nişanlım dan emin değilim

ahsene

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
46
9
16
35
annesi asosyal oğlum da oğlum kendinden başkasını düşünmeyen bir tip, nişanlım ise çok stresli ve gergin ona buna saydırıyor ben de istemeden geriliyorum bıktım ailesi huzursuz ve terbiyesiz ben napıcam bilmiyorum nişanlım ın da psikolojisini bozuyorlar
Evlilik tarihi aldık emin değilim hiç çok yoruldum yıprandım ayrılamıyorum da ne yapmalıyım

nişanlım şehir dışında okuyordu ailesinin yanına tayini çıktı ben farklı şehirdeyim ailesi bnm olduğum yere atama istemesini istemedi ailesi ile kavga gürültü buraya geldi benden buraya gelmesinin acısını çıkaır gibi duruyor bıktım yoruldum tükendim

kısacası ailesi sıkıntılı manyak insanlar nişanlım bunu kabul ediyor ama kendi memleketinde görev yapmak ve yaşamak için bnm oraya gitmem için baskı yaptı ben şart koştum gelmessem seninle evlenmem die

geldi evet buraya ataması çıktı ama ailesi ile papaz oldular ama bana birsürü laf söylüyor nevardı gelseydin die

Şimdiden böyle düşünüyorsunuz. .
Ömür geçer mi bu adamla ?

Her nişanlanan illa ki evlenecek diye bir kural yok, kafanız da tam oturtamadığınız meseleler varsa, içiniz almıyorsa, evlenip boşanmaktansa, nişan atmak daha kolay olur sizin için.

ayrılmayı denedim olmuyor bu halini de kabullenemiyorum yani sağlıklı bir nişanlılık dönemi geçirdiğimizi düşünmüyorum

ben sessiz kalıyorum ama sessiz kalmak da istemiyorum miğdem de gastrit çıktı sıkıntıdan

düzeltmek için hertürlü yolu deniyorum acaba ben mi herşeyi dert ediyorum beni ne kadar seviyor bak ailesine sırtını döndü geldi diyorum

üç yıllık bir ilişkimiz var çok emek verdim gelsin die çok bekledim şimdide herşey burnumdan geliyo

Vallahi emin degilsen once bir dur.. sinirli gergin adam ewlenince pamuk olmaz kişiliği neyse oyle dewam eder ki ailesi ewlenince daha cok sorun cikartacak. İleride bebegin kucaginda hergun aglamak istemiyorsan nisanlilik sureni uzat gozlemle baktin olmuyor ayril. Daha şimdiden hastalik sahibi olduysan ileride de sinir hastasi olacaksin benden demesi.. kac yil emek werdim nasi bitiriyim deme 20 yil ewli kalip ewlilik bitirenler war kendini gelecegini yakma.

nişanlanmak evlenmek zorunda oldugunuz anlamına gelmiyo. madem oldugunuz şehre geldigi için " gelsen ne olurdu" bilmem ne diyosa ailesinin dolduruşuyla çokta yıpratma kendini. bırak gitsin annesinin kuçagına.
zaten eninde sonunda gidecek gibi duruyo.

Back
X