• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım esnaf dükkanı var ama bana vakit ayıramıyor ne yapmalıyım?

nurcan60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
8
0
1
34
merhabalar arkadaşlar, benim nişanlım esnaf, ben memurum. hafta sonları da çalışıyor nişanlım. ya akşam vakitleri ya da ben dükkana gittikçe görüşebiliyoruz. başka görüşemiyoruz. bugün yine aramızda sorun oldu. pazar günleri bari çalışma dedim. ben evliliğimiz için çalışıyorum deyip duruyor. ama benden önce de pazar günleri çalışıyormuş. bende birlikte bişeyler yapalım istiyorum. kavga ettik ve küstük. şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. yardım edin.

nişanlınızın dükkanı hangi şehirde vr ne üzerine kapatıp gidemicek kadar önemli mi,
eşarp dükkanı var. evliliğimiz için çabaladığını söylüyor. ama bende bana vakit ayırsın istiyorum. bugün yine tartıştık ben gezmeyi bilmiyor muyum diye sert çıkıştı.

Canim benim de nişanlımin kendi isi bi patronu yok izin isteyebilecegi bi is arkadasi yok bikac saat birakip çıkacağı bu yüzden ben vakit ayırıyorum görüşmek icin bi saat de olsa bankada isi oluyor mesela bende geleyim diyorum en azından yaninda olmus oluyorum görmüş oluyorum yoksa bos vakit ayarlamak cok zor bence bununla yetinmeyi bilin ve vakit buldukca siz onun yanina gidin ve bence bu nedenle tartismayin. Aksam yemege dışarı çıkamıyorsaniz size yemege cagirin basbasa vakit geciremezsiniz ama en azindan yanyana olursunuz ve nisanlisiniz bide bu açıdan bak söz nisan yapmamış bekleyen o kadar cift var ki kim bilir belki de nişanlanmak için ne badireler atlattiniz sahsen bizimki zorlu oldu o yuzden şükür olsun bu gunumuze yetmiyor ama yapacak bisey de yok 11 aydır nisanliyiz 1.5 ay sonra düğümuz var cok sukur darısı basiniza canım cok uzun oldu kusura bakma

te
Canim benim de nişanlımin kendi isi bi patronu yok izin isteyebilecegi bi is arkadasi yok bikac saat birakip çıkacağı bu yüzden ben vakit ayırıyorum görüşmek icin bi saat de olsa bankada isi oluyor mesela bende geleyim diyorum en azından yaninda olmus oluyorum görmüş oluyorum yoksa bos vakit ayarlamak cok zor bence bununla yetinmeyi bilin ve vakit buldukca siz onun yanina gidin ve bence bu nedenle tartismayin. Aksam yemege dışarı çıkamıyorsaniz size yemege cagirin basbasa vakit geciremezsiniz ama en azindan yanyana olursunuz ve nisanlisiniz bide bu açıdan bak söz nisan yapmamış bekleyen o kadar cift var ki kim bilir belki de nişanlanmak için ne badireler atlattiniz sahsen bizimki zorlu oldu o yuzden şükür olsun bu gunumuze yetmiyor ama yapacak bisey de yok 11 aydır nisanliyiz 1.5 ay sonra düğümuz var cok sukur darısı basiniza canım cok uzun oldu kusura bakma
teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar faydalı oldu. inşallah bizde bir an önce evleniriz.

canim emin ol benim durumumun fazlasi var eksigi yok.nisanlimim yaninda babasi abiide var o nedenle ben gitmiyorum pek inan hic gorusemiyoruz ama ben hic sorun etmiyorum cunku baska snsi yok biliyprum bence sende idare et tqrtisma ozlem daha da kuvvetlendiriyor herseyi :)

merhabalar arkadaşlar, benim nişanlım esnaf, ben memurum. hafta sonları da çalışıyor nişanlım. ya akşam vakitleri ya da ben dükkana gittikçe görüşebiliyoruz. başka görüşemiyoruz. bugün yine aramızda sorun oldu. pazar günleri bari çalışma dedim. ben evliliğimiz için çalışıyorum deyip duruyor. ama benden önce de pazar günleri çalışıyormuş. bende birlikte bişeyler yapalım istiyorum. kavga ettik ve küstük. şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. yardım edin.
benim esim de esnaf hem dd yemek uzerine yani gece gec saatlere kadar acik ve hic izni yok yani onun yerine kasaya bakacak kimse yok. Nisanliligimi da bilmem. Yani hep hasretle gecti. Evlendik hâlâ ayni. Mecbur bekliyorum. Evet, insan cok üzülüyor gezmek tozmak istiyor ama her sey de istediğimiz gibi olmuyor..

Benım nişanlımda esnaf halı mobılya dukkanı var. Bende o konu da bıraz sıkayetcıyım ama. 2-3 hafatada bır dukkanı elemanlara bırakıp cıkabliyor. Bazen aksamları görüşebiliyoruz falan. Ama yapacak bı sey yok yanı.Esnaf adamın halı böyle oluyor :) Bende cok isterdım pazar gunleri piknık yapmayı ama o işe gidecek pazar gunleri biz kaynanamlarla pıknık alanına gıdıp orda mangal yakıp onların gelmesını bekleyckmısız :KK64::KK64:Ben baba evınde boyle görmedım mesele benım babam da calısırdı ama pazar gunlerı 2-3 saatını ayırırdı bıze kı bız mangal yakmasını bılmıyoruz zatennn :KK16::D:D

çok merak ettım acaba evlendıkten sonra eşınız calıstırcak mı sizi ?
Benımkı calısmamı ıstemıyor da:KK66::KK33:

Back