nişanlım dan emin değilim

üç yıllık bir ilişkimiz var çok emek verdim gelsin die çok bekledim şimdide herşey burnumdan geliyo
Şimdi üç yıllık emeğim boşa gitmesin diye ayrılmak istemezsin ama evlendikten sonra ömrün boşa gider. Nişanlılık döneminde bile sinirli, gergin bir adam evlendikten sonra daha da asabi olacaktır. Ayrılmak şimdi zor geliyor ama evlendikten sonra ayrılmak daha da zor olacak, görülen o ki nişanlınızla sağlıklı bir evlilik yapma ihtimaliniz çok düşük zararın neresinden dönersen kardır.

Bu evrede bunları yaşadığınıza göre ilerde kimbilir nelerle karşılaşacaksınız, nişanlandığınız kişi ile evlenmek zorunda değilsiniz. Sonuçta bir ömür geçecek, ilerde tekrar kendi memleketine gitmek isteyebilir, uzun vadeli düşünün derim.

bu durumda güzel bir evlilik olmaz. Ayrıl

Erkek arkadasının ailesinin buraya gelmesi Sorun ise; Siz oraya gittiğinizde tablo hiç değişmeyecekti ki! Bir daha düşünün..

şimdilik oluruna bıraktım düğüne daha var düğün olmadan süzelmezse hazıırlık felan hikaye atıp geçmek laızm. Olan bana oluyor

pişman olmaktan çok korkuyorum

meraba. bende benzer durumla karşı karşıyayım. farklı şehirlerdeyiz bizde,ikiside büyük şehir. o benim bulunduğum şehre gelmiyo bile, benim için şehir sorun değildi ilk etapta. o buna değerse giderim dıyordum. ama çok fazla problemle karşılaştım, şimdi gitmek beni korkutuyo. kaldıki ben
benim için şehir değiştirmeyi göze alamayan bi adamla karşı karşıyayım. düşündükçe hem sinirleniyorumi,hem üzülüyorum

Nişanlılık birlikteliğin en tatlı olduğu zamanlardır

Evlenince ailesi daha cok sorun cıkarırı gbi çnk erkek anneleri evlenince daha da kıskanc oluyor ve oğullarını paylasamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…