi teklifle seni sinirlendirip sen uzaklasinca neden diye sormasindan belli.Gayet sert tepki verdim dünden beri çok uzak davranıyorum ona o da bunun farkında. Neden böyle yapıyorsun diyor
Tam deliler gibi aşık olucam adama 7 kardeşi oldugu aklima geliyor :)) der o durumda da insan ahahaDeliler gibi aşık olsa da evlenmemeli. Evlilik zaten aşkı öldürüyor, bu herifle olan evlilikte aşkın a’sı kalmaz.
Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?