Sağlıklı düşünemiyorum mu ? Ölmek mi istiyorsun ? Canının kiymeti yok mu ? Ailene anlat at yüzüğü kafasına !Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
Bazıları ellerinde sihirli değnek var sanıyor!Öncelikle intihar edecek insan bunu söylemez. Yapacak insan yapar.
Ayrıca öfkelendiğinde başka yerlere vuruyor olması normal mi ki size hiç vurmayacağına inandınız? Siz mesela bir şeye kızınca duvara, kapıya vuruyor musunuz?
Düzelmez. Çok istiyorsanız evlenin 6 aya kalmadan konu başlığındaki nişanlım ibaresini değiştirip eşim yazarak yeni bir konu açarsınız
Adam bangır bangır psikopat herifin tekiyim diye bağırıyor daha ne yapsın yani. Hala değişir mi, düzelir mi?Bazıları ellerinde sihirli değnek var sanıyor!
yok olmaz belki düzelirAdam bariz ruh hastası tabi ki ayrılcaksın
3 yıllık ilişkimiz
Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
yani hap içip damdan atmaz kendini o anlamda intihar edecem diyorsa amaÖncelikle intihar edecek insan bunu söylemez. Yapacak insan yapar.
Ayrıca öfkelendiğinde başka yerlere vuruyor olması normal mi ki size hiç vurmayacağına inandınız? Siz mesela bir şeye kızınca duvara, kapıya vuruyor musunuz?
Düzelmez. Çok istiyorsanız evlenin 6 aya kalmadan konu başlığındaki nişanlım ibaresini değiştirip eşim yazarak yeni bir konu açarsınız
Kesinlikle katılıyorum. Nişanlısı konu sahibini her tartışma sonrasında kendine zarar vermekle tehdit ediyormuş. Ben bu konuda çok netim ya, intihar çok üzücü bir durum ve insanlar gerçekten ciddi psikolojik problemler ve aşamadıkları depresyon sonucu buna başvuruyorlar. Öyle iki tartışmada yok kendime zarar veririm, yok kendimi öldürürüm buyur yap yani.yani hap içip damdan atmaz kendini o anlamda intihar edecem diyorsa ama
bu da bir çeşit intihar zaten
göz göre göre kaza yapmışlar, ne kadar kaza denir ki buna?
resmen bile bile sinirle, hızla gitmiş çarpmış ya da yoldan çıkmış, ne olduysa artık
sorun şu ki sadece kendini değil giderken yanında bu kızı da götürme ihtimali var...
konu sahibi illa kendimi öldürtcem diyorsan devam et tabi
bi gün boğazını sıkar
bi gün arabayı çarpar, bi gün kesici delici bişey fırlatır
illa bi gün bi yerde ölürsün
Hayır. Hayatınızı yakmaktansa nişanı atın.düzelir mi değiştirebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?