Nişanlım boğazımı sıktı

iremiix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
1
-12
1
24
Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum

Şans verilcek şeyler yapmamış. Kafanızı toplayıp ailenizle konuşun bitirin nişanı. Böylece geri adım atılacak bir hal kalmadığını her iki ailede farkeder. Kendisine birşey yapmakla tehdit ediyorsa nişan atılırken ailesine söylersiniz sorumluluğunu onlar alsın. Yaptığının bedelini ödemezse şiddet giderek artarak devam edecektir hayatınızda.

Çok şanslıymışsin evlenmeden önce gerçek yüzünü çıkarmış. Emin ol zararın neresinden dönersen kardır. Bir de şiddet öyle bir şey ki her defasında katlanarak artar, duzelmeyi bırak. Yapman gereken ilk şey ailene bahsetmek ve yüzük atmak

Aynı eve girmemiş, maddi manevi hayatı paylaşmamış, mesela ikisine ait ortak bir fatura bile ödememiş kızlarımızın ama emek verdim demesi saç baş yolduruyor Neye emek verdiniz? Yemeğe eğlenmeye gittiniz, kahve içmek için buluştunuz aile ziyareti yaptınız, o kadar. Evlenip yokluk mu çektiniz, yüklü ev kredisi çekip maaşın çoğunu oraya yatırıp ay sonunu zor mu getirdiniz? Çocuk sahibi olup okul kurs masraflarına zor mu yetiştiniz? Eş ailesiyle sorunlar yaşayıp bunların altından mı kalktınız durumları düzelttiniz? Emek evlendikten sonra verilmeye başlanıyor.

Bırak vurmayı boğazınızı sıkmayı, ağır lafı hakareti bile yedirememeniz lazım. Değiştirebilir miyim ne demek, adam gerçek yüzünü göstermiş, nasıl ve niye değiştireceksiniz? Ailem duyarsa iş büyür dediniz, duysunlar ve iş büyüsün. Ailenize yazık değil mi, benim de kızım var asıl söylemezse çok üzülürüm.

Hemen ailene söyle büyürse büyüsün kesinlikle ayrılın. Şimdi bunu sindirirseniz daha kötüsünü yapar

Daha nişanlıyken böyleyse ,evliyken daha neler yapar yahuu ,yol yakınken dön . Hayatını mahvetme ve sakın bu konudada duygusal düşünme . Ailenle paylaş ve kurtulmaya bak ,haberlerde nicesini görüyoruz

Sinir hastasi olsa yine iyi bir gun bogazini sikarken hayati bitiverir

Ya kendi ailesinden baba vs boyle gordu ya da kucukken her istedigi yapildi istedigini alamayinca kriz geliyor degismez hatta yukarida yazdigim gibi bir gun yine bogazini sikarken elinde kalirsin. Hadi sen razi oldun bu sacma ruh hastasina evlendin yarin cocugun olur sinirlendiginde bu defa onun bogazini sikar. Azicik akil varsa kurtul diyecegimde bu sekilde yazip ayrilani da pek gormedim yazip rahatliyorlar sonra barisip uyelik iptali. Insallah sen istisna olursun ayrilip yoluna mi bakarsin yoksa cok degil aylar sonra burdaki yazdiklarimizi okuyup kafani tasa mi vurursun secim senin aklini basina al

İntihar etmek istiyorsa buyursun etsin sizi ilgilendirmiyor size zarar verirken korkuturken sorun yok ama kendisi uzulurse intihar edermis bak sen. Hemen ailene soyle ayril ve bir daha yanina yaklastirma

Seni öldürünce düzelir,belki.........
Sevin tabi böyle manyağını bir daha nerede bulacan???kaçırmayın.Önce büyük öfkeyle döver aynı şiddetle severTek sıkıntı bu kana susamış manyağın ana babanızı öldürme riski ama ask için fedakârlık lazım,böyle erkekkk kaçmaz

istemeden! Seni öldürmesini mi bekliyorsun? Yani bırak nişanlıyı karnında bir bebek elinde 5 çocuk olsa yine boşan derdim.
Bak Oğuzhan uğurun programına bir kadın çıktı hiç unutamıyorum. Nişanlından daha iyi durumda olan eşi 2 çocuğunu öldürüyor. Kadına seni yalnız bırakacağım demiş manyak. En sonda intihar etmiş. Kadıncağız bitmiş bitmiş! Sonun öyle mi olsun istiyorsun. Sana söyleyim hastaneye kapatsan yine düzelmez o. Ailesi duyarsa büyürmüş konu. Zaten büyümüş daha ne olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…