Ne yapacak ki başka? Düzelir mi diye sorduğuna göre ayrılmayacak düzelir diye devam edecek. Bile bile lades diyenlere üzüleyorumBunca insan yorum yapmış siz ne yapıyorsunuz acaba iyi geceler aşkım temalı mesajlasmalar mi ?
Hemen ailene söyle büyürse büyüsün kesinlikle ayrılın. Şimdi bunu sindirirseniz daha kötüsünü yaparNişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
Daha nişanlıyken böyleyse ,evliyken daha neler yapar yahuu ,yol yakınken dön . Hayatını mahvetme ve sakın bu konudada duygusal düşünme . Ailenle paylaş ve kurtulmaya bak ,haberlerde nicesini görüyoruzNişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
Sinir hastasi olsa yine iyi bir gun bogazini sikarken hayati bitiverirTamda böyle bir insanmış aslında siz gormemissiniz.sinirlendigi zaman başka yerlere vuruyordu,çünkü size vuramiyordu.
Bir yerde okumuştum "sevgilinizin nasıl bir insan olduğunu anlamak için çiçeğe hayvana diğer insanlara nasıl davrandığını bakın çünkü sevgisi bittiğinde sİzede öyle davranacak" diyordu. Uzgünüm nisanliniz düzelmez ama devam ederseniz,siz sinir hastası olursunuz.
Asil sorun ne biliyormusun boyle adamlari cok uzak saniyorlar benim ki boyle yapmaz o bir anlikti ben onu kizdirmistim yoksa yapmazdi diyorlar sonrasi malumİremicinadalet.
Otur da bu hastagi düşün. Sağ da sol da hakkınızı biz arıyoruz sonra.
Seni öldürünce düzelir,belki.........Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?