Şimdi üç yıllık emeğim boşa gitmesin diye ayrılmak istemezsin ama evlendikten sonra ömrün boşa gider. Nişanlılık döneminde bile sinirli, gergin bir adam evlendikten sonra daha da asabi olacaktır. Ayrılmak şimdi zor geliyor ama evlendikten sonra ayrılmak daha da zor olacak, görülen o ki nişanlınızla sağlıklı bir evlilik yapma ihtimaliniz çok düşük zararın neresinden dönersen kardır.
Bu evrede bunları yaşadığınıza göre ilerde kimbilir nelerle karşılaşacaksınız, nişanlandığınız kişi ile evlenmek zorunda değilsiniz. Sonuçta bir ömür geçecek, ilerde tekrar kendi memleketine gitmek isteyebilir, uzun vadeli düşünün derim.
annesi asosyal oğlum da oğlum kendinden başkasını düşünmeyen bir tip, nişanlım ise çok stresli ve gergin ona buna saydırıyor ben de istemeden geriliyorum bıktım ailesi huzursuz ve terbiyesiz ben napıcam bilmiyorum nişanlım ın da psikolojisini bozuyorlar
Evlilik tarihi aldık emin değilim hiç çok yoruldum yıprandım ayrılamıyorum da ne yapmalıyım
meraba. bende benzer durumla karşı karşıyayım. farklı şehirlerdeyiz bizde,ikiside büyük şehir. o benim bulunduğum şehre gelmiyo bile, benim için şehir sorun değildi ilk etapta. o buna değerse giderim dıyordum. ama çok fazla problemle karşılaştım, şimdi gitmek beni korkutuyo. kaldıki ben
benim için şehir değiştirmeyi göze alamayan bi adamla karşı karşıyayım. düşündükçe hem sinirleniyorumi,hem üzülüyorum